...

Lucky Wild

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 19 iunie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xLucky Wild

Nume Joc
Lucky Wild
Producator joc
egt
100% Bonus Până la 5000 RON + 500 Rotiri Gratis
  • Bonus fără depunere cu rotiri gratuite
  • 100 de rotiri gratuite la verificarea contului
  • Rotiri valabile la Plenty of Fruit 20, Lord of the Ocean, Twin Spinner, Burning Wild

Dacă ai ajuns aici, suntem siguri că îți plac jocurile distractive și avantajoase. De aceea, îți propunem Lucky and Wild slot, un slot clasic, cu fructe, șeptari și alte simboluri care îți aduc plăți excelente. Citește și acest articol pentru a cunoaște toate aspectele de care ai nevoie pentru un joc reușit cu Lucky Wild slot. Apoi, joacă Lucky Wild gratis pe Supercazino pentru a cunoaște slotul „de la firul ierbii”.

Lucky Wild demo – grafică

Lucky Wild gratis este un joc plăcut ochiului. Cu fundalul său verde, culoarea norocului, îți inspiră senzația că următoarea învârtire îți va aduce un câștig însemnat. Și vei vedea că sunt șanse foarte bune ca acest lucru să se întâmple! Dar vom vorbi pe larg despre câștiguri în alte secțiuni ale articolului.

Furnizorul EGT, creatorul Lucky Wild demo, a muncit mult pentru a oferi simboluri atât de bine create. Vei vedea că fructele se văd în 3D, iar animațiile la câștig sunt și ele interesante.

Structura Lucky Wild slot este cea tradițională, de 5 role și 3 rânduri. Este așadar un joc ideal și pentru cei care abia acum au luat contact cu sloturile. De asemenea, interfața este simplă, realizată în stilul clasic al EGT.

Fondul sonor la păcănele – gratis Lucky & Wild este simplu, cu puțină muzică ce acompaniază o rundă câștigătoare. Având în vedere toate aceste aspecte ale Lucky Wild demo, putem spune că este un joc bine construit, cu un aspect plăcut care te va stimula pentru joc.

Vezi și ce sloturi speciale avem pe site!

Lucky Wild slot – rata de plată

Lucky and Wild slot aduce plăți foarte bune, având în vedere RTP-ul excelent de 95,76%. Numeroși jucători preferă să meargă la sigur cu acest slot atunci când vor să câștige bine atunci când joacă pe bani reali.

Lucky Wild gratis are 20 de linii de plată fixe, deci nu vei putea modifica numărul de linii, așa cum se întâmplă la alte jocuri marca EGT. Acestea aduc plăți excelente, de până la 20 miza plasată, iar șansele ca o rundă să fie câștigătoare sunt extrem de mari datorită numărului ridicat de linii de plată. În consecință, acesta este un joc ideal pentru mize reale.

Lucky Wild gratis – cum joci?

Așa cum spuneam puțin mai sus, modul de joc la păcănele gratis Lucky & Wild este foarte ușor. În partea de jos, vei vedea o serie de butoane, iar mai jos le vom explica:

Citește și despre cazinouri EGT România la care poți revendica super bonusuri la jocurile de la EGT!

Lucky and Wild slot – simboluri și plăți

Simbolurile Lucky Wild gratis sunt cele clasice ale sloturilor. Vei întâlni așadar, fructe, șeptari și alte simboluri ce ilustrează norocul. Acestea plătesc în felul următor:

Simbolurile Lucky wild slot plătesc numai de la stânga spre dreapta, atunci când apar minim 3 simboluri pe o linie de plată. Plățile de mai sus sunt pentru combinații de 5 simboluri câștigătoare la pariul maxim de 400 de fise.

În afară de aceste plăți excelente de mai sus, Lucky Wild gratis are și câteva caracteristici speciale extrem de avantajoase. Despre ele vom vorbi în detaliu în cele ce urmează.

Păcănele gratis Lucky & Wild – caracteristici speciale

Lucky wild demo este un joc cu multe caracteristici speciale. Acestea au șanse mari să-ți aducă plăți consistente, după cum vei observa mai jos:

Joacă Football Star gratis pe SuperCazino!

Concluzii păcănele – gratis lucky & wild

Lucky Wild demo este genul de joc de care nu te saturi. Îți aduce experiența clasică a sloturilor, cu fructele, șeptarii, stelele și alte simboluri care ilustrează norocul. Mulți jucători preferă acest tip simplu de joc datorită numeroaselor avantaje: plată foarte bună, mod facil de joc și optimizarea pentru orice tip de dispozitiv. Ecranul de joc se poate încadra pe orice display, deci poți încerca acest joc inclusiv pe telefonul tău mobil. Joacă așadar Lucky Wild gratis pe Supercazino oriunde și oricând, din doar câteva apăsări!

Încearcă și sloturile:

sizzling gems slot online
3.7/5 - (8 votes)

Sizzling Gems

Joaca Gratis
whisker jones slot logo
3/5 - (2 votes)

Whisker Jones

Joaca Gratis
Route-of-Mexico gratis slot
5/5 - (1 vote)

Route of Mexico

Joaca Gratis
eye of horus megaways gratis logo
2/5 - (4 votes)

Eye of Horus Megaways

Joaca Gratis

Autori