Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).

Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
yggdrasil
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 500 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Shining Crown, Sweet Bonanza și alte jocuri tari

Wicked Circus

Wicked Circus slot ilustrează un altfel de circ, pentru cei care nu sunt slabi de înger. Te poți delecta cu adrenalina unui joc care aduce câștiguri substanțiale, alături de o grafică excelentă. Citește ghidul nostru pentru a te pune la curent cu toate detaliile jocului. Apoi, poți să încerci chiar tu câteva runde în versiunea noastră demo. Joacă Wicked Circus gratis pe SuperCazino pentru a te familiariza cu divertismentul circului inedit!

Wicked Circus free – grafică și muzică

Wicked Circus gratis este un joc în care atmosfera contează foarte mult. Putem spune chiar și că este esențială. De aceea, Yggdrasil și-a dat tot interesul să acorde o deosebită atenție fiecărui detaliu. Simbolurile sunt bine evidențiate în relief, în culori vii. Fundalul este o scenă a unui circ într-o lumină difuză.

La baza Wicked Circus demo se află un slot clasic, cu structura de 5X3 și cu fructe și șeptari. Desigur, există și câteva simboluri speciale care fac ca acesta să nu se încadreze în categoria de clasic.

Yggdrasil este un nume cunoscut pentru teme sale inedite și pentru atmosfera pe care o creează. La această atmosferă intră și muzica veselă , dar cu unele tente misterioase. După ce vei vedea și caracteristicile speciale ale jocului, vei înțelege mai bine de ce acestea au un loc în atmosfera Wicked Circus online. De fapt, chiar numele ar trebui să indice neconvenționalul din joc.

Wicked Circus slot – rata de plată

Rata de plată a Wicked Circus gratis este peste medie, așa cum obișnuiesc cam toate jocurile acestui furnizor. Coeficientul RTP este de 96,5, iar volatilitatea este ridicată. Așadar, așteaptă-te la câștiguri mai rare, dar și atunci când vin… De asemenea, jocul are 10 linii de plată fixe.

Wicked Circus gratis – cum se joacă?

Furnizorul implementează același mod de joc simplu tuturor sloturilor. Îl poți găsi și la Wicked Circus gratis. Să vedem la ce folosesc toate butoanele din partea de jos a ecranului:

Wicked Circus online – simboluri și plăți

Wicked Circus gratis plătește excelent pe liniile sale de plată. Să vedem care sunt valorile pentru fiecare simbol în parte:

Simbolurile trebuie să formeze combinații de minim 3 de un fel pentru generarea unei plăți la Wicked Circus free. Plătește în mod tradițional, atât de la stânga spre dreapta, cât și de la dreapta spre stânga.

Vezi ce alte sloturi clasice și sloturi cu fructe poți testa pe site!

Wicked Circus demo – caracteristici speciale

Așa cum am promis, în acest capitol, vom spune mai multe despre funcțiile speciale ale Wicked Circus online. Sunt câteva extrem de interesante care cu siguranță îți vor plăcea:

Concluzii

Dacă ești fan jocuri cu multă adrenalină, nu ezita să încerci Wicked Circus slot. Jocul are de toate, de la animații spectaculoase și grafică superbă, la caracteristici speciale inedite. Acum că ai văzut în mare despre ce este vorba, vezi și versiunea noastră demo. Joacă Wicked Circus gratis pe SuperCazino!

Joacă și:

pariu șansă superbet
5/5 - (1 vote)
Superbet Pariu Șansă: Ce este și cum se calculează?
Joaca Gratis
verificare cont excelbet
5/5 - (2 votes)
Verificare cont Excelbet: Tot ce trebuie să știi
Joaca Gratis
validare cont betfair
5/5 - (1 vote)
Validare Cont Betfair – Cum îți verifici contul online 2022
Joaca Gratis
baumbet contact
5/5 - (4 votes)
Baumbet Contact: Serviciul de Relații cu Clienții
Joaca Gratis