...

Book of Ra Mystic Fortunes

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xBook of Ra Mystic Fortunes

Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Book of Ra Mystic Fortunes slot este genul de joc care te încântă de la prima rotire. Făcând parte din seria legendară de sloturi Book of Ra, și acesta se ridică la cel mai înalt nivel. În articolul de față, îți prezentăm tot ce trebuie știut despre el, de la grafică la funcții speciale. Joacă Book of Ra Mystic Fortunes gratis pe SuperCazino pentru a te familiariza cu funcțiile jocului!

Book of Ra Mystic Fortunes demo – grafică și muzică

Poate ești obișnuit de la alte jocuri din aceeași serie cu aspectul excelent al Book of Ra Mystic Fortunes gratis. Jocul conține numeroase motive egiptene, chiar îmbunătățite față de predecesoare. Pe fundal, poți vedea un templu și coloane cu hieroglife. De asemenea, are și simboluri care ilustrează tema egipteană: faraonul, zeița Isis și scarabeu.

Structura Book of Ra Mystic Fortunes free este de 5 role a câte 3 rânduri, deci cea clasică. Este astfel simplu de folosit de către orice jucător. Mai poți juca și de pe dispozitivele mobile. Pornește-l de pe telefon sau tabletă pentru a vedea cât de bine se adaptează jocul. Este optimizat pentru mobil, deci nu vei întâmpina probleme și jocul va funcționa fără erori.

Muzica ambientală și sunetele de la Book of Ra Mystic Fortunes online te duc în lumea misterioasă a Egiptului Antic. Recomandăm să joci cu sunetul pornit pentru a te bucura din plin de experiența unui joc egiptean „ca la carte”.

Încearcă și alte sloturi clasice!

Book of Ra Mystic Fortunes slot – rata de plată

Coeficientul RTP al Book of Ra Mystic Fortunes gratis este unul bun, de 95%. Are 10 linii de plată fixe și aduce câștiguri pe role adiacente, începând cu cea din stânga. Trebuie să nimerești cel puțin 3 simboluri identice pe o linie de plată pentru o rundă câștigătoare.

Book of Ra Mystic Fortunes free – cum se joacă?

Book of Ra Mystic Fortunes gratis funcționează după principiile de joc ale tuturor sloturilor Novomatic. Toate butoanele se află în partea de jos, imediat sub role. Să vedem care sunt pașii pentru distracția la acest slot egiptean:

Book of Ra Mystic Fortunes gratis – simboluri și plăți

Simbolurile Book of Ra Mystic Fortunes demo îți aduc plăți excelente, după cum vezi mai jos:

Book of Ra Mystic Fortunes online – caracteristici speciale

Caracteristicile speciale ale Book of Ra Mystic Fortunes gratis îți vor oferi premii peste medie:

Joacă și mai multe sloturi speciale la noi pe site!

Concluzii

Book of Ra Mystic Fortunes slot este unul dintre cele mai bune jocuri cu temă egipteană. Provine de la Novomatic, un furnizor de renume și face parte dintr-o serie legendară de jocuri. Plătește excelent și are chiar și un jackpot. Ai astfel foarte multe motive pentru a-l încerca și tu! Delectează-te cu Book of Ra Mystic Fortunes gratis pe SuperCazino și nu ezita să-l încerci și cu miză reală!

Joacă și:

logo wild wild west gratis
5/5 - (1 vote)

Wild Wild West

Joaca Gratis
big juan gratis logo
3.8/5 - (6 votes)

Big Juan

Joaca Gratis
xmas joker gratis logo
5/5 - (1 vote)

Xmas Joker

Joaca Gratis
logo vikings slot gratis
5/5 - (1 vote)

Vikings

Joaca Gratis

Autori