5 Lions Dance

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 8 decembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

5 Lions Dance

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Dacă îți plac jocurile cu temă asiatică, încearcă 5 Lions Dance slot de la Pragmatic Play. Acesta este un joc simplu cu 5 lei de diferite culori și cu alte simboluri clasice. Are și rotiri gratuite, dar despre toate acestea, discutăm în recenzia de față. Joacă 5 Lions Dance gratis pe SuperCazino și vezi ce are să-ți ofere unul dintre cele mai spectaculoase sloturi asiatice!

5 Lions Dance gratis – grafică și muzică

Grafica 5 Lions Dance demo inspiră tema asiatică, prin toate detaliile sale. Decorul te duce cu gândul la civilizația chineză din antichitate. Cei 5 lei sunt centrali în tema jocului creat de Pragmatic Play.

Acest furnizor este renumit pentru sloturile sale cu grafică spectaculoasă, plină cu tot felul de animații. Ambientul jocului este completat și de muzica de fundal în ton cu tema.

Structura 5 Lions Dance free este de 5 role a câte 4 rânduri fiecare. De aceea, așteaptă-te la dansul multor lei pe o structură puțin mai mare decât clasica 5X3. 

5 Lions Dance gratis este de asemenea un joc simplu de folosit de pe orice dispozitiv. Butoanele se adaptează în funcție de ecran, deci te poți distra și de pe calculator, dar și de pe mobil, de oriunde și oricând dorești.

5 Lions Dance slot – rata de plată

5 Lions Dance gratis are o rată de plată foarte bună, de 96,5%. Plătește pe 1024 de direcții, iar volatilitatea este destul de ridicată pentru un joc cu atâtea căi de câștig. Plățile simbolurilor sunt totuși mari și foarte mari, așa cum urmează să vezi într-un capitol viitor din această recenzie.

5 Lions Dance free – cum te joci?

Modul de joc de la 5 Lions Dance gratis este unul clasic pentru sloturile Pragmatic Play. Pe desktop, butoanele se află toate în partea de jos și au următoarele funcții:

Testează Battle Maidens Cleopatra free!

5 Lions Dance demo – simboluri

Simbolurile 5 Lions Dance online plătesc numai de la stânga spre dreapta, la minim 3 de un fel. Vedem mai departe care sunt valorile maxime, la pariul de 200 de fise și 5 simboluri de același fel:

5 Lions Dance online – speciale

Caracteristicile speciale de la 5 Lions Dance free îți aduc plăți mai mult decât bune. Hai să vedem ce-ți oferă jocul:

Concluzii

5 Lions Dance slot este un joc simplu, după standardele Pragmatic Play. Dar aduce plăți la fel de bune ca toate jocurile acestui furnizor. De asemenea, te distrezi de minune cu secvențele speciale și cu multiplicatorii de miză care îți pot rotunzi bugetul. Joacă și tu 5 Lions Dance gratis pe SuperCazino și descoperă un slot asiatic făcut ca la carte!

Joacă mai mult:

fire joker gratis logo
3.7/5 - (3 votes)
Fire Joker
Joaca Gratis
respin racer gratis slot
5/5 - (1 vote)
Respin Racer
Joaca Gratis
cave of fortune logo
5/5 - (1 vote)
Cave of Fortune
Joaca Gratis
book of ra magic gratis casino
3.9/5 - (7 votes)
Book of Ra Magic
Joaca Gratis

Autori