ecran joc egypt sky gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACĂ GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Nume Joc

Egypt Sky

Rating

5/5 - (1 vote)

Categorii joc

noispeciale

Producator joc

egt

supercazino alt

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

 • 350 rotiri+ 20 de tichete GRATUITE pentru 5,000,000 lei
 • Bonus la validarea contului de jucător
 • Rotiri valabile la Shining Crown
5/5 - (1 vote)

Dacă ai căutat aventura palpitantă în țara piramidelor, trebuie să încerci Egypt Sky slot. În articolul de astăzi, îți prezentăm toate informațiile de care ai nevoie pentru a te distra cu acest joc. Joacă-te Egypt Sky gratis pe SuperCazino pentru o experiență cum rar vezi la sloturile egiptene!

Egypt Sky gratis – grafică și muzică

Grafica Egypt Sky gratis este una realistă, cu simboluri care fac parte din civilizația egipteană, cum ar fi scarabeul și faraonul. Mai găsești însă și numerele cărților de joc. Fundalul este simplu, iar structura jocului este de 5 role a câte 4 rânduri fiecare.

Chiar dacă pare un joc mai vechi, Egypt Sky free se adaptează bine oricăror dimensiuni de ecran și este adaptat și pentru utilizarea pe mobil. Creatorul acestuia, EGT, este unul dintre cei mai recunoscuți pe piață, mi ales pentru jocurile sale cu funcționalități simple.

Muzica se activează numai în cazul în care o rundă este câștigătoare, deci jocul oferă ceva și în această zonă. Îl poți juca așadar cu sunetul pornit, pentru că nu te va dezamăgi.

Egypt Sky online – rata de plată

Coeficientul RTP al Egypt Sky demo este de 96,30%, unul așadar foarte bun. O funcție interesantă a jocului este și posibilitatea de a modifica liniile de plată. Ai la dispoziție următoarele opțiuni: 40, 30, 20, 10 și o singură linie de plată.

Vezi ce alte sloturi gratis mai avem!

Egypt Sky free – cum se joacă?

Modul de joc de la Egypt Sky gratis nu are cum să-ți pună probleme. Vezi mai jos butoanele pe care le vei folosi:

 • Apasă pe valorile de pe coloanele din stânga și din dreapta pentru a stabili numărul de linii de plată.
 • Selectează miza dorită și în același timp pornește o rundă cu cele 5 butoane din josul ecranului. Pentru 40 de linii de plată, aceste valori sunt: 40, 80, 200, 400 și 800 de fise.
 • Apasă pe butonul portocaliu de sub credit pentru a juca în modul automat.
 • În stânga butonului de joc automat, se află butonul de informații.
 • Apasă ”Gamble” de sub câștig pentru a porni mini-jocul de dublaje de la Egypt Sky online.

Egypt Sky slot – simboluri și plăți

Așa cum am spus încă de la începutul articolului, simbolurile Egypt Sky gratis sunt de două feluri: tematice și clasice. Să vedem care sunt valorile acestora:

 • Faraonul: până la 40.000 de fise;
 • Regina: până la 10.000;
 • Carul de război: până la 8.000;
 • Corabia: până la 4.000;
 • Scarabeul: până la 2.500;
 • A, K și Q: până la 2.000.

Simbolurile Egypt Sky online plătesc de la minim 3 de un fel, pe role adiacente, de la stânga spre dreapta.

Egypt Sky demo – caracteristici speciale

Egypt Sky gratis are și caracteristicile speciale ale unui joc care aduce câștiguri mari. Să vedem care sunt ele:

 • Simbolul Wild: înlocuiește toate simbolurile pe liniile de plată, mai puțin simbolul Scatter.
 • Simbolul Scatter: 3 simboluri Scatter, oriunde pe role, declanșează secvența de rotiri gratuite și aduce maxim 160.000 de fise.
 • Rotiri gratuite: primești 3, 5 sau 7 rotiri gratuite, în funcție de numărul de simboluri Scatter care declanșează secvența. În timpul acestora, simbolul wild devine extensibil pe rolele 2, 3 și 4.
 • Gamble: cu funcția de dublaje, poți paria câștigurile. Apasă butonul ”Gamble” pentru a deschide mini-jocul în care alegi o culoare dintre roșu și negru. Dacă selecția corespunde cu culoarea cărții aleasă aleatoriu dintr-un pachet, câștigul tău se va dubla. Dacă nu ghicești, vei pierde câștigul. Poți paria un câștig de până la 15.000 de fise.
 • Jackpot: poți câștiga, în mod aleatoriu, unul dintre cele 4 jackpoturi progresive pe care le poți vedea în partea de sus a ecranului. Pentru a se decide pe care îl primești, se deschide un mini-joc. Alege cărți până când 3 vor fi din aceeași suită: treflă, romb, inimă roși și inimă neagră. Suma aferentă acelei suite îți va fi acordată în jackpot.

Concluzii

Egypt Sky slot este un joc în care mergi într-o aventură unică, unde poți câștiga premii mari. Dacă ai noroc, poate chiar se declanșează jackpotul! Jocul funcționează după principiile simple ale sloturilor, deci nu trebuie să faci mare efort pentru a învăța principiile. Toate sloturile EGT funcționează la fel, deci dacă ai mai jucat până acum un slot al acestui furnizor, nu ai cum să te confrunți cu probleme. Joacă așadar Egypt Sky gratis pe SuperCazino și încearcă-l apoi și pe bani reali!

Joacă și:

5/5 - (1 vote)

Madame Destiny Megaways

Joaca Gratis
5/5 - (2 votes)

Lucky Lady Charm Deluxe 10

Joaca Gratis

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă