Thunderstuck 2

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 18 ianuarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Thunderstuck 2

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
microgaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

În articolul de astăzi, vei descoperi de ce Thunderstruck 2 online este un slot atât de popular. Cu grafica sa superbă și tema inspirată din mitologia nordică, jocul oferă o experiență de joc cum rar întâlnești. Este chiar mai atractiv decât originalul Thunderstruck datorită plăților mai bune și a graficii îmbunătățite. Citește așadar recenzia noastră și joacă Thunderstruck 2 pe SuperCazino!

Thunderstruck 2 free – grafică și sunete

Thunderstruck 2 gratis are grafică superbă, cu multe elemente care ilustrează lumea zeilor scandinavi. Fiecare simbol este ornat în stilul caracteristic nordic, chiar și simbolurile clasice de cărți de joc. În afară de acestea, mai găsești și simboluri care ilustrează bărci vikinge, mai mulți zei și chiar și Asgard.

Structura clasică face ca Thunderstruck 2 demo să fie ideal pentru orice tip de jucător, fără să conteze nivelul lui de experiență. Așadar, jocul are 5 role și 3 rânduri.

Thunderstruck 2 slot are și muzică ambientală acompaniată de sunetele rolelor și ale câștigurilor. Așadar, slotul oferă o experiență de joc completă, mai ales că adăugăm și optimizarea excelentă pentru mobil. Ecranul de joc se adaptează oricăror dimensiuni fără să întâmpine vreo dificultate, astfel că te poți juca și de pe telefon. Această optimizare este specifică Microgaming, furnizorul de renume care a creat Thunderstruck 2 free.

Thunderstruck 2 slot – rata de plată

Coeficientul RTP al Thunderstruck 2 gratis este de 96,65%, una mult peste media industriei. De asemenea, are 243 de direcții de plată, deci șansele de câștig sunt mereu extrem de mari.

Cum se joacă Thunderstuck 2 demo?

Thunderstruck 2 gratis este un joc care funcționează după principiile de bază ale sloturilor. Astfel, ai la dispoziție butoanele pe care poate le cunoști de la alte jocuri similare:

Așa cum vezi de mai sus, Thunderstruck 2 free are numai 3 butoane. Îi lipsește funcția de joc automat, astfel că va trebui să joci doar manual, fiecare rundă în parte. Dar asta înseamnă că te poți distra mai bine, rotind chiar tu rolele pline de simboluri câștigătoare.

Thunderstruck 2 online – simboluri și plăți

Plățile de la Thunderstruck 2 gratis sunt excelente, așa cum arată și coeficientul RTP. Hai să vedem totuși care sunt valorile fiecărui simbol în parte:

Valorile pe care le-am precizat sunt pentru 5 simboluri de un fel și pentru pariul maxim de 60 de fise. După cum observi, zeii îți aduc cele mai mari câștiguri, deci suntem siguri că vei dori să-i găsești în rolele jocului. De asemenea, zeii joacă un rol crucial și în caracteristicile speciale, așa cum vei vedea în următoarea secțiune.

Vezi ce alte sloturi noi și sloturi cu speciale mai sunt disponibile la noi pe site!

Thunderstruck 2 gratis – caracteristici speciale

Caracteristicile speciale ale Thunderstruck 2 demo aduc adevărata aventură pe care orice jucător o caută. Hai să vedem ce simboluri și funcții speciale îți oferă jocul:

Concluzii

Thunderstruck 2 slot este un joc plin de aventură și premii demne de lumea zeilor nordici. Joacă-te și tu Thunderstruck 2 gratis pe SuperCazino și bucură-te de experiența unui slot de cea mai bună calitate!

Încearcă și alte jocuri:

breakaway gratis slot logo
5/5 - (1 vote)
Break Away
Joaca Gratis
more dice roll gratis logo
3.7/5 - (7 votes)
More Dice & Roll
Joaca Gratis
suntide slot logo ss
5/5 - (1 vote)
Suntide
Joaca Gratis
flaming hot gratis casino
3.3/5 - (37 votes)
Flaming Hot
Joaca Gratis

Autori