...

Classic Fruits

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 17 octombrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xClassic Fruits

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
1x2 gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Îți plac sloturile simple, ușoare și cu câștiguri bune? Nu puteai ajunge într-un loc mai bun! Astăzi îți prezentăm Classic Fruits online, un joc în care se spune totul din titlu. Este un slot clasic cu fructe (sau cu fructe clasice) pe care îl vei îndrăgi de la primul spin. Hai să vedem mai multe despre el în articol. Apoi, încearcă și tu Classic Fruits gratis pe SuperCazino!

Classic Fruits free – grafică și muzică

Aspectul Classic Fruits gratis este atât de simplu încât nimic nu îți va distrage atenția. Fundalul este ilustrat în dungi verticale cu două nuanțe de mov. Simbolurile sunt în mare parte fructe și altele clasice precum șeptari și BAR. Acestea sunt bine conturate, ceea ce dă o notă modernă slotului care de altfel inspiră o atmosferă retro.

Structura Classic Fruits demo este cea obișnuită pentru astfel de jocuri. Găsești numai 3 role, fiecare având câte 3 simboluri.

Are totuși muzică de fundal, iar acordurile calme, ambientale, te vor pune în cea mai bună dispoziție. Este genul de joc pe care cu greu îl vei lăsa datorită experienței de joc clasice pe care o poate imprima.

Furnizorul jocului este 1X2 Gaming, unul cunoscut pentru sloturi cu fructe. Creatorului îi place să păstreze linia clasică, dar în același timp, vine cu cea mai bună tehnologie. De aceea, jocurile sale precum Classic Fruits slot se adaptează oricărui ecran și oricărui dispozitiv. Îl poți juca și de pe mobil sau tabletă, de oriunde și oricând, fără ca experiența ta de joc să sufere în vreun fel.

Classic Fruits online – rata de plată

Câștigurile la Classic Fruits gratis rămân prinipalul motiv pentru care merită să încerci jocul. Are un coeficient RTP colosal de 97,72%. Jocul cu fructe are 5 linii de plată, adică cele 3 orizontale și cele 2 verticale ale jocului. Pentru o combinație câștigătoare, pe o linie de plată trebuie să se găsească 3 simboluri de același fel.

Classic Fruits gratis – cum se joacă?

Așa cum deja am spus, Classic Fruits free este un joc simplu. De aceea, și funcțiile lui de joc sunt intuitive. Dar mai jos, îți vom explica detaliat ce fac butoanele sale:

Classic Fruits slot – simboluri și plăți

Simbolurile Classic Fruits gratis sunt excelente în ceea ce privește plățile. Să vedem cât plătește fiecare la miza maximă de 100 de fise:

Classic Fruits demo – speciale

Classic Fruits gratis nu are nicio specială, nici măcar un simbol Scatter sau Wild. Nu are nici funcția de dublaje care se găsește deseori la alte sloturi clasice. Plătește foarte bine așa cum este, cu liniile și simbolurile sale prezentate mai sus.

Dacă dorești sloturi speciale, vezi pagina atașată!

Concluzii

Classic Fruits slot este exact ceea ce spune și numele. Un joc clasic cu fructe în care câștigurile sunt aduse numai de liniile de plată și de fructele sale. Totuși, primele 3 simboluri ca plată nu sunt fructe, deci șeptarii, BAR și clopoțeii vor fi la mare căutare. Relaxează-te cu Classic Fruits gratis pe SuperCazino! Doar așa poți vedea clar calitățile sale!

Joacă și:

300 shields gratis online
5/5 - (1 vote)

300 Shields

Joaca Gratis
logo wild bazaar gratis
4.6/5 - (5 votes)

Wild Bazaar

Joaca Gratis
sizzling 777 demo slot
4.2/5 - (24 votes)

Sizzling 777

Joaca Gratis
chilli heat slot gratis logo
5/5 - (1 vote)

Chilli Heat

Joaca Gratis

Autori