Jungle Gorilla

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 4 octombrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Jungle Gorilla

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Jungle Gorilla online este o aventură în natura sălbatică. Explorează jungla, iar animalele îți pot aduce premii fantastice. Citește și acest articol pentru a vedea mai multe informații despre joc, cum ar fi rata de plată, simboluri, mod de joc și caracteristici speciale. Mai apoi, joacă Jungle Gorilla gratis pe SuperCazino pentru a învăța din proprie experiență!

Jungle Gorilla free – grafică și muzică

La Jungle Gorilla gratis, aspectul este deosebit de important. Culoarea care predomină este, desigur, verdele, iar fundalul ilustrează jungla, cu arbori înalți și vegetație deasă. De asemenea, fundalul rolelor este verde închis. Simbolurile însă sunt viu colorate, ceea ce este și normal, având în vedere că vei vedea papagali, tigri, elefanți și desigur, gorile, personajele principale ale jocului.

Jungle Gorilla demo este creat de Pragmatic Play, un furnizor care se concentrează pe jocuri captivante, unde grafica este întotdeauna la nivelul de top. Grafica excelentă vine la pachet cu formatul clasic de 5 role și 3 rânduri.

În ceea ce privește partea auditivă, muzica de fundal se potrivește de minune cu tema jocului, iar fiecare câștig este acompaniat de sunete speciale.

Jungle Gorilla online – rata de plată

Jungle Gorilla gratis nu arată doar bine, ci și aduce câștiguri frumoase. Rata de plată este extrem de avantajoasă: 96,57%, adică peste media sloturilor. Doar coeficientul RTP te poate determina să joci Jungle Gorilla free pe bani reali. De asemenea, jocul are o volatilitate medie și 20 de linii de plată.

Vezi și ce alte sloturi gratis mai poți testa pe site-ul nostru!

Jungle Gorilla demo – cum joci?

Dacă te-ai mai jucat sloturi Pragmatic, atunci modul de funcționare al Jungle Gorilla gratis nu mai este o surpriză. Aproape toate jocurile acestui furnizor funcționează la fel, cu un set de butoane în dreapta jos, iar altul în stânga jos. Așadar, trebuie să faci următoarele lucruri:

Jungle Gorilla slot – simboluri și plăți

Simbolurile Jungle Gorilla online plătesc de la stânga la dreapta, atunci când sunt minim 3 simboluri similare pe o linie de câștig. Acestea aduc următoarele valori maxime, la cel mai mare pariu și la 5 simboluri pe linie:

Vezi și la ce cazinouri Pragmatic Play poți juca!

Jungle Gorilla gratis – caracteristici speciale

Jungle Gorilla demo nu are foarte multe caracteristici speciale, dar cele prezente pot duce la câștiguri de până la 2.800 x pariu!

Concluzii

Jungle Gorilla slot are toate elementele pentru a deveni principala ta sursă de distracție. Este ușor de jucat, are plăți excelente, iar grafica este la cel mai înalt nivel. Joacă Jungle Gorilla gratis pe Supercazino și revino de fiecare dată când dorești să te delectezi cu un slot captivant!

Joacă și:

buffala king megaways gratis logo ss
4/5 - (4 votes)
Buffalo King Megaways
Joaca Gratis
300 shields gratis online
5/5 - (1 vote)
300 Shields
Joaca Gratis
christmas megaways gratis slot
5/5 - (1 vote)
Christmas Megaways
Joaca Gratis
logo joc age of troy gratis
3.4/5 - (9 votes)
Age Of Troy
Joaca Gratis

Autori