...

Double Stacks

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xDouble Stacks

Categorii joc
fructe
noi
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Dacă îți plac jocurile slot clasice, atunci în mod sigur vei adora acest joc de sloturi cu fructe. Chiar dacă sunt atât de răspândite, atrag în continuare iubitorii genului. Dezvoltatorul NetEnt a reușit o întoarcere în trecut, inspirat de fructe și simboluri atractive. Rolele de joc au un fundal roșu aprins, simbolurile de joc sunt viu colorate iar fundalul sonor este perfect pentru a te motiva să joci și să te distrezi de minune cu fructe, șeptari norocoși și clopoței.

Cum se joacă Double Stacks gratis?

Double Stacks gratis este un joc destul de simplu, recomandat atât începătorilor, cât și pasionaților de sloturi. La început îți setezi nivelul pariului de la 1 la 10, apoi alegi miza. Butonul Spin va face rolele să se învârtă iar celebrele fructe îți aduc câștiguri și bonusuri interesante. Se poate seta și varianta automată, dacă preferi.

Simboluri Double Stacks gratis

Double Stacks gratis are simboluri colorate și cât se poate de clasice, fiind foarte ușor de recunoscut. Iată ce câștiguri îți oferă fiecare simbol :

Bonusuri și opțiuni suplimentare

Scatterul acestui joc îți va activa runda specială de rotiri gratuite. Obții un număr generos de rotiri în funcție de numărul de Scatter. La 3, obții 5 rotiri gratuite, la 4 Scatter ai 10 rotiri gratis iar la 5 ai parte de 30 de rotiri gratis. Simbolul WILD are calitatea de a se substitui oricui simbol, cu excepția Scatter-ului. La rotiri gratuite, WILD-urile se pot dubla, oferind șanse mari de câștig, evident. Potențialul maxim de câștig pe fiecare rotire ajunge la 1000x. RTP-ul acestui joc este 96.1%, puțin peste media din industrie, ceea ce îl face atrăgător pentru jucători.

Un alt joc cu fructe excelent pe care-l recomandăm este Sweet Bonanza demo!

Concluzii

Dacă ești în căutarea unui slot simplu cu simboluri clasice, poți încerca să joci Double Stacks gratis. Lumea colorată a sloturilor din cazinourile reale este acum la îndemâna ta, pentru că poți savura atmosfera de joc real. Poți juca de oriunde, pe un dispozitiv mobil, iar câștigurile și bonusurile te vor face să joci cu plăcere. Chiar dacă nu ai mare experiență, jocul nu e deloc complicat și te captivează cu simbolurile colorate și atrăgătoare.

[su_row class=”column-2″]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]Încearcă și jocurile:

[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]Vezi mai multe informații despre:

[/su_row]

logo crown of egypt
5/5 - (2 votes)

Crown of egypt

Joaca Gratis
emerald king slot gratis logo
5/5 - (1 vote)

Emerald King

Joaca Gratis
leprechaun goes to hell gratis
5/5 - (1 vote)

Leprechaun Goes to Hell

Joaca Gratis
logo 20 super hot gratis
3.8/5 - (73 votes)

20 Super Hot

Joaca Gratis

Autori