...

Xmas Joker

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 22 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xXmas Joker

Nume Joc
Xmas Joker
Categorii joc
clasice
Producator joc
play n go
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Clopotele și zurgălăi se aud când vine vorba despre jocurile reprezentative celor mai îndrăgite sărbători pe care le cunoaștem. Xmas Joker a devenit un nume prezent pe buzele tuturor de fiecare dată când încercăm să creăm un top al celor mai iubite jocuri sezoniere. Avantajul pentru jocul pe care îl avem în vizor astăzi este că el poate fi jucat în orice perioadă a anului. Te-am făcut curios? Joacă Xmas Joker gratis pe supercazino.ro!

Grafica din Xmas Joker gratis

La ce te-ai fi așteptat când am spus că Xmas Joker gratis este un joc cu tematică de Crăciun? Încă de la primul contact cu ecranul de joc de întâmpinare vei simți spiritul Crăciunului. Fiind dezvoltat de către cei de la Play`n`Go, funcțiile ajutătoare și modul interactiv de a comunica sunt foarte ușor de recunoscut. Mereu va fi simplu să identifici un joc de sloturi de calitate. Înainte de a începe jocul, vei vedea un ecran acompaniat de dantele și clopoței cu un ecran ce îți va spune câteva detalii despre funcțiile speciale din joc. Fie că este vorba despre rotiri gratis sau cadouri surpriză.

Fundalul pe care este așezat ecranul de joc este unul în dungi verzi care imită foarte bine materialul din care sunt confecționate hainele și ciubotele spiridușilor. În jurul ecranului vei observa câteva funde mari roșii legate cu clopoței aurii. Simbolurile nu puteau să reprezinte mai bine spiritul Crăciunului.

În joc vei putea întâlni acadele, globuri de crăciun, clopotele, funde albastre, funde roșii, stele aurii, spiriduși, figurine din turtă dulce. Tot acest ansamblu este foarte bine închegat de melodiile nostalgice de Crăciun și sunetele care se aud la fiecare rotire. Vei auzi sunete de zurgălăi, sunete specifice de Crăciun și câteva zumzăieli de fiecare dată când un tambur se oprește din rotit.

Vezi mai multe jocuri de Crăciun!

Rata de returnare și liniile de plată din Xmas Joker

Ecranul de joc din Xmas Joker gratis are în rolul principal doar 3 tamburi care vor afișa la fiecare rotire 3 simboluri. Combinațiile câștigătoare nu se pot realiza pe un număr foarte mare de linii datorită cantității limitate de simboluri în total pe ecranul de joc. Xmas Joker are numai 3 tamburi, iar acest lucru este motorul decizional care a produs pentru acest joc de sloturi numai 5 linii de plată.

Deși numărul de simboluri este mic, numărul de tamburi este mic, aspectul care compensează toate aceste valori metrice este rata de returnare către jucători. Nu există foarte multe jocuri de sloturi cu un RTP mare, dar Xmas Joker are o rată de returnare de 97%. Pe termen lung, un asemenea procent nu poate însemna decât un număr imens de câștiguri. Încearcă și tu să vezi cât de mult poți câștiga, dar te sfătuiesc să nu pariezi fără măsură!

Cum joci corect Xmas joker gratis?

Aș putea să îți spun cum să câștigi la Xmas Joker, dar ar însemna să mint toți jucătorii. Nu există nicio formulă magică pentru a câștiga mereu la orice joc de sloturi. Cu toate acestea, există câteva reguli de bază și de principiu pe care le poți urma pentru a-ți crește șansele de câștig la un astfel de joc. 

În primul și primul rând, nu trebuie să începi să pariezi sau să te joci la astfel de jocuri de cazino fără să îți stabilești un buget foarte bine calculat înainte. Acest buget ar trebui să reprezinte o sumă pe care o folosești oricum pentru a te relaxa.

După ce ai ales un buget, trebuie să înțelegi cum funcționează jocul pe care urmează să îl joci. Uită-te atent pe ecranul de joc și fă-ți setările pentru a te juca după strategia și bunul tău plac. Pe ecranul de joc din Xmas Joker vei găsi numai 3 butoane principale. Cel verde este foarte sugestiv și va fi folosit pentru a porni rotirea tamburilor. Butonul din stânga te va întoarce la meniul principal, iar butonul de setări este folosit pentru ajustarea pariului, volumului, dar și a celorlalte opțiuni de joc. Încearcă și jocul Blue Heart!

Plățile simbolurilor din Xmas Joker

Fiind un joc de sloturi cu un număr mai mic de simboluri, acestea pot oferi plăți destul de frumușele. Lucru ce ar trebui să te bucure având în vedere că acesta va fi primul joc pe care îl vei aborda în sărbătorile de iarnă. Iată care sunt premiile:

Funcții speciale și simboluri Scatter

Un asemenea ecran de joc festiv nu putea să nu aibă în componență să și câteva simboluri Scatter care să îți ofere 10 rotiri gratuite, dar surprizele nu se opresc aici. În timpul rotirilor gratuite poți obține un cadou. Acestea pot oferi până la 50 de rotiri gratuite bonus sau îți pot înmulți betul cu până la x100 în timpul rotirilor gratis. Sună bine, nu?

În concluzie

Rotiri gratuite și posibilitatea de a obține câștiguri la fiecare! RTP-ul este de partea ta!

Joacă și:

40 burning hot logo
2.9/5 - (7 votes)

40 Burning Hot

Joaca Gratis
zeus 2 gratis joc demo
5/5 - (2 votes)

Zeus 2

Joaca Gratis
logo joc age of troy gratis
3.4/5 - (11 votes)

Age Of Troy

Joaca Gratis
wicked circus gratis banner
3/5 - (1 vote)

Wicked Circus

Joaca Gratis

Autori