Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).

Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Producator joc
egt
100% Bonus Până la 3333 RON + 333 Rotiri Gratis
  • 350 rotiri + 20 de tichete GRATUITE pentru 5,000,000 lei
  • Bonus la validarea contului de jucător
  • Rotiri valabile la Shining Crown

30 Spicy Fruits

Dacă îți plac experiențele picante, atunci ai ajuns unde trebuie. 30 Spicy Fruits slot este un joc produs de renumitul furnizor EGT, expertul în jocuri clasice cu fructe. Însă, acesta este „condimentat” cu câștiguri frumoase din dublaje, jackpoturi și alte funcții tari. Joacă și 30 Spicy Fruits gratis pe SuperCazino pentru a vedea toate calitățile acestui joc!

30 Spicy Fruits free – grafică și sunet

Grafica 30 Spicy Fruits gratis este specifică sloturilor EGT (cunoscut sub numele de Amusnet Interactive): simplă, dar cu simboluri în culori vii. Sunt și câteva animații spectaculoase la câștig, iar acestea sunt acompaniate de câteva acorduri muzicale.

Structura 30 Spicy Fruits online este de 5 role și 3 rânduri, deci cea tradițională, ceea ce face ca jocul să fie tocmai bun și pentru cei care abia au făcut cunoștință cu sloturile. Desigur, și veteranii sunt bineveniți și se pot bucura de distracție cu un joc clasic cu fructe.

Dacă știi câte ceva despre EGT, atunci ești pregătit deja de un slot bine făcut, cu plăți bune. De asemenea, jocurile semnate de acest furnizor sunt optimizate și pentru jocul de pe mobil, deci poți încerca și de pe smartphone experiența de top a jocurilor EGT, inclusiv a 30 Spicy Fruits demo.

30 Spicy Fruits online – rata de plată

30 Spicy Fruits gratis are o rată de plată bună, de 95%, dată de cele 30 de linii de câștig fixe. Simbolurile plătesc foarte bine, numai de la rola din stânga spre cele din dreapta. Dar mai multe despre plățile simbolurile vom discuta într-un alt capitol.

Află la ce cazinouri EGT poți juca acest slot!

30 Spicy Fruits demo – cum se joacă?

Așa cum ai intuit deja, 30 Spicy Fruits gratis are un mod foarte simplu de joc, specific acestui furnizor. Iată care sunt butoanele și ce faci cu ele:

30 Spicy Fruits gratis – simboluri și plăți

Simbolurile 30 Spicy Fruits gratis au plăți excelente, după cum urmează să vezi mai jos:

Combinațiile câștigătoare se formează cu minim 3 simboluri pe linia de plată, cu 2 excepții. Șeptarii și Clopoțeii plătesc și la 2 simboluri pe o linie de câștig.

Vezi ce alte jocuri cu fructe gratis mai poți juca la noi pe site, precum Sweet Bonanza online!

30 Spicy Fruits slot – speciale

Plățile pe liniile de câștig de la 30 Spicy Fruits free reprezintă doar o metodă de distracție. Există și alte moduri speciale:

Concluzii

Toți pasionații de jocuri clasice cu fructe nu au cum să nu fie încântați de 30 Spicy Fruits slot. Are tot ce trebuie: plăți bune, mod simplu de funcționare, runde bonus și chiar și jackpot! Nu ezita să te joci și tu cu 30 Spicy Fruits gratis pe SuperCazino pentru a experimenta toate funcțiile slotului!

Distrează-te și la alte jocuri:

verificare cont winner
5/5 - (3 votes)
Verificare Cont Winner Casino – Ghid de Validare
Joaca Gratis
blackjack netbet
5/5 - (1 vote)
Joacă Blackjack Netbet
Joaca Gratis
program agentii mazzartbet
5/5 - (3 votes)
Agenții Mozzartbet – Locații, Program & Bonusuri Online
Joaca Gratis
blackjack superbet
5/5 - (1 vote)
Blackjack Superbet – Distracție la Cote Mari
Joaca Gratis