Chibeasties

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 8 decembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Chibeasties

Nume Joc

Chibeasties

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
yggdrasil
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Chibeasties slot este un joc de basm creat de Yggdrasil, în care cunoști 4 creaturi fantastice ale pădurii. Încearcă Chibeasties gratis pe SuperCazino și intră în aventură cu cele mai mari câștiguri!

Chibeasties free – grafică și muzică

Grafica și muzica la Chibeasties gratis sunt menite să te transporte în universul magic al jocului. Creaturile, stranii dar drăgălașe, trăiesc într-o pădure fermecată și sunt imaginația dezvoltatorilor de la Yggdrasil. Așadar, nu știm prea multe despre ele.

Știm că aduc câștiguri mari pe liniile de plată. Alte simboluri care completează ecranul de 5X3 sunt câteva plante. Și acestea arată interesant, și deși seamănă cu unele pe care le cunoaștem, nu putem spune că sunt aceleași.

Ecranul de joc care conține cele 15 simboluri este înconjurat de frunze și copaci. Ne aflăm așadar într-un luminiș unde dăm peste vietățile misterioase.

Chibeasties demo se poate juca fără probleme atât pe desktop sau laptop, cât și pe mobil. Furnizorul își optimizează jocurile pentru ca tu să te poți juca de pe orice dispozitiv.

Chibeasties online – rata de plată

Chibeasties gratis are 20 de linii de plată fixe, iar coeficientul RTP este de 96,2%, peste media sloturilor. Volatilitatea este medie spre mare, deci aduce plăți mai rar, dar acestea sunt câștiguri frumoase. Simbolurile plătesc numai de la stânga spre dreapta, la minim 3 de un fel.

Chibeasties gratis – cum se joacă?

Nu este deloc greu să te joci Chibeasties free. În esență, trebuie doar să stabilești valoarea pariurilui și să dai spin. Butoanele Chibeasties online se află în partea de jos a ecranului:

Joacă mai multe sloturi noi și sloturi speciale pe site, gratuit!

Chibeasties slot – simboluri și plăți

Simbolurile Chibeasteis gratis sunt patru creaturi și patru plante. Mai sunt alte două simboluri speciale, dar despre ele vom discuta în capitolul următor. Hai să vedem ce plăți aduc cele opt simboluri:

Plățile de mai sus sunt pentru 5 simboluri de un fel pe o linie de plată la pariul de 20 de fise.

Chibeasties demo – caracteristici speciale

Funcțiile speciale de la Chibeasties gratis sunt destul de simple, dar totuși în ton cu jocul. Hai să le analizăm:

Concluzii

Chibeasties slot este un joc care te îmbie cu atmosfera sa unică, cum numai Yggdrasil poate să creeze. În pădurea fermecată, vei găsi creaturi magice care îți aduc comori. Rundele gratuite plătesc extrem de bine datorită simbolului special expandabil. Intră și tu în universul magic al Chibeasties gratis și testează toate aceste funcții pe SuperCazino!

Joacă mai mult:

king of slots gratis logo
4.7/5 - (3 votes)
King of Slots
Joaca Gratis
lux-roulette-gratis
3.2/5 - (5 votes)
Lux Roulette
Joaca Gratis
theseus rises logo
3.8/5 - (5 votes)
Theseus Rises
Joaca Gratis
super diamond wild gratis isoftbet
4/5 - (4 votes)
Super Diamond Wild
Joaca Gratis

Autori