...

Great Rhino

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 12 octombrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xGreat Rhino

Nume Joc
Great Rhino
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Descoperă minunile savanei cu Great Rhino free. Acest joc de păcănele propune o experiență de joc captivantă, cu multe premii și un ritm alert care te va încânta de la primele rotiri. Așadar, citește articolul nostru care îți prezintă tot ce trebuie să știi despre acest slot inspirat din natură și joacă-te Great Rhino gratis pe Supercazino!

Great Rhino demo – Grafică și sunete

Primele elemente de care te vei lovi la Great Rhino gratis sunt, desigur, grafica și muzica. Chiar de aici vei fi primit în lumea fascinantă a continentului African. Fundalul este un peisaj de savană și simbolurile reprezintă diverse vietăți ale acestei regiuni exotice. Structura jocului este clasica 5X3, ceea ce face din Great Rhino demo un joc ideal și pentru jucătorii fără experiență.

Muzica îți va inspira și ea acest tărâm și completează imaginea unui slot inspirat din natura Africii. Totul este bine constituit, așa cum te-ai aștepta la un joc creat de Pragmatic Play, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de sloturi. Aceștia se axează mult pe sloturi tematice, sloturi speciale cu o grafică impecabilă și cu un mod de joc care încântă prin premii și funcții speciale precum rotiri gratuite și multiplicatori de câștig.

Great Rhino online – Rata de plată

Datorită funcțiilor sale despre care vom vorbi într-un alt capitol, coeficientul RTP al Great Rhino slot este peste medie: 96,53%. Are și 20 de linii de plată fixe, deci șansele ca o rundă să fie câștigătoare sunt extrem de mari. Acum că ți-am arătat direcții principale ale acestui slot, hai să vedem cum îl joci. Jocul are volatilitate medie, ceea ce înseamnă că plățile se efectuează constant, iar câștigurile pot varia de la mici la mari.

Great Rhino gratis – Cum se joacă?

Este foarte simplu să joci Great Rhino free datorită modului intuitiv în care sunt create aceste jocuri marca Pragmatic Play. Iată ce trebuie să faci:

Great Rhino free – Simboluri și plăți

Simbolurile Great Rhino gratis ilustrează mai multe animale ale savanei, alături de tradiționalele simboluri ale cărților de joc. Mai jos, poți vedea care sunt plățile acestora:

Plățile de mai sus sunt pentru 5 simboluri pe o linie de plată la Great Rhino demo, la miza maximă de 200 de fise. Desigur, simbolurile generează plăți și la mai puține. Cu excepția simbolului Rinocer, care plătește și la 2 simboluri/linie, simbolurile generează câștiguri la minim 3 simboluri/linie. Aceste simboluri plătesc numai în modul clasic, de la stânga la dreapta.

Great Rhino slot – Caracteristici speciale

Great Rhino gratis are și câteva funcții și simboluri speciale care maximizează șansele de câștig. Iată care sunt:

Joacă și alte sloturi cu tematică de savană: Mega Moolah gratis sau Amazing Amazonia gratis.

Concluzii

Great Rhino online este genul de joc de care va fi foarte greu să te desparți datorită simplității sale, dar și datorită graficii excelente. Este o temă captivantă ce încântă, iar alături de aceasta, vin și câștigurile spectaculoase. Așadar, joacă și tu Great Rhino gratis pentru a cunoaște jocul „la firul ierbii” și înregistrează-te la unul dintre numeroasele cazinouri online care îl oferă și pe bani reali!

Încearcă și alte sloturi speciale:

dead or alive gratis slot
5/5 - (1 vote)

Dead or Alive

Joaca Gratis
barbarian gold gratis slot
3.7/5 - (4 votes)

Barbarian Gold

Joaca Gratis
banner roaring forties gratis
4.5/5 - (4 votes)

Roaring Forties

Joaca Gratis
logo 20 super hot gratis
3.8/5 - (73 votes)

20 Super Hot

Joaca Gratis

Autori