Jolly Fruits

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xJolly Fruits

Categorii joc
fructe
speciale
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Sloturile cu fructe sunt, fără dar și poate, cele mai populare în rândul jucătorilor. De aceea, astăzi îți prezentăm Jolly Fruits slot, un joc cu o grafică superbă și cu jackpoturi colosale. Citește articolul nostru pentru a afla toate detaliile de care ai nevoie pentru distracție la joc și încearcă-l chiar tu în versiunea demo. Joacă Jolly Fruits gratis pe Supercazino și revino de fiecare dată când vrei distracție!

Jolly Fruits demo – grafică și sunete

Așa cum sugerează și numele, Jolly Fruits online are fructe care îți pot aduce plăți extrem de bune. Grafica este una de top, cu simbolurile în relief și în culori vii. Datorită aspectului său, jocul atrage mulți utilizatori, dar acesta nu este singurul motiv pentru care merită să-l încerci. Formatul simplu de 5X3 este un alt argument solid, deci poate fi încercat de orice tip de jucător. După cum vei vedea într-un alt capitol, și funcțiile sale de joc sunt simple.

Furnizorul care ne oferă Jolly Fruits gratis, Novomatic, creează astfel de jocuri simple, dar distractive, unde este implementat de obicei modul clasic de funcționare. Producătorul are o gamă largă atât de jocuri tematice, cât și tradiționale, precum acesta, cu fructe și șeptari.

De asemenea, furnizorul are jocurile optimizate și pentru ecranele de mobil. Așadar, te poți delecta cu Jolly Fruits free și de pe telefonul tău, fără să pierzi din experiența de top pe care o oferă.

Sunetele sunt cele pe care le cunoști de la multe alte sloturi și nu are o muzică de fundal.

Jolly Fruits online – rata de plată

Jolly Fruits gratis are un coeficient RTP relativ mic, de 93,94%, dar compensează prin câștigurile pe care le poți obține din jackpot. Așadar, poate fi jucat cu succes și pe bani reali și sunt multe cazinouri online care îl au în portofoliu. Slotul are 10 linii de plată fixe, care aduc câștiguri consistente.

Vezi ce alte jocuri cu păcănele cu fructe gratis mai poți testa la noi pe site!

Jolly Fruits free – cum se joacă?

Butoanele pe care le folosești la Jolly Fruits gratis se află numai în partea de jos a ecranului. În continuare, vom vedea, pas cu pas, ce trebuie făcut:

Jolly Fruits slot – simboluri și plăți

Simbolurile Jolly Fruits demo aduc plăți consistente, așa cum vezi în informațiile expuse mai jos:

Combinațiile câștigătoare sunt la 3 simboluri de un fel sau mai multe, numai pe role adiacente, de la stânga spre dreapta. Plățile prezentate mai sus sunt pentru pariul maxim de 200 de fise și pentru combinații de 5 de un fel.

Jolly Fruits gratis – caracteristici speciale

Jolly Fruits demo are și o serie de caracteristici speciale care cu siguranță te vor încânta prin plățile lor generoase.

Concluzii

Jolly Fruits slot este un joc distractiv, cu tema clasică de fructe, șeptari și alte simboluri des întâlnite la astfel de jocuri. Este simplu de jucat și îl poți încerca indiferent de nivelul tău de experiență. O poți face chiar și de pe telefonul mobil, datorită optimizării de calitate. Joacă Jolly Fruits gratis pe Supercazino pentru distracție și apoi, de ce nu, încearcă-ți norocul și cu bani reali!

Încearcă și alte jocuri:

the dog house demo logo
5/5 - (2 votes)

The Dog House

Joaca Gratis
jocuri sloturi Jurassic Park
4.3/5 - (3 votes)

Jurassic Park

Joaca Gratis
barbarian gold gratis slot
3.7/5 - (4 votes)

Barbarian Gold

Joaca Gratis
crystal-mania-gratis-logo
5/5 - (2 votes)

Crystal Mania

Joaca Gratis

Autori