Sharky

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 1 februarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Sharky

Nume Joc

Sharky

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Dacă îndrăgești sloturile cu pirați, atunci trebuie neapărat să încerci Sharky online. Acest joc are o grafică excelentă și poate fi jucat de oricine datorită funcțiilor sale simple. Acest articol are menirea de a îți prezenta tot ce trebuie să cunoști despre acest joc marca Novomatic, deci vom vorbi despre plăți, cum joci și ce funcții speciale îți aduc câștiguri mari. De asemenea, pentru a te asigura că expedițiile tale cu Sharky slot vor fi întotdeauna încununate de succes, joacă întâi Sharky gratis pe SuperCazino! Astfel, vei ști ce să te aștepți atunci când te vei îmbarca în aventura pe bani reali!

Sharky demo – grafică și sunete

Grafica de la Sharky gratis este una care te transportă în luma plină de aventură a piraților. Vei găsi corăbii, săbii, papagali, cufere și alte simboluri care te aduc aproape de această lume fantastică. În rest, fundalul este simplu, în culoarea albastru, iar desigur, deasupra apare și un rechin.

Structura Sharky free este clasica 5X3, iar optimizarea excelentă a jocului îți va permite să-l joci fără probleme și de pe mobil. Novomatic este unul dintre cele mai mari nume în industria producătoare de sloturi, deci adaptarea optimă la ecranele de mobil nu are cum să fie o surpriză.

Sunetele sunt simple și nu are o muzică de fundal. Fiecare rotire a rolelor și fiecare câștig este acompaniat de câteva sunete specifice pe care le întâlnești și la alte jocuri ale acestui furnizor.

Sharky slot – rata de plată

Coeficientul RTP al Sharky gratis este unul bun, de 95,49%, cu câștiguri excelente atât pe cele 9 linii de plată, cât și la specialele sale. De asemenea, jocul îți permite să selectezi numărul de linii de plată. Maxim poți avea 9, dar poți merge pe oricare număr de la acesta la o singură linie de câștig.

Sharky gratis – cum joci?

De-a lungul anilor, Novomatic și-a optimizat modul de joc, iar acum oferă printre cele mai intuitive jocuri, iar Sharky demo nu este o excepție. Toate butoanele de care ai nevoie sunt în partea de jos:

Sharky online – simboluri și plăți

Am ajuns la o secțiune mai interesantă a jocului Sharky gratis: plățile. Să vedem cât de bine plătesc simbolurile:

Toate aceste simboluri plătesc de la stânga, pe minim 3 role adiacente, cu excepția simbolului 9. Acesta plătește și când apare numai de 2 ori pe role alăturate. Plățile de mai sus sunt pentru 5 simboluri pe o linie și pariul maxim de 9.000 de fise.

Testează și alte sloturi gratis de la noi de pe site!

Sharky free – speciale

Sharky online are câteva funcții speciale care îți rotunjesc câștigurile. Care sunt acestea:

Concluzii

Sharky slot este un joc captivant, unde rotirile gratuite sunt o adevărată aventură. Goana după comori este plină de pericolul reprezentat de rechini, dar recompensa care te așteaptă merită acest risc. Joacă Sharky gratis pe SuperCazino pentru antrenament, apoi încearcă jocul și pe bani reali!

Joacă și:

100 super hot gratis slot
3.9/5 - (21 votes)
100 Super Hot
Joaca Gratis
book of ra bingo online logo
5/5 - (1 vote)
Book of Ra Bingo
Joaca Gratis
twin spin slot gratis
5/5 - (1 vote)
Twin Spin
Joaca Gratis
peking luck gratis online
5/5 - (1 vote)
Peking Luck
Joaca Gratis

Autori