3888 Ways of the Dragon

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

3888 Ways of the Dragon

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
isoftbet
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 350 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Book of Dead, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Ești pasionat de civilizația chineză? Atunci ai nimerit unde trebuie! Astăzi îți vom prezenta 3888 Ways of the Dragon slot, un produs marca iSoftBet care te va captiva de la primul spin datorită aspectului său inedit și al graficii impresionante. Citește recenzia noastră și joacă 3888 Ways of the Dragon gratis pe SuperCazino pentru o aventură în lumea misterioasă a Chinei antice!

3888 Ways of the Dragon free – grafică și muzică

Grafica 3888 Ways of the Dragon demo este încântătoare datorită multitudinii de elemente care inspiră tema chineză a jocului. Pe fundal, poți vedea un relief muntos, unde în depărtare se vede un templu. Începe deja bine, așa-i? Stai să vezi simbolurile prezente! Multe dintre acestea înfățișează celebrele bibelouri care ilustrează animale, alături de alte obiecte, precum lampioane chinezești, vase și medalioane.

Structura 3888 Ways of the Dragon online este și ea una specială. Prima rolă are doar 3 simboluri, iar cele 4 role care urmează au fiecare câte 6 simboluri. Chiar și din acest punct de vedere, slotul este unul neobișnuit, ceea ce captivează numeroși jucători care vor să evadeze din rutina sloturilor clasice cu structura 5X3.

Atmosfera 3888 Ways of the Dragon gratis este completată de muzica ambientală inspirată din aceeași lume fantastică a Chinei tradiționale.

Așa cum am spus încă de la introducerea recenziei, furnizorul jocului este producătorul de jocuri iSoftBet, un nume recunoscut pentru idei tematice și sloturi care nu seamănă unul cu altul. Astfel, când vei porni unul nou, vei avea întotdeauna parte de câteva surprize. Totuși, rămâne o constantă: optimizarea excelentă a acestor jocuri pentru mobil!

3888 Ways of the Dragon demo – rata de plată

Coeficientul RTP de la 3888 Ways of the Dragon free este bun: 95,95%, undeva la media RTP-urilor sloturilor. Așa cum spune și numele, jocul are 3888 direcții de câștig, iar simbolurile de un fel plătesc pe cel puțin 3 role adiacente, de la prima rolă din stânga spre cele din dreapta.

3888 Ways of the Dragon gratis – cum se joacă?

Sloturile iSoftBet sunt ele extrem de diferite la formă și tematică, dar modul de joc este același. Toate butoanele se află organizate în același mod, în partea de jos a ecranului.

3888 Ways of the Dragon slot – simboluri și plăți

Simbolurile de la 3888 Ways of the Dragon gratis îți pot aduce plăți mai mult decât bune, așa cum vezi mai jos:

Aceste plăți sunt pentru miza fixă de 30 de fise și pentru 5 simboluri de același fel pe o direcție de plată. De cele mai multe ori, într-o rundă vor exista numeroase direcții de plată câștigătoare, deci și câștigurile arătate vor fi multiplicate.

Dacă-ți plac sloturile acestui producător, recomandăm să testezi și Shining King gratis, Lucky Leprechaun gratis și Gold Digger gratis!

3888 Ways of the Dragon online – caracteristici speciale

La 3888 Ways of the Dragon gratis, poți testa și caracteristicile speciale ale jocului:

Concluzii

3888 Ways of the Dragon slot este o aventură în lumea plină de mister a Chinei, unde comorile pot fi descoperite la fiecare pas. Suntem destul de siguri că vei dori să-l joci și pe bani reali, dar pentru a te perfecționa, joacă 3888 Ways of the Dragon gratis pe SuperCazino!

Joacă-te și:

america express castigatori
5/5 - (3 votes)
America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
bonus betano 100 rotiri gratis la sloturi
5/5 - (2 votes)
Bonus Betano 100 rotiri gratis și 100% până la 500 RON
Joaca Gratis
superbet super 7s oferta
5/5 - (2 votes)
Super 7s Superbet – Slot Superbet Super 7s
Joaca Gratis
conticazino bonus fără depunere
5/5 - (2 votes)
ContiCazino Bonus Fără Depunere – 121 Rotiri Gratuite
Joaca Gratis
promotie winner
4.5/5 - (8 votes)
Promoții Winner cu Depunere – Oferta Winner Cashback 10%
Joaca Gratis