royal grown gratis ecran de joc

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACĂ GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Nume Joc

Royal Crown

Rating

5/5 - (1 vote)

Categorii joc

clasicefructe

Producator joc

BF Games

supercazino alt

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

 • Până la 500 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
 • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
 • Rotiri la Shining Crown, Sweet Bonanza și alte jocuri tari
5/5 - (1 vote)

Dacă vrei să te delectezi cu un slot cu coroane simplu și distractiv, îți recomandăm Royal Crown online. În articolul de astăzi, îți prezentăm tot ce trebuie știut despre el: grafică, plăți, simboluri și caracteristici speciale. La noi, poți da spinuri fără să plătești ceva. Profită de această ocazie și joacă Royal Crown gratis pe SuperCazino!

Royal Crown demo – grafică și sunete

Grafica de la Royal Crown gratis este una extrem de plăcută. Pe fundal, vei putea vedea sala tronului păzită de patru cavaleri. Structura de 5 role și 3 rânduri a jocului este plină de simboluri clasice care ilustrează fructe, stele, clopoței și desigur, coroane, simbolul special al jocului.

Royal Crown slot este un joc ideal pentru orice dispozitiv. Calitatea înaltă a graficii se poate vedea și de pe mobil, unde funcțiile de joc sunt optimizate pentru funcționarea pe smartphone. Creatorul jocului, BF Games, este recunoscut pentru sloturi solide, în care poți avea încredere că nu vor suferi probleme tehnice.

Royal Crown free are și sunete clasice, iar fiecare câștig este sărbătorit prin câteva acorduri. De asemenea, se remarcă și prin muzica ambientală pe care o poți porni.

Royal Crown online – rata de plată

Coeficientul RTP al Royal Crown gratis este de 96,31%, peste medie, deci așteaptă-te la câștiguri excelente. Jocul plătește prin 10 linii de câștig, în ambele sensuri. Astfel, acesta este unul dintre acele foarte rare jocuri care plătește și de la rola din dreapta spre stânga.

Royal Crown free – cum se joacă?

Jocul la Royal Crown gratis nu are de ce să-ți pună vreo problemă. Vezi mai jos cum pariezi și cum învârți rolele:

 • Selectează pariul dorit din butonul „Pariu” pe care îl vezi în stânga jos. Poți apăsa și pe „Max Bet” pentru a selecta direct pariul maxim sau miza maximă permisă de credit.
 • Pariul poate fi selectat și din bara verticală din dreapta rolelor.
 • Apasă butonul mare verde „BF” din mijlocul butoanelor pentru a porni runda. Mai apasă încă o dată pe el pentru a grăbi rotirea.
 • În cazul unui câștig, butonul de spin se împarte în două și poți opta pentru colectare sau pentru dublaje.
 • Apasă pe butonul „Auto Start” pentru a porni modul automat al Royal Crown demo.
 • Dă click pe butonul „i” dacă dorești informații suplimentare despre plăți și caracteristici speciale.
 • Apasă pe butonul de muzică din dreapta jos dacă vrei să îți pui muzica jocului.
 • În stânga acestui buton, poți seta volumul muzicii și a sunetelor jocului.

Vezi ce alte sloturi gratis mai avem!

Royal Crown slot – simboluri și plăți

Simbolurile de la Royal Crown gratis îți pot aduce plăți consistente, mai ales că plătesc în ambele direcții. Să vedem care sunt ele:

 • Steaua: până la 100 x pariu;
 • Clopotul: până la 50 x pariu;
 • Portocale și Struguri: până la 20 x pariu;
 • Pepeni și Prune: până la 15 x pariu;
 • Lămâi și Cireșe: până la 10 x pariu.

Este nevoie de minim 3 simboluri de un fel la Royal Crown free pentru a genera o plată. Câștigurile de mai sus sunt pentru combinații de 5 simboluri de același fel.

Royal Crown gratis – caracteristici speciale

Acele câteva caracteristici speciale de la Royal Crown free îți vor aduce plăți excelente, după cum vei vedea în cele care urmează:

 • Simbolul coroană: este un simbol Wild ce apare numai pe rolele 2, 3 și 4. Acesta are rolul de a substitui restul simbolurilor pe care le-am prezentat în capitolul anterior. Simbolul Coroană este un simbol expandabil ce se extinde pe toată rola pe care apare.
 • Reînvârtire: simbolurile Coroană de pe o rolă rămân fixe pentru o reînvârtire, astfel, vei avea șansa unui câștig foarte mare datorită numeroaselor posibilități de combinații de plată.
 • Dublaje: câștigul unei runde poate fi plasat la funcția de risc, numită și funcția Gamble sau de dublaje. În cadrul acestui mini-joc, va trebui să alegi o culoare dintre roșu și negru. Dacă alegi corect, vei avea câștigul rundei dublat. Dacă nu reușești să ghicești, pierzi câștigul obținut în acea rundă.

Joacă mai mult sloturi speciale!

Concluzii

Royal Crown slot este un joc excelent în care te poți bucura de câștiguri frumoase. Liniile de plată generează câștiguri în ambele sensuri, simbolul Wild este expandabil și declanșează o reînvârtire, iar dublajele te ajută să-ți mărești câștigurile. Așadar, nu ezita și delectează-te cu Royal Crown gratis pe SuperCazino pentru a experimenta aventura palpitantă dată de coroanele expandabile!

Joacă și:

5/5 - (1 vote)

Madame Destiny Megaways

Joaca Gratis
5/5 - (2 votes)

Lucky Lady Charm Deluxe 10

Joaca Gratis

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă