...

Secret of Christmas

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xSecret of Christmas

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Secrets of Christmas este un joc creat de NetEnt special pentru perioada Crăciunului. Acest slot cu 5 role și 25 de linii de plată, îți aduce pe ecran atmosfera magică a Sărbătorilor de Crăciun. În zilele vacanței de iarnă îți poți încerca norocul la păcănele, ascultând colinde, iar Moș Crăciun îți oferă darurile sub formă de bonusuri și rotiri gratuite.

Grafică , animații, sunete

Jocul de păcănele Secrets of Christmas gratis este un slot video cu temă de Crăciun, cu o grafică drăguță și inspirată, iar pe fundal vei auzi o colindă de Crăciun. Jocul se deschide într-o fereastră cu decor de iarnă, ornamentată cu decorațiuni de Crăciun și zăpadă. Luminițe și crenguțe de brad înconjoară ecranul de joc iar atmosfera agreabilă e întregită de simboluri inspirate de Crăciun.

Simboluri de joc în Secrets of Christmas gratis

Lumânărele colorate, căsuțe de turtă dulce, lapte și prăjiturele, ciorăpei roșii și crenguțe de brad – iată o atmosfera festivă care te încântă când descoperi secretele lui Moș Crăciun.

Simbolurile jocului îți oferă următoarele câștiguri :

Caracteristici speciale

O pictogramă a Moșului este chiar simbolul WILD, înlocuind toate simbolurile de plată obișnuite, în timp ce sacul umplut cu cadouri acționează ca Scatter. Dacă apar trei sau mai multe simboluri pe role, vei activă funcția de rotiri gratuite. Jocul are o rată generoasă de returnare la jucător ( RTP) de 96.72%. Jucăriile sunt simbol WILD și dacă apare de trei sau mai multe ori pe role, veți activă funcția de rotiri gratuite. Odată activată această funcție, vei primi zece rotiri ca bonus. Rotirile gratuite au bonusuri adiționale, cu simboluri WILD și de asemenea multiplicatori. Fulgii de zăpadă îți oferă 2, 3, 4, 5 sau 10 rotiri suplimentare. Clopoțeii sau lumânărelele vor deveni WILD de-a lungul funcției de rotiri gratuite.

Jocul poate fi jucat pe miză reală la Netbet.

Concluzii

Este o sarcina dificilă să creezi un joc nou cu tematică de Crăciun. Dar NetEnt a îndeplinit această sarcină în mod inspirat, dezvoltând un slot foarte bun: „Secretele Crăciunului”.

Acest slot îți oferă totul, de la o atmosferă excelentă de Crăciun până la o rată de returnare la jucător ridicată. Funcțiile sunt cu siguranță destul de limitate, dar bonusurile disponibile îți atrag atenția. Grafica e plăcută și te vei simți din nou copil, așteptând darurile lui Moș Crăciun cu barbă albă și sacul plin. Deci, dacă îți dorești să petreci Sărbătorile într-o atmosfera veselă și să simți spiritul Crăciunului încearcă Secrets of Christmas gratis!

Încearcă și sloturile:

one million megaways bc gratis slot
4.5/5 - (4 votes)

One Million Megaways BC

Joaca Gratis
banner the nutcracker gratis
4.7/5 - (3 votes)

The Nutcracker

Joaca Gratis
jokers luck gratis banner
5/5 - (2 votes)

Joker’s Luck

Joaca Gratis
eye of horus megaways gratis logo
2/5 - (4 votes)

Eye of Horus Megaways

Joaca Gratis

Autori