...

Ariana

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 17 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xAriana

Nume Joc
Ariana
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
microgaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Ți-ar plăcea să pornești într-o expediție misterioasă în apele oceanului și să descoperi comorile ascunse sub ape? Cu Ariana gratis poți face asta fără să fie nevoie să pleci din confortul casei tale. În continuare îți vom povesti tot ce merită să știi despre acest slot, de la partea de plăți și mod de joc, până la caracteristicile sale speciale. Joacă Ariana demo pe SuperCazino!

Ce oferă Ariana Microgaming din punct de vedere grafic

Vei remarca din prima faptul că Ariana este un slot extrem de bine realizat, care îți oferă senzația de relaxare. Ecranul nu e încărcat, ci te duce cu gândul la un ocean liniștit, prin care înoți, căutând comori și admirând priveliștea. Coloana sonoră se potrivește cu povestea slotului, e discretă, dar în același timp foarte plăcută. În timpul rotirilor vei auzi un sunet care seamănă cu cel al unui submarin care călătorește pe sub apă.

Ca structură, Ariana Microgaming are 5 role și 3 rânduri. Butoanele de joc se află în partea dreaptă a ecranului. E necesar să precizăm că Ariana gratis îți oferă exact aceeași experiență de joc ca varianta cu mize reale, singura diferență fiind că aici folosești bani fictivi.

Pentru extra distracție încearcă și alte sloturi Microgaming!

Linii de plată și RTP în Ariana slot

Slotul Ariana are 25 de linii de plată fixe, pe care câștigurile se plătesc de la stânga la dreapta, cu excepția simbolurilor Scatter. Rata de plată este una convenabilă pentru jucător, valoarea RTP-ului fiind de 95.48%.

Ariana slot e un joc cu volatilitate medie – vei observa cum alternează câștigurile din punct de vedere al sumelor, uneori depășind cu mult miza, alteori fiind sub miză. Totuși, cel mai bine îți faci o idee asupra sistemului de plăți atunci când joci chiar tu Ariana free și poți observa cât de frecvent vin câștigurile și cât de consistente sunt.

Cum se joacă Ariana gratis

Ariana free, la fel ca varianta cu mize reale, este foarte simplu de jucat. Iată cum folosești fiecare buton al jocului:

La noi vei găsi o mulțime de sloturi noi pe care să le încerci!

Ce valoare au simbolurile din Ariana free

Pentru că spuneam că în Ariana gratis banii pe care îi pariezi sunt fictivi, poți juca fără niciun risc chiar și cu mize foarte mari. Hai să vedem deci cât îți aduce fiecare simbol în cazul în care pariezi pe miza maximă, de 250 de monede:

Simboluri și caracteristici speciale în slotul Ariana

Pe lângă simbolurile de mai sus, Ariana slot îți oferă și alte funcții speciale, care te pot ajuta să îți crești câștigurile. Iată ce extra simboluri și caracteristici te așteaptă în Ariana gratis:

Dacă îți plac sloturi speciale, sigur vei iubi gama noatră de jocuri!

Concluzii

Ariana gratis e un slot relaxant, ușor de jucat și plin de câștiguri atractive. Dacă ești în căutarea unui nou joc, îți recomandăm să îl încerci, mai ales pentru că în varianta gratuită nu ai niciun risc. Distrează-te și tu cu slotul Ariana!

Citește mai mult:

hypernova gratis megaways
5/5 - (2 votes)

Hypernova

Joaca Gratis
dragon reels slot gratis
3.5/5 - (17 votes)

Dragon Reels

Joaca Gratis
logo slot crazy cows gratis
5/5 - (2 votes)

Crazy Cows

Joaca Gratis
super 20 gratis banner
3.3/5 - (10 votes)

Super 20

Joaca Gratis

Autori