...

Sweet Bonanza Xmas

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 5 iulie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xSweet Bonanza Xmas

Categorii joc
fructe
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până La 1500 RON
  • Te înregistrezi și depui
  • Primești până la 1500 RON la primele 3 depuneri
  • 100% până la 1000 RON la prima depunere – ex. depui 50 RON și joci de 100 RON

La Sweet Bonanza Xmas, Crăciunul este în fiecare zi. Slotul semnat de Pragmatic Play îți poate aduce cadouri la fiecare spin. Aici afli tot ce trebuie să știi despre plăți, simboluri și speciale. Poți să încerci și versiunea demo a jocului în care testezi toate funcțiile. Joacă și tu Sweet Bonanza Xmas gratis pe SuperCazino și trăiește magia sărbătorilor de iarnă!

Sweet Bonanza Xmas demo – grafică și muzică

Din punctul de vedere al aspectului, Sweet Bonanza Xmas ilustrează perfect atmosfera Crăciunului. Fundalul este plin cu oameni de zăpadă și brazi împodobiți. Cadourile se găsesc pe grila de 6X5 a jocului. Simbolurile constau în bomboane și fructe peste care se află zăpadă. 

Sweet Bonanza Xmas free este făcut după Sweet Bonanza, jocul original fără tematica Crăciunului. Cele două sunt foarte similare. Bineînțeles, originalului îi lipsesc elementele de sărbătoare și zăpada.

Ca să intri în atmosfera Crăciunului, îți recomandăm să-l joci cu muzica pornită. Astfel, și vara te poți bucura de experiența celor mai frumoase sărbători.

Sweet Bonanza Xmas slot este unul dintre cele mai tari creații Pragmatic Play care punctează maxim la impresia artistică. Dar mai departe, vei vedea că nu numai acesta este punctul forte al jocului.

Sweet Bonanza Xmas online – rata de plată

Rata de plată de la Sweet Bonanza Xmas este de 96,48%. Slotul plătește în grupuri de minim 8 simboluri de un fel. Acestea pot fi oriunde pe grilă pentru generarea unei plăți. Plățile în jocul de bază au funcția de cascadă: simbolurile câștigătoare dispar și lasă loc altora care pot contribui la noi plăți.

De asemenea, trebuie să mai știi și că volatilitatea Sweet Bonanza Xmas gratis este medie spre mare. Plătește mai rar, dar plățile sunt foarte bune. Cel mai mare câștig al jocului este de 21.100 x miza.

Sweet Bonanza Xmas gratis – cum te joci?

Chiar dacă Sweet Bonanza Xmas plătește într-un mod diferit față de un slot tradițional, funcțiile de joc sunt aceleași. Dacă te-ai mai jucat sloturi Pragmatic, atunci știi ce trebuie să faci, pentru că furnizorul nu schimbă nimic la acest capitol.

Sweet Bonanza Xmas slot – simboluri și plăți

Simbolurile Sweet Bonanza Xmas sunt bomboane și fructe. Vezi ce plăți îți aduce acestea:

Câștigurile afișate sunt pentru miza maximă de 200 de fise și pentru 12 sau mai multe simboluri de același fel.

Sweet Bonanza Xmas free – caracteristici speciale

Cadourile Sweet Bonanza Xmas sunt la funcțiile speciale. Hai să vezi ce-ți rezervă acest joc:

Concluzii

Dacă îți place Crăciunul și îți plac și sloturile, aruncă un ochi peste Sweet Bonanza Xmas! Acest joc oferă o experiență interactivă, care te ține în priză datorită specialei sale, dar și a câștigurilor în cascadă. Joacă întâi Sweet Bonanza Xmas demo pe SuperCazino și familiarizează-te cu jocul! 

Joacă mai mult:

double stacks gratis logo
5/5 - (1 vote)

Double Stacks

Joaca Gratis
banner burning wins gratis
5/5 - (1 vote)

Burning Wins

Joaca Gratis
nirvana gratis
5/5 - (1 vote)

Nirvana

Joaca Gratis
cave of fortune logo
3.7/5 - (3 votes)

Cave of Fortune

Joaca Gratis

Autori