Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).

Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Nume Joc
Hypernova
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
nyx gaming
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 500 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Hot 4 Cash, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Hypernova

Hypernova online este un joc de care foarte greu te vei sătura. Câștigurile astronomice și modul de joc Megaways te va captiva de la prima rotire! Ți-am pregătit acest articol pentru a-ți prezenta toate aspectele pe care trebuie să le cunoști despre joc, începând de la grafică și terminând cu funcțiile speciale. După ce vei vedea despre ce e vorba, joacă Hypernova gratis pe SuperCazino pentru a vedea practic elementele jocului!

Hypernova free – grafică și sunet

Hypernova gratis are o grafică destul de simplă, dar atractivă datorită fundalului său care ilustrează, ghici ce, o hipernovă. Dar praful stelar nu este singurul element grafic interesant al acestui joc. Simbolurile sunt și ele extrem de bine conturate, chiar dacă nu impresionează prin ceva deosebit: În mare parte, găsești cristale și numere de cărți de joc.

Hypernova demo are și muzică de fundal și sunete la rotirile rolelor și la câștiguri. Este o muzică ambientală plăcută, iar mulți jucători aleg să joace cu aceasta.

Datorită optimizării, Hypernova slot este ideal și de pe mobil. Se adaptează oricărui ecran, deci te poți bucura de același nivel superior cu care Nyx Gaming își obișnuiește jucătorii. Acest furnizor este recunoscut pentru astfel de jocuri distractive, care oferă numeroase șanse de câștig.

Așa cum am spus încă de la introducere, tipul de joc este Megaways, ceea ce înseamnă că sunt 6 role verticale și una orizontală, care mai este numită și ”top tracker”. Rolele verticale au un număr variabil de simboluri: minim 2 și maxim 7. Rola orizontală are un număr fix de 4 simboluri, iar acestea adaugă câte un simbol rolelor verticale 2, 3, 4 și 5.

Hypernova online – rata de plată

Coeficientul RTP al Hypernova free este de 96,09%, unul excelent, ceea ce aduce un motiv în plus pentru a încerca jocul și cu miză reală. De asemenea, fiind un joc cu plăți Megaways, direcțiile de câștig pot fi până la 117.649. Numărul variază în funcție de câte simboluri sunt pe role.

Încearcă și jocuri de la alți producători consacrați, precum iSoftBet sau EGT!

Hypernova demo – cum joci?

Chiar dacă pare mai greu, modul de joc la Hypernova gratis este mai simplu decât pare. Mai jos, vei vedea care sunt butoanele disponibile:

Hypernova gratis – simboluri și plăți

Simbolurile Hypernova free plătesc foarte bine, așa cum vezi mai jos:

Plățile de mai sus sunt pentru o combinație de 6 simboluri pe o singură direcție de plată, la pariuri de 125 de fise. Hypernova online plătește în cascadă, adică simbolurile câștigătoare dispar, ceea ce înseamnă că locul lor va fi ocupat de alte simboluri care la rândul lor pot forma combinații câștigătoare.

Dacă ți-a plăcut jocul Hypernova Megaways gratis, vezi și ce păcănele gratis 77777 avem disponibile pe site!

Hypernova slot – speciale

Hypernova gratis are și câteva caracteristici speciale extrem de interesante, ceea ce include atât simboluri, cât și funcții. Să vedem care sunt acestea:

Concluzii

La Hypernova slot, poți câștiga sume extrem de frumoase. Mai mult decât atât, jocul este foarte distractiv datorită modului Megaways și a câștigurilor în cascadă. Joacă-te și tu Hypernova gratis pe SuperCazino pentru o aventură spațială captivantă!

Joacă-te și:

bonus pariuri winmasters
5/5 - (1 vote)
Bonus Pariuri Winmasters – 500 RON și 40 RON Freebet
Joaca Gratis
magnumbet contact
3/5 - (2 votes)
MagnumBet contact – Ce metode de contact sunt?
Joaca Gratis
cerințe rulaj winner
5/5 - (6 votes)
Cerințe Rulaj Winner – Cum Rulezi Bonusurile
Joaca Gratis
oferta la vlad cazino bonus cu depunere
5/5 - (1 vote)
Oferta standard de bonus de bun venit la Vlad Cazino
Joaca Gratis