King of Slots

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

King of Slots

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

King of Slots online este unul dintre cele mai distractive jocuri clasice. Slotul semnat de NetEnt are o grafică excelentă și câștiguri care se țin lanț. Să vedem în ghidul de față mai multe despre plățile jocului și despre modul de funcționare. Mai mult, poți încerca și tu spinuri în versiunea demo. Joacă King of Slots gratis pe SuperCazino pentru distracție!

King of Slots free – grafică și muzică

King of Slots gratis este unul dintre clasicele sloturi cu fructe și alte simboluri tradiționale. NetEnt l-a numit chiar regele sloturilor, iar având în vedere calitatea acestuia, sunt argumente pentru acest nume. Structura nu are cum să fie decât cea clasică, de 5 coloane a câte 3 rânduri. Fiecare poziție se rotește individual și independent față de celelalte, astfel că putem considera că jocul are 15 role.

King of Slots demo are muzică ambientală și sunete care celebrează fiecare câștig. Atmosfera jocului este una plăcută, mai ales că plățile sunt mai mult decât bune. Dar despre acestea vom discuta în alte capitole.

Optimizarea jocurilor NetEnt este celebră și de aceea, mulți jucători aleg să se delecteze cu sloturile furnizorului de pe mobil și tabletă. Ecranul de joc se adaptează dimensiunilor mai mici fără să pierzi ceva din experiența de joc. 

King of Slots gratis – rata de plată

Așa cum am spus și puțin mai sus, King of Slots slot plătește excelent. Coeficientul RTP este de 97%, unul dintre cele mai mari pe care le vei întâlni la jocurile de genul acesta. Merită așadar încercat și pe bani reali la unul dintre numeroasele cazinouri care îl au în portofoliu. King of Slots free are și 25 de linii de plată fixe, deci șansele ca o rundă să fie câștigătoare sunt destul de ridicate.

Nu uita ca la noi poți juca o mulțime de sloturi noi!

King of Slots demo – cum se joacă?

La fel ca orice alt joc clasic, și la King of Slots gratis este foarte simplu să joci. Toate butoanele necesare se află în partea de jos a ecranului de joc King of Slots demo. Iată mai jos ce trebuie făcut:

King of Slots slot – simboluri și plăți

În acest capitol, vom vedea cât de bune sunt plățile la King of Slots gratis. Mai jos, poți consulta câștigurile la pariul maxim de 25 de fise și la 5 de un fel pe o linie de plată:

King of Slots online – speciale

King of slots gratis nu are chiar atât de multe caracteristici speciale. Dar cele care există, îți garantează câștiguri excelente:

Dacă ți-a plăcut acest joc, încearcă și alte sloturi speciale gratis la noi pe site!

Concluzii

King of Slots slot este un joc cu un ritm alert și cu câștiguri ce se vor ține în lanț. Rundele plătesc bine datorită reînvârtirilor și a altor funcții. Rotirile gratuite sunt și ele ceva ce orice jucător caută la acest joc. Nu numai că pot fi numeroase, ci și au un multiplicator de câștig. De asemenea, secvența nu este chiar atât de dificil de declanșat. Joacă și tu King of Slots gratis pe SuperCazino pentru a te convinge!

Joacă și:

astro newts megaways gratis demo
4/5 - (2 votes)
Astro Newts Megaways
Joaca Gratis
gorilla gratis slot cover
5/5 - (1 vote)
Gorilla
Joaca Gratis
king carrot logo
3.5/5 - (4 votes)
King Carrot
Joaca Gratis
logo wanted dead or a wild
5/5 - (1 vote)
Wanted Dead or a Wild
Joaca Gratis

Autori