20 Hot Blast

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 1 februarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

20 Hot Blast

Producator joc
egt
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

20 Hot Blast slot este tot ce trebuie dacă ești fan jocuri clasice, cu fructe și șeptari. Dar aici, experiența vintage este condimentată cu câteva funcții interesante. În articolul de față vei vedea totul despre modul de funcționare al slotului, deci vei ști cum să te joci. Mai mult decât atât, o poți face și fără bani. Joacă 20 Hot Blast gratis pe SuperCazino pentru a testa unul dintre cele mai tari jocuri marca EGT!

20 Hot Blast demo – grafică și sunete

EGT (Amusnet Interactive) nu este un furnizor cunoscut pentru o atenție deosebită la grafică. O mare parte din efortul lor merge la funcționalitatea sloturilor și prin acest aspect se remarcă: produc mereu jocuri solide, cu plăți bune și un mod intuitiv de funcționare. Dar 20 Hot Blast gratis este diferit. Nu doar că funcționează așa cum trebuie să o facă orice slot EGT, ci arată și excelent. Simbolurile sunt ilustrate în relief și are animații spectaculoase la fiecare câștig.

Sunetele sunt cele pe care poate le știi deja de la alte jocuri similare și nu are o muzică ambientală. Fiecare rotire și câștig este acompaniat de câteva sunete simple.

Simplă este și structura 20 Hot Blast free: jocul are 5 role, iar fiecare câte 3 poziții pentru simboluri. Așadar, jocul aduce puțin cu alte sloturi mai celebre de la EGT, precum Burning Hot, Super Hot și altele. Spre deosebire de acestea, are câteva funcții speciale extrem de interesante. Despre specialele la 20 Hot Blast online vorbim pe larg în ultimul capitol al recenziei.

20 Hot Blast slot – rata de plată

Chiar și după câteva rotiri cu 20 Hot Blast gratis, îți vei da seama că payout-ul jocului este extrem de bun. Ceea ce ai intuit bine, întrucât coeficientul RTP este de 95,87%. De asemenea, așa cum spune și numele, 20 Hot Blast free are 20 de linii de plată fixe.

Testează mai multe jocuri ca la aparate 77777 gratis din pagina atașată!

20 Hot Blast free – cum se joacă?

Dacă te-ai mai jucat ceva de la EGT, atunci jocul la 20 Hot Blast gratis nu are cu ce să te surprindă. Să vedem butoanele:

20 Hot Blast gratis – simboluri și plăți

20 Hot Blast demo are simboluri cu plăți excelente:

Plățile se fac numai de la stânga spre dreapta, iar simbolurile care formează combinații câștigătoare dispar. În locul lor, apar altele, iar acestea la rândul lor pot genera plăți noi.

Testează și alte sloturi gratis pe site!

20 Hot Blast online – speciale

20 Hot Blast slot are și unele funcții speciale care probabil îți sunt cunoscute și de la alte jocuri EGT. Hai să vedem care sunt:

Joacă Football Star demo!

Concluzii

20 Hot Blast demo este un slot clasic, dar care are câteva aspecte speciale pe care sigur vei dori să le încerci. Este foarte bun de jucat și pe bani reali datorită RTP-ului excelent. Pentru a testa toate funcțiile, joacă 20 Hot Blast gratis pe SuperCazino!

Joacă-te și:

book of ra mystic fortunes gratis logo
3.9/5 - (13 votes)
Book of Ra Mystic Fortunes
Joaca Gratis
5 dazzling hot gratis
4.2/5 - (6 votes)
5 Dazzling Hot
Joaca Gratis
joacă book of shadows gratis
5/5 - (1 vote)
Book of Shadows
Joaca Gratis
dead or alive gratis slot
5/5 - (1 vote)
Dead or Alive
Joaca Gratis

Autori