...

Cloud Quest

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 22 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xCloud Quest

Nume Joc
Cloud Quest
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
play n go
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Intră în aventura unei lumi fantastice cu Cloud Quest slot! În articolul de față, îți vom arăta toate aspectele esențiale ale unuia dintre cele mai tari jocuri marca Play ‘N Go, de la grafică, la simboluri, plăți și până la speciale. Îți vom oferi și posibilitatea să-l încerci în versiunea demo. Așadar, nu ezita și joacă Cloud Quest gratis pe SuperCazino!

Cloud Quest demo – grafică și muzică

Grafica jocului Cloud Quest gratis este impresionantă. Datorită detaliilor sale, aduce mai mult a joc video de tipul RPG decât a slot. Totodată, și tema inspiră mai degrabă un joc video fantasy cu eroi. Dacă te pricepi la astfel de jocuri, vei remarca asemănările izbitoare cu seria de jocuri video Final Fantasy.

Pe fundal, poți vedea lumea suspendată, iar în prim-plan are loc toată aventura cu simboluri, câștiguri în avalanșă și chiar bătălii!

Structura jocului este de 5 coloane a câte 5 rânduri fiecare, iar simbolurile sunt în aceeași temă a jocului. Găsești scuturi, săbii, sticluțe cu poțiune, cărți și cei 3 eroi ai jocului. De asemenea, în stânga, te va asista câte un erou. Vei vedea că aceștia nu au doar un rol decorativ și chiar folosesc la o funcție specială.

Desigur, la fel ca la orice joc de genul acesta, care spune o poveste, are și o muzică ambientală excelentă, iar sunetele făcute de simboluri și de combinațiile câștigătoare contribuie la nivelul ridicat de adrenalină.

Te poți bucura de întreaga experiență de top de la Cloud Quest free de pe orice dispozitiv, datorită optimizării demne de un astfel de joc. Play ‘N Go a creat un joc care se adaptează oricărui ecran, inclusiv ecranelor mici de mobil.

Cloud Quest online – rata de plată

Coeficientul de plată al Cloud Quest gratis este de 96,64%, adică unul excelent, demn de un astfel de joc. O combinație câștigătoare este formată din 3 simboluri similare adiacente pe orizontală, verticală și diagonală, oriunde pe structura de 5X5. Simbolurile din combinațiile câștigătoare dispar, deci structura se poate rearanja. Simbolurile dispărute nu vor fi însă înlocuite cu altele.

Cloud Quest free – cum se joacă?

Deși Cloud Quest gratis este un joc mai special, modul de funcționare rămâne cel clasic. Astfel, tot ce trebuie să faci pentru joc este să setezi un pariu dorit și să pornești runda. Restul îl va face jocul. Butoanele se află în partea de jos a ecranului și joci în felul următor:

Testează și jocuri iSoftBet gratis din pagina atașată!

Cloud Quest slot – simboluri și plăți

Cloud Quest demo plătește excelent, așa cum vei vedea din valorile simbolurilor de mai jos:

Plățile de mai sus sunt pentru combinații de 5 simboluri, numărul maxim permis și pentru pariul de 20 de fise.

Cloud Quest gratis – caracteristici speciale

Așa cum poate te-ai fi așteptat, la Cloud Quest online, cele mai tari sunt caracteristicile speciale. În continuare, vom vedea ce aventură te așteaptă datorită acestora:

Concluzii

Cloud Quest slot este jocul ideal dacă îndrăgești aventura și jocurile fantasy. De asemenea, aduce și plăți foarte bune, deci este bun și pentru jocul cu miză reală. Așadar, nu ezita și joacă Cloud Quest gratis pe SuperCazino pentru aventură și magie!

Joacă și:

temples of nudges gratis logo
5/5 - (1 vote)

Temple of Nudges

Joaca Gratis
european roulette gratis netent
5/5 - (1 vote)

European Roulette

Joaca Gratis
nirvana gratis
5/5 - (1 vote)

Nirvana

Joaca Gratis
king of kings gratis preview
5/5 - (1 vote)

King of Kings

Joaca Gratis

Autori