...

Flame

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 23 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xFlame

Nume Joc
Flame
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
nyx gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Focul a născut multe pasiuni, multe controverse şi, iată, se află şi în mijlocul multor sloturi din lumea gamblingului. Acesta este şi cazul Flame online, un joc captivant, “periculos” de atrăgător, disponibil la cazinouri online. Te încălzeşte, te incită, pentru ca la final să îţi doreşti să încerci şi tu Flame demo. Află cum se joacă de aici!

Flame slot – Grafică și interfață

Jocul are o interfață simplă și elegantă, cu un fundal sonor relaxant. O decizie înţeleaptă care se potriveşte perfect cu tematica principală şi, până la urmă, cu dorinţele fiecărui jucător: stil, simplitate, dar şi posibilităţi mari de câştig.

Pe un fundal albastru metalic, rolele sunt transparente, aşa că vezi direct simbolurile, şi ele conturate elegant, din aceeaşi sferă tematică. Pentru a aduce un plus de dinamism jocului, însă, în josul paginii vedem flăcările care mocnesc şi par a dansa în aşteptarea câştigului substanţial.

RTP și linii de plată

Ca în cazul tuturor jocurilor de noroc, trebuie să ştii care este cota parte din câştig care se va întoarce la tine, jucătorul. Pentru acest slot, procentul RTP este de 96.61%. Un procent bun, ar spune atât experţii, cât şi jucătorii, aşa că poţi bifa şi acest aspect. În plus, jocul dispune de 5 role, un format 5 x 3, și 20 de linii de plată.

Află și ce poți juca de la alți producători de sloturi, precum jocuri EGT, jocuri Novomatic și jocuri NetEnt!

Cum se joacă Flame gratis?

Mai întâi trebuie să te decizi ce încerci prima dată: Flame gratis sau jocul cu o miză reală? Dacă faci şi tu parte din categoria jucătorilor care îşi doresc să se familiarizeze cu un slot înainte de a trece la miza reală, află că există şi această opţiune. Înveţi mecanismul de joc, funcţiile, simbolurile, vezi dacă îţi place sau nu stilul jocului, după care tu decizi: rămâi la varianta demo sau treci la joc pe bani reali.

Când apeşi oriunde pe ecran, jocul începe. În josul ecranului poți vedea mereu „Balanţa” şi „Pariul Total”, iar în partea stângă poți vedea liniile de plată. În partea dreaptă ai următoarele butoane, cu care te joci:

Citește și articolele despre bonusuri Netent, bonusuri EGT și bonusuri Pragmatic!

Care sunt simbolurile Flame online şi cum plătesc ele?

Când vorbim despre simboluri în cadrul acestui slot, avem simboluri simple, în tematică, dar nu numai, cum ar fi flacăra, leul, trefla, rombul, tunetul, vulturul etc. Toate aceste simboluri ale Flame gratis sunt împărţite în trei categorii. Cele care plătesc cel mai puţin vin din cărţile de joc. Apoi, vin simbolurile care reprezintă forţele naturii (o frunză, o picătură de apă, tunetul şi flacăra), iar simbolurile care plătesc cel mai bine vin de la simbolurile cu animale. De asemenea, ca de obicei, simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, astfel:

Care sunt funcţiile speciale ale Flame slot?

Flame free este un joc din categoria de sloturi speciale, cu funcții speciale. Cu cât un joc are mai multe funcţii speciale, cu atât creşte şi dinamismul, dar şi şansele de câştig. Combinaţia perfectă, aşa că iată ce promite slotul Flame în acest sens:

Mai mult decât atât, ai și 7 mini funcții speciale la Flame gratis, foarte atractive. Dacă flăcările de la baza ecranului devin roşii, e semn că ai reuşit să nimereşti una dintre aceste combinaţii. Iată ce face fiecare:

Concluzii

Cei mai mulţi pasionaţi de jocuri de noroc sunt încântaţi de acest slot. Este un joc “onest”: interfaţă simplă, cu stil, efecte vizuale şi sonore de bun simţ, simboluri care pot plăti substanţial şi destule funcţii care să îţi facă experienţa una incitantă. Te invităm să testezi Flame gratis la noi – înveţi mecanismul, te familiarizezi cu butoanele şi simbolurile câştigătoare şi, apoi, mergi sau nu spre etapa “finală”: jocul pe bani reali.

Joacă și:

fortune pig gratis logo
5/5 - (1 vote)

The Fortune Pig

Joaca Gratis
curse of the werewolf slot
3.6/5 - (5 votes)

Curse of The Werewolf

Joaca Gratis
Plenty-on-twenty gratis
5/5 - (1 vote)

Plenty on twenty

Joaca Gratis
joc sloturi Bust The Bank
4.3/5 - (3 votes)

Bust The Bank

Joaca Gratis

Autori