Astro Magic

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Astro Magic

Nume Joc

Astro Magic

Categorii joc
speciale
Producator joc
isoftbet
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 350 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Book of Dead, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Astro Magic online este unul dintre cele mai interesante sloturi pentru pasionații de astrologie și horoscop. Descoperă și tu ce-ți rezervă astrele și joacă Astro Magic gratis pe Supercazino! Articolul de față îți arată tot ce trebuie știut despre acest joc, de la rata de plată, la funcțiile speciale.

Grafica și interfață la Astro Magic gratis

Aspectul și ambianța muzicală de la Astro Magic slot sunt deosebite și te introduc repede în lumea astrologiei. Jocul semnat de furnizorul iSoftBet este foarte bine constituit, cu simboluri detaliate ale fiecărei zodii. Structura este cea a sloturilor clasice, cu 5 role și 3 rânduri, deci este un joc ideal și pentru începători.

Simbolurile pe care le vei găsi sunt cele 12 zodii, iar fiecare este desenat în detaliu. Este afișată constelația și simbolul acesteia. Fiecare simbol are un chenar specific ce inspiră zodia respectivă. Spre exemplu, la Balanță, chenarul are și 2 talere, deci îți vei da seama imediat ce zodie este aceea. Datorită aspectului său, Astro Magic free îți permite să intri în lumea spirituală a astrologiei pentru a descoperi mari bogății.

Citește și despre Ainsworth slots!

Astro Magic online: RTP și linii de plată

Plățile la Astro Magic slot sunt dintre cele mai bune. Are un coeficient de plată peste medie, de 96,54%. Slotul are 9 linii de plată fixe, iar volatilitatea este intermediară, adică are plăți decente la intervale medii de timp. Te vei convinge și tu de acestea atunci când vei începe să joci!

Cum se joacă?

Modul de joc al Astro Magic free este dintre cele mai simple cu putință. Pe ecran ai dispuse mai multe butoane, prin care setezi pariurile și joci câte runde dorești. Vezi jos mai multe detalii:

Încearcă și jocuri EGT gratis sau jocuri de ruletă gratis!

Simboluri și plăți la Astro Magic slot

Simbolurile plătesc excelent pe cele 9 linii de plată ale Astro Magic online. Plățile au loc numai de la stânga spre dreapta, ca la sloturi clasice, când există combinații de minim 2 sau 3 simboluri pe o linie de plată. Mai jos, poți consulta valoarea plăților maxime ale simbolurilor:

Plățile de mai sus sunt pentru combinații de 5 simboluri similare pe o linie de câștig la Astro Magic demo. Simbolurile Pești și Scorpion plătesc și atunci când apar doar de 2 ori pe linia de plată. Restul simbolurilor generează câștig și atunci când apar de minim 3 ori pe o linie de plată.

Astro Magic free – speciale

Astro Magic gratis este un slot special care are și câteva caracteristici speciale care te vor face să câștigi și mai bine. Acestea sunt:

Concluzii

Astro Magic slot este unul dintre cele mai simple și mai interesante sloturi, datorită modului clasic de joc și a tematicii sale captivante. Fie că ești începător sau un veteran al sloturilor, acesta este ideal pentru tine. Astrele vor fi de partea ta și poți câștiga în timp ce te distrezi de minune. Așadar, nu mai aștepta și joacă și tu Astro Magic gratis pentru o experiență de toate stelele!

Joacă și:

america express castigatori
4.7/5 - (4 votes)
America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
joacă și câștigă bani fără depunere
5/5 - (1 vote)
Joacă și câștigă bani fără depunere la Admiral
Joaca Gratis
inregistrare Vlad Cazino mobil
4.5/5 - (2 votes)
Înregistrare Vlad Cazino – Ghid pentru cont Vlad Cazino
Joaca Gratis
winner contact
4.5/5 - (6 votes)
Winner Contact – Serviciul de Asistență Winner
Joaca Gratis
100 RON Netbet
5/5 - (1 vote)
Netbet Bonus Pariuri – 100 RON Netbet Fără Depunere
Joaca Gratis