...

White Rabbit

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 23 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xWhite Rabbit

Categorii joc
speciale
Producator joc
nyx gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Inspirat din „Alice în Țara Minunilor”, White Rabbit online este un slot incredibil din toate punctele de vedere. De la modul de joc inedit la câștigurile mult peste medie, jocul punctează maxim la toate capitolele. În acest articol, îți prezentăm tot ce trebuie știut despre joc, dar îți oferim și posibilitatea să-l încerci în varianta sa demo. Joacă așadar White Rabbit gratis pe SuperCazino și garantăm că nu te vei plictisi!

White Rabbit free – grafică și muzică

Cred că deja poți intui ce fel de grafică și muzică poți găsi la un joc inspirat din „Alice în Țara Minunilor”. Dacă faci o călătorie înapoi în timp, în copilăria ta, îți poți aduce aminte de câteva personaje, inclusiv și mai ales Iepurele Alb și Alice. Dar mai poți găsi Omida, care doarme undeva în stânga ecranului lângă o narghilea și Regina de Inimă-roșie. Alte personaje sunt asimilate cu simbolurile cărților de joc.

Muzica este veselă, dar în același timp misterioasă. De aceea îți recomandăm să joci cu sunetele produse de White Rabbit demo pentru a „călători” în lumea de basm a lui Alice.

Ca structură, jocul este la fel de spectaculos ca „Alice în Țara Minunilor”. Are 5 role, dar numărul de simboluri variază de la 2 la 7. În fiecare rundă, rolele vor avea un cu totul alt număr.

Mai mult decât atât, este creat de Big Time Gaming, care face parte din NYX Gaming, ceea ce reprezintă în sine o veste excelentă. Acest producător este recunoscut pentru jocurile sale de cea mai bună calitate, optimizate pentru orice tip de dispozitiv și care oferă mereu o experiență de top.

White Rabbit gratis – rata de plată

Coeficientul RTP se încadrează între 97,24% și 97,77%, deci foarte mult peste media industriei de 96%. Este un joc foarte volatil, ceea ce înseamnă că trebuie să te aștepți și la plăți excelente. Are direcții de plată al căror număr variază. În structura sa din jocul de bază poate avea maxim 16.807, dar cu rolele extensibile de 12 simboluri, poate ajunge chiar și la colosalul număr de 248.832 de direcții de câștig!

Încearcă și jocuri ca la aparate EGT și sloturi Gaminator!

White Rabbit demo – cum joci?

Înainte de a juca slotul White Rabbit online la un casino online, este bine să testezi varianta demo a lui, pentru a te obișnui cu regulile și modul de joc. Chiar dacă structura sa este destul de complicată și variabilă, modul de joc la White Rabbit gratis rămâne la fel de simplu și previzibil. Toate butoanele de care ai nevoie pentru joc se află în partea din dreapta a ecranului. Iată ce trebuie să faci:

White Rabbit slot – simboluri și plăți

Simbolurile White Rabbit gratis plătesc pe role adiacente, numai de la stânga la dreapta. Mai jos vezi plățile maxime la 5 simboluri adiacente și miza de 20 de fise:

Caracteristici speciale

La White Rabbit gratis, făcând parte din categoria de sloturi speciale, poți testa și funcții speciale, care vei vedea că nu sunt deloc puține:

Concluzii

White Rabbit free nu are cum să fie plictisitor. Chiar dacă ești un începător în ale sloturilor, îi vei prinde rapid „pontul” și te vei distra de minune! Rotirile gratuite sunt cu totul și cu totul speciale datorită câștigurilor colosale pe care le poți obține și a modului în care ecranul de joc poate suferi transformări. Ce mai, jocul este demn de popularitatea poveștii „Alice în Țara Minunilor”! Joacă White Rabbit gratis pe Supercazino pentru a retrăi una dintre poveștile minunate ale copilăriei!

Joacă și:

online medusa megaways gratis
4.3/5 - (3 votes)

Medusa Megaways

Joaca Gratis
penguin style gratis banner
3.4/5 - (57 votes)

Penguin Style

Joaca Gratis
european roulette small bets logo
3.8/5 - (5 votes)

European Roulette Small Bets

Joaca Gratis
sugar rush gratis logo
5/5 - (1 vote)

Sugar Rush

Joaca Gratis

Autori