5 Lions Dance

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

5 Lions Dance

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 350 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Book of Dead, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Dacă îți plac jocurile cu temă asiatică, încearcă 5 Lions Dance slot de la Pragmatic Play. Acesta este un joc simplu cu 5 lei de diferite culori și cu alte simboluri clasice. Are și rotiri gratuite, dar despre toate acestea, discutăm în recenzia de față. Joacă 5 Lions Dance gratis pe SuperCazino și vezi ce are să-ți ofere unul dintre cele mai spectaculoase sloturi asiatice!

5 Lions Dance gratis – grafică și muzică

Grafica 5 Lions Dance demo inspiră tema asiatică, prin toate detaliile sale. Decorul te duce cu gândul la civilizația chineză din antichitate. Cei 5 lei sunt centrali în tema jocului creat de Pragmatic Play.

Acest furnizor este renumit pentru sloturile sale cu grafică spectaculoasă, plină cu tot felul de animații. Ambientul jocului este completat și de muzica de fundal în ton cu tema.

Structura 5 Lions Dance free este de 5 role a câte 4 rânduri fiecare. De aceea, așteaptă-te la dansul multor lei pe o structură puțin mai mare decât clasica 5X3. 

5 Lions Dance gratis este de asemenea un joc simplu de folosit de pe orice dispozitiv. Butoanele se adaptează în funcție de ecran, deci te poți distra și de pe calculator, dar și de pe mobil, de oriunde și oricând dorești.

5 Lions Dance slot – rata de plată

5 Lions Dance gratis are o rată de plată foarte bună, de 96,5%. Plătește pe 1024 de direcții, iar volatilitatea este destul de ridicată pentru un joc cu atâtea căi de câștig. Plățile simbolurilor sunt totuși mari și foarte mari, așa cum urmează să vezi într-un capitol viitor din această recenzie.

5 Lions Dance free – cum te joci?

Modul de joc de la 5 Lions Dance gratis este unul clasic pentru sloturile Pragmatic Play. Pe desktop, butoanele se află toate în partea de jos și au următoarele funcții:

Testează Battle Maidens Cleopatra free!

5 Lions Dance demo – simboluri

Simbolurile 5 Lions Dance online plătesc numai de la stânga spre dreapta, la minim 3 de un fel. Vedem mai departe care sunt valorile maxime, la pariul de 200 de fise și 5 simboluri de același fel:

5 Lions Dance online – speciale

Caracteristicile speciale de la 5 Lions Dance free îți aduc plăți mai mult decât bune. Hai să vedem ce-ți oferă jocul:

Concluzii

5 Lions Dance slot este un joc simplu, după standardele Pragmatic Play. Dar aduce plăți la fel de bune ca toate jocurile acestui furnizor. De asemenea, te distrezi de minune cu secvențele speciale și cu multiplicatorii de miză care îți pot rotunzi bugetul. Joacă și tu 5 Lions Dance gratis pe SuperCazino și descoperă un slot asiatic făcut ca la carte!

Joacă mai mult:

america express castigatori
4.7/5 - (4 votes)
America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
sloturi pentru femei
5/5 - (1 vote)
Sloturi pentru femei: opțiuni diverse la casino
Joaca Gratis
verificare bilet superbet
5/5 - (1 vote)
Verificare bilet Superbet – Ghid Superbet verificare bilet
Joaca Gratis
jocuri gratis
5/5 - (2 votes)
Ființe fantastice și simboluri magice în jocuri gratis
Joaca Gratis
cote pariuri us open 2020
5/5 - (1 vote)
US Open 2020 – campionii revin în arene în plină pandemie
Joaca Gratis