...

Lucky Lady Charm Deluxe 10

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 19 iunie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xLucky Lady Charm Deluxe 10

Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Astăzi îți prezentăm unul dintre cele mai interesante jocuri, anume Lucky Lady Charm Deluxe 10 slot. Dacă ești familiar cu seria Lucky Lady Charm, atunci trebuie să știi că cel de față duce lucrurile la un alt nivel. De aceea, îți vom povesti totul despre jocul semnat de Novomatic, de la grafică la plăți, simboluri și funcții speciale. Încearcă și tu Lucky Lady Charm Deluxe 10 gratis pe SuperCazino pentru a cunoaște cât mai bine acest joc!

Lucky Lady Charm Deluxe 10 demo – grafică și muzică

Lucky Lady Charm Deluxe 10 este un joc cu o grafică destul de simplă, dar impresionează prin structura sa. Are un ecran principal de joc, cu 5 role a câte 4 rânduri. În dreapta acestuia, se află altă serie de role, tot 5 la număr, dar în 12 rânduri. Astfel, șansele ca o rundă să fie câștigătoare sunt extrem de ridicate.

Ca simboluri, putem vedea potcoave, trifoi cu patru foi, monede din aur și coadă de iepure. Acestea semnifică și îți vor aduce noroc în Lucky Lady Charm Deluxe 10 free. Pentru a completa rolele, vei găsi și numerele de cărți de joc, de la 10 la As. Desigur, apare și Lucky Lady, care are un rol esențial.

Pentru o atmosferă clasică, rolele și câștigurile sunt însoțite de sunete care amintesc de aparatele ca la păcănele din trecut.

Lucky Lady Charm Deluxe 10 slot – rata de plată

Având în vedere structura deosebită a Lucky Lady Charm Deluxe 10 gratis, trebuie să ne așteptăm la numeroase linii de plată. Ceea ce se și întâmplă: jocul are 100 de direcții de câștig. Indiferent de ecranul de joc, plățile se fac numai de la stânga spre dreapta, pe role adiacente. Coeficientul RTP al jocului este unul foarte bun, de 96,02%, ceea ce te poate convinge să-l joci și pe bani adevărați.

Lucky Lady Charm Deluxe 10 gratis – cum joci?

Modul de joc al Lucky Lady Charm Deluxe 10 demo este un foarte simplu, care nu diferă de alte jocuri ale aceluiași furnizor Novomatic. Toate butoanele se află sub rolele scurte:

De asemenea, Lucky Lady Charm Deluxe 10 online este optimizat și pentru jocul pe mobil Forma și așezarea butoanelor se schimbă puțin, dar te vei bucura de aceleași funcții și de un ecran de joc care se adaptează unor dimensiuni mai mici.

Încearcă acum Koi Princess slot!

Lucky Lady Charm Deluxe 10 free – simboluri și plăți

Plățile pe liniile de câștig din cadrul Lucky Lady Charm Deluxe 10 gratis au loc datorită simbolurilor sale. Să vedem care sunt cele mai bune plăți pentru fiecare simbol în parte:

Primele două simboluri ocupă maxim 8 poziții pe o rolă.

Lucky Lady Charm Deluxe 10 online – caracteristici speciale

Lucky Lady Charm Deluxe 10 gratis are și câteva funcții speciale care îți rotunjesc câștigurile:

Joacă mai multe sloturi noi și sloturi speciale pe site, gratuit!

Concluzii

Lucky Lady Charm Deluxe 10 slot oferă multă distracție și premii pe măsură. Merge  pe orice dispozitiv și te ține în suspans datorită celor două seturi de role. Joacă Lucky Lady Charm Deluxe 10 gratis pe SuperCazino și testează și alte jocuri legendare!

Joacă și:

logo book of magic gratis
3.7/5 - (4 votes)

Book of Magic

Joaca Gratis
cats-slot-online
5/5 - (2 votes)

Cats

Joaca Gratis
logo cloud quest gratis slot
5/5 - (1 vote)

Cloud Quest

Joaca Gratis
planet of the apes slot gratis logo
5/5 - (1 vote)

Planet of the Apes

Joaca Gratis

Autori