...

Hunter’s Spirit

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 8 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xHunter’s Spirit

Producator joc
synot
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Hunter’s Spirit slot este unul dintre cele mai tari jocuri cu temă amerindiană. Descoperă lumea plină de mister a băștinașilor americani și găsește comorile noului continent! În jocul semnat de Synot, ai parte și de câteva funcții speciale care te vor face să încerci jocul și pe bani reali. Dar până atunci, încearcă Hunter’s Spirit gratis pe SuperCazino pentru a deveni stăpân pe joc!

Hunter’s Spirit demo – grafică și muzică

Hunter’s Spirit gratis are o grafică realistă, unde găsești elemente specifice acestei culturi. Vei vedea un șef de trib amerindian și câteva animale reprezentative: lupul, vulturul și bizonul. Alte simboluri sunt numerele cărților de joc, adică 9, 10, J, Q, K și A. Structura Hunter’s Spirit free este clasica 5X3, deci jocul are 5 role a câte 3 poziții pentru simboluri. Având în vedere acest aspect, jocul este ideal pentru orice nivel de utilizator.

Pentru o experiență de joc cât mai bună la Hunter’s Spirit online, îți recomandăm să joci cu sunetul pornit. Muzica este în ton cu tema jocului, astfel că vei fi transportat către civilizația băștinașilor americani de la primele rotiri.

Synot își creează jocurile în HTML5, deci te poți delecta cu acesta și de pe mobil, acolo unde ecranul de joc se adaptează la noile dimensiuni.

Hunter’s Spirit slot – rata de plată

Coeficientul RTP al Hunter’s Spirit gratis este unul foarte bun, de 96%. Jocul plătește pe 20 de linii fixe, numai de la rola din stânga spre dreapta, pe role alăturate. Numai indianul și lupul plătesc la 2 simboluri de un fel. Pentru restul simbolurilor, este nevoie de minim 3 simboluri de un fel pentru o plată.

Încearcă și alte sloturi clasice!

Hunter’s Spirit gratis – cum se joacă?

Nu este deloc greu să joci Hunter’s Spirit demo. Tot ce trebuie să faci este să setezi miza dorită și să porenști rola. Hai să vedem în detaliu toate butoanele jocului:

Hunter’s Spirit online – simboluri și plăți

Simbolurile Hunter’s Spirit gratis îți aduc plăți la un nivel mai mult decât satisfăcător. Să vedem plata pentru fiecare simbol în parte:

Hunter’s Spirit free – caracteristici speciale

Hunter’s Spirit gratis are mai multe funcții speciale care cresc mult șansele la un premiu foarte mare.

Joacă și mai multe sloturi speciale la noi pe site!

Concluzii

Hunter’s Spirit slot este un joc unde premiile foarte bune se vor ține lanț datorită rotirilor gratuite. Îți poți multiplica plata cu ajutorul funcției Gamble și cu ajutorul simbolului Wild. Tema jocului este una fascinantă, care te va ține captivat. Joacă Hunter’s Spirit gratis pe SuperCazino pentru a te bucura din plin de acest slot de nota 10!

Joacă și:

logo pentru jocul slot 40 super hot
3.5/5 - (8 votes)

40 Super Hot

Joaca Gratis
sizzling hot quattro gratis logo
5/5 - (2 votes)

Sizzling Hot Quattro

Joaca Gratis
Fairytale-Legends gratis
5/5 - (1 vote)

Fairytale Legends

Joaca Gratis
reel diamonds gratis banner
5/5 - (1 vote)

Reel Diamonds

Joaca Gratis

Autori