Book of Ra Temple of Gold

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Book of Ra Temple of Gold

Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 350 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Book of Dead, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

În acest articol îți vom prezenta un joc cu totul și cu totul special: Book of Ra Temple of Gold online. După cum indică și numele, face parte din seria celebră de păcănele Novomatic, Book of Ra. Acest joc adaugă câteva elemente importante, cum ar fi alt set de simboluri tematice. Citește acest ghid pentru a afla totul despre slot și joacă Book of Ra Temple of Gold gratis pe Supercazino!

Book of Ra Temple of Gold free – grafică și muzică

Așa cum poate ești deja obișnuit cu jocurile din seria creată de Novomatic, Book of Ra Temple of Gold gratis are o grafică superbă, unde fiecare detaliu este în strânsă legătură cu lumea Egiptului Antic. Fundalul reprezintă ceea ce pare a fi o intrare într-un templu, mai ales dacă judecăm după numele slotului.

Formatul jocului este de 5 role și 3 rânduri, ceea ce face din acest slot unul perfect pentru orice jucător, fie el și novice.

Muzica inspirată din această civilizație completează atmosfera, oferind jucătorului o experiență completă. Dacă tot am amintit de experiența completă pe care o are de oferit Book of Ra Temple of Gold demo, trebuie să facem referire și la ușurința cu care acest joc se adaptează oricărui ecran. Desigur, de la un furnizor de renume precum Novomatic, nu ne putem aștepta decât la optimizare de top pentru orice dispozitiv.

Book of Ra Temple of Gold slot – rata de plată

Book of Ra Temple of Gold gratis plătește extrem de bine, acesta fiind un argument solid pentru jocul pe bani reali. Coeficientul RTP (rata de plată) al acestuia este de 95,28%. Jocul dispune de maxim 10 linii de plată, dar poți alege oricare dintre numere, până la o singură linie de câștig.

Vezi și ce jocuri ca la aparate EGT avem disponibile pe site în varianta free!

Book of Ra Temple of Gold demo – cum joci?

Așa cum ziceam încă de la începutul articolului, Book of Ra Temple of Gold gratis este pentru toată lumea. După cum poți vedea, toate butoanele slotului se află în partea de jos a ecranului, sub role. În continuare, vedem ce face fiecare:

Book of Ra Temple of Gold online – simboluri și plăți

Book of Ra Temple of Gold gratis îți poate aduce plăți excelente prin simbolurile sale. Iată care sunt acestea:

Simbolurile tematice, cu plată mare, generează câștiguri și la combinații de doar 2. Pentru restul, de la A la 10, este nevoie de minim 3 simboluri/linie pentru câștig.

Încearcă și alte sloturi speciale gratis!

Book of Ra Temple of Gold gratis – caracteristici speciale

Book of Ra Temple of Gold free generează câștiguri excelente prin simbolurile și funcțiile sale speciale. Să vedem care sunt acestea:

Concluzii

Book of Ra Temple of Gold slot este ideal pentru jucătorii care îndrăgesc tema egipteană, datorită graficii sale superbe. Îți poate aduce plăți foarte bune, atât în jocul de bază, cât și în rotirile gratuite iar modul de joc este facil. Joacă Book of Ra Temple of Gold gratis pe Supercazino pentru a testa și tu aceste funcții avantajoase!

Joacă și:

america express castigatori
4.7/5 - (4 votes)
America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
public win cerinte rulaj
5/5 - (2 votes)
Cerințe rulaj PublicWin – Cum rulezi bonusul
Joaca Gratis
jocurile paralimpice
5/5 - (2 votes)
Jocurile Paralimpice de Iarnă 2022 – Info Generale
Joaca Gratis
pariuri admiral banner
5/5 - (1 vote)
Bonus Admiral Pariuri Sportive – 150 RON Free Bet Admiral
Joaca Gratis
888 bonus de bun venit
4.7/5 - (4 votes)
888 Bonus de Bun Venit – 2000 RON și 300 Rotiri Gratis
Joaca Gratis