Zodiac Wheel

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 19 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Zodiac Wheel

Producator joc
egt
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Dacă ești în căutarea unui slot care să readucă magia în viața ta, Zodiac Wheel gratis de la EGT este jocul potrivit. Te va surprinde prin aerul său misterios, deși vei observa că modul în care funcționează este foarte simplu. Încearcă și tu Zodiac Wheel demo!

Zodiac Wheel Slot – ecran de joc și structură

Slotul Zodiac Wheel beneficiază de o grafică de foarte bună calitate, care susține cu adevărat povestea din spatele jocului. Slotul e centrat pe zodiac și magie, ceea ce se observă perfect din simbolurile alese, dar și din muzica de fundal. Fiecare detaliu din joc e gândit cu atenție, pentru a te transporta într-o lume de vis, în care norocul e la dispoziția ta.

Din punct de vedere al structurii, slotul Zodiac păcănele are 5 role și 3 rânduri, cu liniile de plată dispuse pe lateral, în stânga și în dreapta ecranului de joc. Toate butoanele pe care le folosești pentru a juca pot fi găsite în partea de jos. Varianta Zodiac Wheel free nu e cu nimic deosebită de cea cu mize reale. În plus, îl poți juca atât de pe browser, cât și de pe casino mobil.

Plățile și RTP-ul cu care te așteaptă Zodiac Wheel slot

Zodiac Wheel EGT este un slot cu un RTP excelent, de 96.45%. Te vei bucura de acest lucru mai ales în varianta cu mize reale, unde un RTP cât mai apropiat de 100% înseamnă șanse mari de a-ți crește câștigurile. Până atunci, Zodiac Wheel free e o metodă bună de a deprinde modul de joc și de a observa cum se fac plățile, cât de des și cât de mult câștigi.

Cele 5 linii de plată din joc sunt fixe, iar combinațiile câștigătoare sunt plătite în sistemul clasic, de la stânga la dreapta. Excepție de la această regulă face doar simbolul Scatter.

Încearcă și jocuri de la alți producători populari, precum Netent și Pragmatic Play!

Cum se joacă Zodiac Wheel demo?

Zodiac Wheel free, la fel ca varianta pe bani reali, este un slot deloc complicat, pe care îl vei îndrăgi rapid. Butoanele din partea de jos a ecranului Zodiac Wheel gratis sunt singurele de care ai nevoie pentru a juca. Trebuie să alegi o miză pentru a declanșa o rundă, nu există un buton de PLAY. Iată detalii despre butoane:

Simboluri la Zodiac păcănele

Simbolurile din Zodiac Wheel free fac toate referire la astre, magie și horoscop. Ele plătesc de la stânga la dreapta, cu excepția simbolului Scatter. Iată plata maximă a fiecăruia:

Funcții speciale în Zodiac Wheel gratis

Zodiac Wheel slot face parte din categoria de sloturi speciale, adică are funcții speciale. Jocul te surprinde cu un simbol Wild și două Scatters, Gamble și Jackpot. Iată detalii despre ce vei găsi în Zodiac Wheel demo:

Intră pe articolul atașat pentru a descoperi și o mulțime de sloturi clasice, precum faimosul Shining Crown!

Concluzii

Zodiac Wheel gratis este slotul de care ai nevoie atunci când vrei să evadezi din rutină și să pătrunzi într-o lume magică a norocului. Dacă vrei să te bucuri nu doar de distracție, ci și de câștiguri atractive, încearcă și varianta pe mize reale. Joacă acum Zodiac Wheel slot free!

Încearcă și jocurile:

wild orient gratis logo 2021
5/5 - (1 vote)
Wild Orient
Joaca Gratis
megaways jack gratis slot
5/5 - (1 vote)
Megaways Jack
Joaca Gratis
zodiac-wheel-egt
3.6/5 - (19 votes)
Zodiac Wheel
Joaca Gratis
john hunter and the book of tut gratis banner
5/5 - (1 vote)
John Hunter and the Book of Tut
Joaca Gratis

Autori