...

Penguin Style

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 10 noiembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xPenguin Style

Producator joc
egt
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Descoperă lumea Antarcticii în Penguin Style slot! În ghidul de față, îți prezentăm toate detaliile de care ai nevoie pentru aventura ta în această lume. Discutăm pe larg despre plăți, simboluri și funcții speciale, dar și despre alte aspecte importante. Pe SuperCazino, mai ai și posibilitatea de a juca varianta demo a Penguin Style online. Joacă așadar Penguin Style gratis pe SuperCazino pentru a te familiariza cu slotul!

Penguin Style demo – grafică și muzică

Grafica Penguin Style gratis este făcută să fie amuzantă, în stilul unui desen animat. Ecranul va afișa foarte multă gheață, așa cum se întâmplă în lumea pinguinilor. Ca simboluri, găsești, desigur, câțiva pinguini, dar și câțiva prieteni ai lor, precum balena, crevetele și calamarul. Ecranul de joc are structura simplă de 5 role a câte 3 rânduri fiecare.

Creatorul jocului este EGT, unul cunoscut pentru sloturile sale simple, cu funcții clasice. Este așadar ideal pentru orice jucător care nu vrea să se complice. Plătește și foarte bine, dar asta vei vedea în altă secțiune a articolului.

Penguin Style gratis nu are muzică, dar are sunetele de rotire și de câștiguri. Excelează însă la optimizarea graficii și a modului de joc pentru orice dispozitiv. Poți juca așadar și de pe mobil fără să pierzi nimic din experiența de joc la Penguin Style free.

Penguin Style slot – rata de plată

Penguin Style gratis plătește pe 20 de linii fixe, iar returnarea la jucător este de 96,08%. RTP-ul este așadar peste media industriei. Liniile de plată generează câștiguri numai de la stânga spre dreapta, la cel puțin 3 simboluri de același fel per combinație.

Penguin Style gratis – cum se joacă?

Modul de joc la sloturile EGT, inclusiv la Penguin Style demo, este simplu și intuitiv. Butoanele importante sunt la vedere:

Penguin Style free – simboluri și plăți

Plățile Penguin Style demo sunt foarte bune, chiar și la simbolurile cu plată mai mică. Să vedem mai departe cât îți aduce fiecare simbol:

Câștigurile de mai sus sunt pentru pariuri de 400 de fise (maximul) și 5 simboluri de un fel pe linia de plată.

Vezi și ce alte sloturi gratis mai avem pe site!

Penguin Style online – caracteristici speciale

La Penguin Style gratis, poți câștiga foarte bine și cu următoarele simboluri și funcții speciale:

Concluzii

Penguin Style slot este un joc foarte distractiv, cu o temă captivantă. Rundele gratis îți pot aduce plăți colosale, asemenea jackpotului. Este un joc foarte bun pentru pariuri reale, dar pentru a te familiariza cu el, îți recomandăm să încerci întâi versiunea fără bani. Joacă Penguin Style gratis pe SuperCazino pentru a testa toate funcțiile!

Joacă și:

queen-of-atlantis-slot-gratis
5/5 - (1 vote)

Queen of Atlantis

Joaca Gratis
cold-as-ice-logo
5/5 - (1 vote)

Cold as Ice

Joaca Gratis
king of kings gratis preview
5/5 - (1 vote)

King of Kings

Joaca Gratis
flame-online
5/5 - (1 vote)

Flame

Joaca Gratis

Autori