Lil Devil

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 21 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Lil Devil

Nume Joc

Lil Devil

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
nyx gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Lil Devil online este un slot cu îngeri și demoni, dar mai ales, este locul în care poți da de câștiguri fantastice. De aceea, ne-am gândit să-ți prezentăm tot ce trebuie știut despre joc, de la grafică, plăți, simboluri și speciale. De asemenea, poți testa și versiunea gratis a jocului. Joacă-te Lil Devil gratis pe SuperCazino pentru a cunoaște mai bine acest joc!

Lil Devil free – grafică și sunete

Chiar de la prima vedere, putem spune că Lil Devil demo este un slot captivant. În fundal se vede o cabană într-o zi însorită, iar structura jocului este și ea una nu atât de des întâlnită. Slotul are 6 role și 4 rânduri.

Tema jocului este inspirată din melodia intitulată tot ”Lil Devil” a formației de rock britanice ”The Cult”. Nu este atât de horror pe cât te-ai aștepta, având o temă muzicală.

Simbolurile sunt și ele interesante, cu excepția tradiționalelor simboluri de cărți de joc: 9, 10, J, Q, K și A. Vei găsi crocodili, scorpioni, cabane și alte simboluri surprinzătoare.

Lil Devil slot este creat de Nyx Gaming, un furnizor cunoscut pentru temele abordate, dar și pentru sloturile ușor de jucat, chiar și de începători. Un alt slot cu temă muzicală al Nyx este The Final Countdown, inspirat după celebra melodie a formației Europe.

Având această temă, este indicat să joci Lil Devil gratis cu sunetul pornit. Conține acordurile acestei piese, alături de sunetele cunoscute ale sloturilor.

Lil Devil demo – rata de plată

Rata de plată la Lil Devil gratis este de 96,31%, destul de mult peste media industriei de 96%. De asemenea, având o structură mai mare decât clasicul 5X3, vei avea 4096 de direcții de plată. Așadar, șansele de câștig dintr-o rundă sunt extrem de mari.

Lil Devil gratis – cum se joacă?

Lil Devil free are un mod extrem de simplu de joc și respectă toate principiile sloturilor. Să vedem în continuare unde sunt butoanele și ce fac acestea:

Lil Devil online – simboluri și plăți

Lil Devil gratis are simboluri care plătesc excelent. Mai departe, vom vedea care sunt aceste câștiguri maxime, la 6 simboluri pe o direcție de plată:

Vezi ce alte păcănele gratis mai poți testa la noi pe site!

Lil Devil slot – funcții speciale

Extrem de interesante la Lil Devil gratis sunt specialele. Sunt o sumedenie de simboluri și funcții, după cum vezi mai jos:

Concluzii

Lil Devil slot este un joc distractiv, cu multe rotiri gratuite care îi oferă o rată de plată excelentă. Tema acestuia este și ea spectaculoasă, pe măsura plăților. Joacă și tu Lil Devil gratis pe SuperCazino pentru distracție și adrenalină!

Joacă și:

fruiti xxl gratis banner
4/5 - (3 votes)
Fruiti XXL
Joaca Gratis
retro reels gratis imagine
5/5 - (1 vote)
Retro Reels
Joaca Gratis
logo house of doom gratis
5/5 - (1 vote)
House of Doom
Joaca Gratis
jocuri sloturi Jurassic Park
4.3/5 - (3 votes)
Jurassic Park
Joaca Gratis

Autori