Rick and Morty Megaways

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 3 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Rick and Morty Megaways

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
blueprint
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Rick and Morty Megaways slot este jocul care recreează experiența celebrelor desene. Datorită succesului jocului original, furnizorul a decis să meargă și mai departe. Acum, te poți delecta cu modul de joc Megaways care aduce mai multă distracție și mai multe câștiguri. În ghidul de față, vei putea citi toate aspectele esențiale ale jocului, cum ar fi plățile și specialele. Poți încerca și tu câteva spinuri în versiunea noastră demo a jocului. Încearcă așadar Rick and Morty Megaways gratis pe SuperCazino!

Rick and Morty Megaways free – grafică și muzică

Grafica jocului Rick and Morty Megaways gratis este destul de ușor de intuit. Este recreată după desenele animate, deci vei putea întâlni personajele tale preferate ca simboluri în joc. De asemenea, funcțiile speciale fac trimitere la show-ul de televiziune.

Așadar, putem spune că Rick and Morty Megaways demo este o experiență inedită care îi va bucura pe fanii serialului. Și muzica ambientală contribuie din plin la această atmosferă, deci te vei simți exact ca în universul lui Rick și Morty.

Structura Rick and Morty Megaways online este de 6 role verticale unde numărul de simboluri variază de la 2 la 7. De asemenea, există și o rolă orizontală cu un număr fix de 4 simboluri, numită și tracker. Aceasta completează rolele 2, 3, 4 și 5 cu câte un simbol.

Creatorul jocului, Blueprint Gaming, se bucură de o recunoaștere internațională pentru astfel de sloturi tematice. La sloturile sale precum Rick and Morty Megaways gratis, mai remarcăm și funcționarea excelentă de pe telefonul mobil.

Rick and Morty Megaways gratis – rata de plată

Rick and Morty Megaways free are un coeficient de plată excelent, de 96,55%. Numărul maxim de direcții de câștig este de 117.649, dacă toate cele 6 role au câte 7 simboluri fiecare. Dar pentru că numărul de simboluri variază de la o rotire la alta, așa variază și numărul de direcții de plată.

Rick and Morty Megaways demo – cum se joacă?

Rick and Morty Megaways gratis are butoanele plasate în stânga și în dreapta ecranului de joc. Cu acestea, poți seta pariul dorit, poți consulta informații despre joc și bineînțeles, poți da spin.

Rick and Morty Megaways slot – simboluri și plăți

Simbolurile Rick and Morty Megaways gratis aduc câștiguri foarte frumoase, după cum vezi și tu în cele ce urmează:

Rick and Morty Megaways online – caracteristici speciale

Caracteristicile speciale ale Rick and Morty gratis sunt bine croite pentru joc, deci aduc multă distracție. La jocul pe bani reali, te vei bucura și de multe câștiguri:

Vezi și ce păcănele Synot sau păcănele 1×2 Gaming poți juca!

Concluzii

Dacă îți place serialul, Rick and Morty Megaways slot este de neratat. Are grafica pe care o cunoști deja și multe funcții interesante, cu rotiri gratuite care pot avea numeroase Wild-uri și multiplicatori de câștig. Testează Rick and Morty Megaways gratis pe SuperCazino și vei cunoaște jocul în detaliu! Apoi, va fi foarte greu să-l lași.

Joacă și:

pharaohs tomb gratis logo
5/5 - (1 vote)
Pharaoh’s Tomb
Joaca Gratis
respin racer gratis slot
5/5 - (1 vote)
Respin Racer
Joaca Gratis
mystic secrets gratis slot
4.5/5 - (2 votes)
Mystic Secrets
Joaca Gratis
fruit case gratis logo
4/5 - (2 votes)
Fruit Case
Joaca Gratis

Autori