Jungle Books

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 20 ianuarie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Jungle Books

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
yggdrasil
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

În Jungle Books slot, retrăiești aventurile din Cartea Junglei, unde ai parte și de câștiguri excelente. Joacă Jungle Books gratis pe SuperCazino pentru a te convinge de calitatea slotului!

Jungle Books gratis – grafică și muzică

La fel ca orice alt joc Yggdrasil, și Jungle Books demo are o grafică detaliată, care este în strânsă legătură cu tema jocului. Fundalul este, desigur, ilustrat prin junglă, dar se vede și o arcadă în intrarea căreia sunt cele 5 role. Cea din mijloc are 4 simboluri, iar celelalte au câte 3.

În stânga îl găsești pe Mowgli. Acesta te asistă în aventura ta plină de evenimente palpitante. De asemenea, personajele se schimbă aleatoriu și odată cu ele, se schimbă și fundalul și jocul are alte caracteristici speciale. Îi vei întâlni și pe Baloo (ursul), Bagheera (pantera), Kaa (șarpele) și Shere Khan (tigrul).

Așa cum poate ți-ai dat deja seama Jungle Books online este un joc cu adevărat spectaculos. Experiența de 5 stele este disponibilă atât în versiunea de PC, cât și în cea de mobil. Furnizorul are toate jocurile optimizate cum trebuie, deci iei jungla cu tine oriunde ai fi. Din câteva apăsări pe ecran, te distrezi pe cinste cu un joc excelent.

Simbolurile sunt mai multe fructe exotice, alături de unele clasice – suitele cărților de joc. Jungle Books free are și muzică ambientală care te duce în universul Cărții Junglei.

Jungle Books slot – rata de plată

Jungle Books gratis are volatilitate mică și o rată de câștig teoretic de 96,1%, deci peste medie. Plătește numai de la stânga spre dreapta, pe role adiacente, la minim 3 simboluri de un fel. Are în total 58 de linii de plată.

Joacă și alte sloturi clasice la noi pe site!

Jungle Books demo – cum se joacă?

Deși poate părea puțin mai complicat cu atâtea funcții speciale, jocul este simplu și distractiv. Butoanele de care ai nevoie la Jungle Books gratis se găsesc sub role:

Jungle Books online – simboluri și plăți

Simbolurile de la Jungle Books gratis îți vor aduce următoarele plăți maxime, la 5 simboluri de același fel:

Vezi portofoliul de sloturi fructe disponibile!

Jungle Books free: caracteristici speciale

Funcțiile speciale de la Jungle Books gratis sunt strâns legate de cele 5 personaje care apar și se schimbă în mod aleatoriu. Astfel, descriem fiecare lume a fiecărui personaj, cu caracteristicile pe care le aduce fiecare.

Concluzie

Jungle Books slot este ideal pentru cei care vor mai mult decât un simplu joc clasic. Este o întreagă poveste, plină cu aventură, dar și cu câștiguri datorită numeroaselor funcții speciale pe care le are. Vino și tu să descoperi Jungle Books gratis pe SuperCazino și ia parte la experiența palpitantă a junglei cu personajele tale favorite!

Joacă mai mult:

logo dolphin pearl deluxe gratis
3/5 - (4 votes)
Dolphin Pearl
Joaca Gratis
temples of nudges gratis logo
5/5 - (1 vote)
Temple of Nudges
Joaca Gratis
lucky-leprechaun-gratis
5/5 - (1 vote)
Lucky Leprechaun
Joaca Gratis
xmas joker gratis logo
5/5 - (1 vote)
Xmas Joker
Joaca Gratis

Autori