...

Super 20

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 1 februarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xSuper 20

Nume Joc
Super 20
Producator joc
egt
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Îți plac jocurile clasice, dar în același timp îți place și o grafică de secol 21? Atunci Super 20 slot poate fi cea mai bună alegere! În afară de trăsăturile pe care le-am menționat, te vei bucura și de plăți bune și de speciale. Doar este un joc marca EGT, deci așteaptă-te la cea mai bună calitate. De asemenea, joacă-te și Super 20 gratis pe SuperCazino pentru a experimenta chiar tu aceste calități!

Super 20 free – grafică și sunete

Așa cum am menționat încă de la introducere, Super 20 gratis are o grafică fantastică. Simbolurile (majoritatea fructe) se văd în 3D, iar cele câștigătoare sunt cuprinse de flăcări și se mișcă. Așadar, și animațiile la câștiguri țin pasul cu aspectul general al jocului.

Structura este de 5 role și 3 rânduri, deci la acest capitol nu are cu ce să te surprindă. Nu este surprinzătoare nici capacitatea slotului de a se adapta oricărui ecran sau oricărui dispozitiv. EGT este unul dintre cei mai importanți furnizori, astfel că poți fi sigur de optimizarea Super 20 demo la jocul pe mobil. Butoanele își schimbă poziția pentru a putea fi apăsate ușor, iar funcțiile, deși aceleași, sunt accesate puțin altfel tocmai pentru a putea fi utilizate cu ușurință de pe smartphone sau tabletă.

Sunetele sunt cele clasice de rotire a rolelor. Totodată, câștigurile sunt acompaniate și ele de câteva sunete simple.

Super 20 slot – rata de plată

Așa cum spune și numele jocului, Super 20 gratis are 20 de linii de plată. Acestea sunt fixe, deci nu poți modifica numărul, așa cum ai putea la alte sloturi semnate de EGT. Coeficientul RTP este de 95,79%, unul foarte bun, care te poate motiva să încerci jocul și pe bani reali.

Super 20 demo – cum joci?

Pentru a te distra fără să întâmpini dificultăți, trebuie să știi cum se joacă la Super 20 gratis. Este mai simplu decât pare:

Încearcă Football Star gratis!

Super 20 online – simboluri și plăți

Super 20 free plătește numai de la stânga la dreapta, atunci când sunt combinații de minim 3 simboluri pe o linie de plată. Să vedem ce valori aduc simbolurile jocului:

Valorile menționate sunt cele maxime, la 5 simboluri pe linia de plată a Super 20 gratis și la pariul de 400 de fise. Dacă ți-a plăcut slotul, testează și alte jocuri ca la aparate 77777 sau păcănele gratis 2022!

Super 20 gratis – speciale

Super 20 online este un joc cu câteva simboluri și funcții speciale extrem de atractive. Hai să vedem despre ce este vorba:

Concluzii

Super 20 slot este unul dintre cele mai renumite jocuri cu fructe și șeptari datorită aspectului său excelent, dar și datorită plăților foarte bune. Deși nu are runde gratuite, simbolurile aduc plăți consistente și se întâmplă ca unele runde să aibă mai multe linii de plată câștigătoare. Joacă și tu Super 20 gratis pe SuperCazino pentru a testa aceste câștiguri!

Joacă și:

double stacks gratis logo
5/5 - (1 vote)

Double Stacks

Joaca Gratis
curse of the werewolf slot
3.6/5 - (5 votes)

Curse of The Werewolf

Joaca Gratis
astro newts megaways gratis demo
4/5 - (2 votes)

Astro Newts Megaways

Joaca Gratis
extra chilli gratis logo nyx
5/5 - (1 vote)

Extra Chilli

Joaca Gratis

Autori