KOI Princess

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 16 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

KOI Princess

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până La 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
  • Primești progresiv 200 de rotiri gratuite CASH
  • Rotirile sunt primite în 3 tranșe
  • Depunerea minimă este de 25 RON

KOI Princess este un slot de tip anime, care te poartă în lumea asiatică, plină de culoare, de mister și de noroc. În continuare îți vom povesti cum poți să joci KOI Princess gratis, ce aduce nou jocul și ce funcții speciale îți pune la dispoziție. Distrează-te cu KOI Princess demo pe SuperCazino!

Cum te surprinde KOI Princess slot ca grafică și ecran de joc

Ecranul de joc KOI Princess NetEnt te va surprinde încă din momentul în care accesezi slotul. Atmosfera te transportă în Japonia, așa cum vei simți din toate punctele de vedere: muzica este tradițional asiatică, simbolurile fac parte din cultura japoneză, iar de pe marginea ecranului te însoțește însăși prințesa KOI. Prin urmare, putem spune că NetEnt au făcut o treabă excelentă cu grafica acestui slot. Îți recomandăm să joci KOI Princess gratis cu sonorul pornit, pentru a te bucura cu adevărat de tot ce are slotul de oferit.

Structura KOI Princess slot este una clasică, destul de întâlnită la jocurile NetEnt: 5 role și 3 rânduri, cu butoanele de joc așezate toate la baza ecranului. Din acest punct de vedere, îți va fi foarte simplu să joci KOI Princess free, chiar dacă ești începător.

RTP și plăți în KOI Princess NetEnt

Indiferent că joci KOI Princess free sau varianta cu mize reale, nimic nu se compară cu satisfacția câștigurilor. De aceea, te vei bucura să afli că jocul are un RTP de 96% și o volatilitate medie: câștigurile apar destul de des, însă alternează ca valoare.

KOI Princess are 20 de linii fixe de plată. Pe aceste linii, combinațiile câștigătoare se plătesc de la extrema stângă spre dreapta. Se acordă doar câștigul cel mai mare pe fiecare linie de miză.

Cum joci KOI Princess gratis

KOI Princess gratis se joacă la fel ca varianta cu bani reali, având exact aceleași funcții și același mod de joc. Iată în continuare cum folosești fiecare buton al slotului:

Nu uita să vezi și ce alte sloturi noi găsești pe site-ul SuperCazino!

Cât valorează simbolurile din KOI Princess slot

Vrei să știi ce simboluri vei întâlni în KOI Princess și ce câștiguri îți poate aduce fiecare dintre ele? Iată care e valoarea maximă a fiecărui simbol:

Simboluri și caracteristici speciale în KOI Princess

Pe lângă câștigurile aduse de simbolurile obișnuite din KOI Princess, vei avea parte și de surprize. Slotul are pentru tine o serie de simboluri și funcții speciale, disponibile inclusiv în KOI Princess gratis:

Dacă îți plac funcțiile speciale, joacă mai multe sloturi speciale!

Concluzii

Așa cum observi, KOI Princess gratis e un joc în care funcțiile speciale și inedite sunt la tot pasul. Te poți distra cu el oricând vrei să experimentezi un slot deosebit, care pare desprins din desenele anime. Încearcă și tu KOI Princess slot!

Joacă și:

The bowery boys logo
5/5 - (2 votes)
The Bowery Boys
Joaca Gratis
logo cash camel gratis
5/5 - (1 vote)
Cash camel
Joaca Gratis
slot online Lucky Wild
3.7/5 - (7 votes)
Lucky Wild
Joaca Gratis
logo jimi hendrix gratis
5/5 - (1 vote)
Jimi Hendrix
Joaca Gratis

Autori