Euphoria

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 3 octombrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Euphoria

Nume Joc

Euphoria

Producator joc
isoftbet
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Euphoria slot este un joc distractiv, cu un ritm alert și câștiguri consistente. De aceea, ne-am gândit ca în acest ghid să-ți oferim toate detaliile de care ai nevoie pentru a-l juca. Vom discuta așadar despre grafica sa și despre plățile pe care ți le poate aduce. Apoi, încearcă și tu Euphoria gratis pe SuperCazino pentru distracție fără limite!

Euphoria demo – grafică și muzică

Euphoria free are o grafică excelentă datorită simbolurilor cristal și a animațiilor la câștig. Structura jocului marca iSoftBet este cea clasică, de 5 role a câte 3 rânduri fiecare. Acest furnizor este recunoscut pentru sloturi cu un mod simplu de funcționare și cu grafici spectaculoase. Și din punctul de vedere al aspectului, putem spune că jocul de față este euforic.

Muzica Euphoria gratis contribuie la atmosfera specială creată de iSoftBet și te atrage la joc. Și cum nu se putea altfel, toată această experiență poate fi încercată și pe mobil. Ecranul de joc se adaptează și pe aceste dispozitive datorită optimizării slotului.

Euphoria online – rata de plată

Euphoria gratis plătește pe 243 de direcții de plată fixe, de la stânga spre dreapta. Coeficientul de câștig teoretic este de 96%, unul foarte bun, care te va convinge să-l încerci și într-un casino, pe bani reali.

Euphoria gratis – cum se joacă?

Euphoria demo are câteva funcții de joc extrem de simple. Iată mai jos unde sunt butoanele și ce fac acestea:

Vezi ce alte sloturi gratis mai avem!

Euphoria slot – simboluri și plăți

În cele ce urmează, vom vorbi puțin și despre simbolurile Euphoria gratis și despre plățile acestora. Să vedem așadar cât îți poate aduce fiecare simbol:

Aceste plăți sunt pentru 5 simboluri de un fel pe o direcție. Cu excepția simbolului Diamant care plătește de la minim 2 de un fel, toate celelalte simboluri plătesc de la cel puțin 3 de un fel.

Euphoria free – caracteristici speciale

Caracteristicile speciale ale Euphoria gratis sunt cele care dau plăți mai mult decât mulțumitoare. Mai departe, vom vedea câte ceva despre fiecare în parte:

Concluzii

Euphoria online este un joc excelent pentru cei care vor să câștige bine și să se distreze. Este un joc simplu, cu animații spectaculoase și cu plăți foarte bune datorită multiplicatorilor. Poți cumpăra speciala pentru a-ți maximiza șansele de câștig, sau poți roti până când rotirile gratuite îți vor fi acordate de cele 3 simboluri Bonus care vor ateriza pe role. Joacă și tu Euphoria gratis pe SuperCazino pentru a vedea că acest slot chiar plătește foarte bine și vine cu o doză serioasă de divertisment!

Joacă și:

the magnificent seven gratis banner
5/5 - (1 vote)
The Magnificent Seven
Joaca Gratis
van helsings book of the undead gratis
4.5/5 - (2 votes)
Van Helsing’s Book of the Undead 
Joaca Gratis
logo wanted dead or a wild
5/5 - (1 vote)
Wanted Dead or a Wild
Joaca Gratis
Sparkling 777 logo
3.6/5 - (9 votes)
Sparkling 777s
Joaca Gratis

Autori