Winterberries

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 28 noiembrie 2022

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Winterberries

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
yggdrasil
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Delectează-te cu cele mai dulci fructe de pădure ale iernii cu Winterberries slot. Cu acest joc, poți câștiga foarte bine și te poți bucura de o experiență inedită la sloturi. Astăzi îți prezentăm tot ce trebuie știut despre joc, grafică, mod de joc, plăți și caracteristici speciale. Îl poți încerca și tu direct pe pagina noastră din câteva click-uri. Joacă-te Winterberries gratis pe SuperCazino pentru a vedea exact ce presupune jocul!

Winterberries demo – grafică și muzică

Grafica Winterberriess gratis are rolul să te inspire și să-ți fac poftă de aceste fructe. Sau măcar de un ceai din ele. Oricum, este un slot care punctează maxim la aspect. Simbolurile sunt mai multe fructe de pădure, ilustrate în relief pe un fundal de munte în timpul iernii.

Structura Winterberries online este cea clasică, de 5 role, fiecare a câte 3 simboluri. De aceea, jocul nu are nicio problemă să se adapteze oricărui ecran și are un mod de joc simplu. Yggdrasil este creatorul acestuia, deci te poți aștepta la un joc perfect optimizat pentru toate sistemele de operare și pentru toate platformele.

Are și o muzică excelentă, deci chiar dacă duce puțin cu gândul la ceva clasic, este o experiență foarte bună. Te vei simți ca într-un loc izolat din pădure, în timpul iernii. Atmosfera se schimbă atunci când începi să te joci.

Mai multe jocuri cu fructe gratis poți găsi în linkul atașat!

Winterberries slot – rata de plată

Coeficientul RTP de la Winterberries gratis este peste medie, așa cum obișnuiește furnizorul. În acet caz, rata de plată este de 96,7%. Astfel, poate genera câștiguri colosale. Are 25 de linii de plată fixe, iar volatilitatea este ridicată. Plătește mai rar, dar atunci când o face, te vei bucura aproape mereu de câștiguri foarte frumoase.

Winterberries gratis – cum se joacă?

Modul de joc al Winterberries free este cel pe care îl cunoști de la majoritatea sloturilor. În esență, va trebui să stabilești pariul și să pornești runda. Să vedem totuși mai în detaliu:

Winterberries free – simboluri și plăți

Simbolurile Winterberries gratis constau în 7 tipuri de fructe de pădure. Să vedem ce plăți aduc fiecare în parte:

Simbolurile plătesc la minim 3 de un fel, iar plățile de mai sus sunt pentru 5 simboluri pe o linie de plată a Winterberries demo. Combinațiile câștigătoare se formează numai de la prima rolî din stânga spre cele din dreapta, pe role alăturate.

Vezi ce alte sloturi gratis mai avem pe site!

Winterberries online – caracteristici speciale

Winterberries gratis nu are simboluri speciale precum Wild sau Scatter, dar are alte caracteristici interesante. Să vedem care sunt:

Concluzii

Dacă îți plac jocurile simple dar cu teme inedite, atunci Winterberries slot este ceea ce cauți. Are și câștiguri foarte bune și parcă nici nu se chinuie să le obțină. Câteva simboluri delicioase, câteva reînvârtiri și câțiva multiplicatori și poți genera plăți colosale. Dacă te-am convins, dă câteva spinuri în versiunea noastră demo gratuită pentru a vedea mai multe. Joacă-te deci Winterberries gratis pe SuperCazino!

Joacă și:

zodiac-wheel-egt
3.6/5 - (19 votes)
Zodiac Wheel
Joaca Gratis
archangels salvation gratis
5/5 - (2 votes)
Archangels: Salvation
Joaca Gratis
logo fortune diamond gratis
4.5/5 - (4 votes)
Fortune Diamond
Joaca Gratis
zeus 2 gratis joc demo
5/5 - (2 votes)
Zeus 2
Joaca Gratis

Autori