Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).

Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
blueprint
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 350 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Book of Dead, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Rick and Morty Megaways

Rick and Morty Megaways slot este jocul care recreează experiența celebrelor desene. Datorită succesului jocului original, furnizorul a decis să meargă și mai departe. Acum, te poți delecta cu modul de joc Megaways care aduce mai multă distracție și mai multe câștiguri. În ghidul de față, vei putea citi toate aspectele esențiale ale jocului, cum ar fi plățile și specialele. Poți încerca și tu câteva spinuri în versiunea noastră demo a jocului. Încearcă așadar Rick and Morty Megaways gratis pe SuperCazino!

Rick and Morty Megaways free – grafică și muzică

Grafica jocului Rick and Morty Megaways gratis este destul de ușor de intuit. Este recreată după desenele animate, deci vei putea întâlni personajele tale preferate ca simboluri în joc. De asemenea, funcțiile speciale fac trimitere la show-ul de televiziune.

Așadar, putem spune că Rick and Morty Megaways demo este o experiență inedită care îi va bucura pe fanii serialului. Și muzica ambientală contribuie din plin la această atmosferă, deci te vei simți exact ca în universul lui Rick și Morty.

Structura Rick and Morty Megaways online este de 6 role verticale unde numărul de simboluri variază de la 2 la 7. De asemenea, există și o rolă orizontală cu un număr fix de 4 simboluri, numită și tracker. Aceasta completează rolele 2, 3, 4 și 5 cu câte un simbol.

Creatorul jocului, Blueprint Gaming, se bucură de o recunoaștere internațională pentru astfel de sloturi tematice. La sloturile sale precum Rick and Morty Megaways gratis, mai remarcăm și funcționarea excelentă de pe telefonul mobil.

Rick and Morty Megaways gratis – rata de plată

Rick and Morty Megaways free are un coeficient de plată excelent, de 96,55%. Numărul maxim de direcții de câștig este de 117.649, dacă toate cele 6 role au câte 7 simboluri fiecare. Dar pentru că numărul de simboluri variază de la o rotire la alta, așa variază și numărul de direcții de plată.

Rick and Morty Megaways demo – cum se joacă?

Rick and Morty Megaways gratis are butoanele plasate în stânga și în dreapta ecranului de joc. Cu acestea, poți seta pariul dorit, poți consulta informații despre joc și bineînțeles, poți da spin.

Rick and Morty Megaways slot – simboluri și plăți

Simbolurile Rick and Morty Megaways gratis aduc câștiguri foarte frumoase, după cum vezi și tu în cele ce urmează:

Rick and Morty Megaways online – caracteristici speciale

Caracteristicile speciale ale Rick and Morty gratis sunt bine croite pentru joc, deci aduc multă distracție. La jocul pe bani reali, te vei bucura și de multe câștiguri:

Vezi și ce păcănele Synot sau păcănele 1×2 Gaming poți juca!

Concluzii

Dacă îți place serialul, Rick and Morty Megaways slot este de neratat. Are grafica pe care o cunoști deja și multe funcții interesante, cu rotiri gratuite care pot avea numeroase Wild-uri și multiplicatori de câștig. Testează Rick and Morty Megaways gratis pe SuperCazino și vei cunoaște jocul în detaliu! Apoi, va fi foarte greu să-l lași.

Joacă și:

america express castigatori
5/5 - (2 votes)
America Express Sezonul 5 Drumul Aurului: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
bonus suplimentar superbet de bun venit
5/5 - (2 votes)
Noua Superofertă de bun venit de la Superbet
Joaca Gratis
promoții player cu premii
5/5 - (1 vote)
Promoții Player cu Premii 2023 – Bonus Miercurea Veselă Player Casino
Joaca Gratis
pariuri MMA
5/5 - (2 votes)
Pariuri MMA – Tipuri de pariuri MMA și sfaturi
Joaca Gratis
cerinte rulaj unibet 2022
5/5 - (1 vote)
Cerințe Rulaj Unibet 2023 – Cum Poți Retrage Bonusurile
Joaca Gratis