Sizzling 777 Deluxe

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 21 noiembrie 2022

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Sizzling 777 Deluxe

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
wazdan
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Dacă îți plac sloturile, mai ales cele cu temă clasică, nu trebuie să ratezi Sizzling 777 Deluxe online. În articolul de față, vei găsi o sumedenie de motive pentru care merită să dai spin la jocul marca Wazdan. Vom spune câte ceva despre aspect, despre plăți, despre funcții de joc și desigur, despre caracteristicile speciale. Mai mult, aici te poți familiariza cu slotul în versiunea sa demo. Încearcă așadar Sizzling 777 Deluxe gratis pe SuperCazino!

Sizzling 777 Deluxe demo – grafică și muzică

Aspectul Sizzling 777 Deluxe gratis este impecabil. Sincer, nu puteam cere mai mult. Wazdan oricum este un furizor cunoscut pentru culori și pentru disprețul față de monotonie. De aceea, chiar dacă este un joc clasic, cu fructe și șeptari, este viu colorat, iar fundalul este animat. Se văd sclipici, stele și raze în nuanțe de roșu și violet.

Structura Sizzling 777 Deluxe free este de 5 role a câte 3 rânduri, iar simbolurile sunt în mare parte ilustrate prin fructe. Se remarcă și alte câteva precum șeptarii (de aici și numele jocului) și stelele.

Atmosfera jocului este completată de muzica disco, deci Sizzling 777 Deluxe vrea să imprime un ritm alert. Altfel spus, nu te vei plictisi de acesta pentru că are să-ți ofere2 experiența completă. Fiind produs de Wazdan, unul dintre cei mai tari furnizori din întreaga lume, este de la sine înțeles că este optimizat și pentru mobil.

Sizzling 777 Deluxe slot – rata de plată

Sizzling 777 Deluxe gratis aduce plăți excelente, având un RTP de 96,42%. Are 20 de linii de câștig fixe, iar simbolurile plătesc începând cu rola din stânga. Este nevoie de minim 3 simboluri de un fel pe role adiacente (cu o excepție) pentru câștig.

Sizzling 777 Deluxe free – cum se joacă?

Sizzling 777 Deluxe gratis are multe funcții cu care îți poți seta mai bine experiența de joc. Toate butoanele sunt în partea de jos. Să vedem care sunt:

Sizzling 777 Deluxe online – simboluri și plăți

Sizzling 777 Deluxe gratis are simboluri cu plată foarte bună:

Toate simbolurile Sizzling 777 Deluxe slot plătesc la combinații de minim 3, mai puțin ultimul. Cireșele plătesc și la combinații de 2 pe linia de plată.

Vezi ce alte sloturi gratis poți juca pe site!

Sizzling 777 Deluxe gratis – caracteristici speciale

Sizzling 777 Deluxe demo nu abundă în caracteristici speciale, dar găsești câteva:

Concluzii

Sizzling 777 Deluxe slot este o experiență perfectă cu un joc simplu, dar elegant. Are funcții de joc specifice Wazdan și de asemenea, aduce plăți foarte bune datorită simbolurilor. Dacă joci și la dublaje, chiar ai șanse de câștig colosal. Încearcă Sizzling 777 Deluxe gratis pe SuperCazino pentru a te distra și pentru a te convinge singur de atuurile jocului!

Joacă și:

The bowery boys logo
5/5 - (2 votes)
The Bowery Boys
Joaca Gratis
amazing amazonia gratis logo slot
3.5/5 - (6 votes)
Amazing Amazonia
Joaca Gratis
online medusa megaways gratis
4.3/5 - (3 votes)
Medusa Megaways
Joaca Gratis
logo magic portals gratis
5/5 - (1 vote)
Magic Portals
Joaca Gratis

Autori