Five Pirates

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Five Pirates

Categorii joc
clasice
speciale
Producator joc
Lightning Box
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 350 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Book of Dead, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Five Pirates slot este un joc spectaculos cu pirați, unde vei da de comori nebănuite. Joacă Five Pirates gratis pe SuperCazino pentru o aventură palpitantă!

Five Pirates demo – grafică și muzică

Tema Five Pirates gratis este deja spusă din numele slotului. Acesta este un joc cu pirați în care găsești multe elemente grafice care confirmă tematica. Fundalul este bordul unei corăbii pe mare, iar undeva departe, se vede o insulă.

În plan apropiat, se află structura de 5×4 a jocului. Simbolurile de la Five Pirates online sunt de două tipuri. Sunt cele tematice, precum, harta, papagalul, corabia, maimuța pirat și tunul. Mai găsești și simboluri clasice care ilustrează numere de cărți de joc, de la 9 la As.

Per total, putem spune că jocul arată bine și este distractiv. De asemenea, se mișcă ușor, iar tema este desigur foarte îndrăgită de mulți jucători. Are și muzică ambientală plăcută, inspirată din sunetele mării.

Această aventură sub formă de slot este adusă de Lightning Box, un furnizor australian care este pe piață încă din 2004. Așadar, calitatea sloturilor sale este garantată. Five Pirates free se vede foarte bine și de pe mobil, unde ecranul și funcțiile se adaptează după dimensiuni.

Five Pirates slot – rata de plată

Five Pirates gratis plătește pe 1024 de direcții, de la stânga spre dreapta. Coeficientul de plată este unul bun, de 95,49%. Are volatilitate mică, deci câștigi puțin dar des. Excepție este cazul în care declanșezi o caracteristică specială. Atunci, câștigurile vor fi substanțiale.

Five Pirates free – cum se joacă?

Funcțiile de joc de la Five Pirates gratis sunt intuitive. Locul butoanelor se schimbă în funcție de dispozitivul de pe care pornești jocul pentru că se adaptează la ecran. Totuși, principiile sunt aceleași. Să vedem cum joci de pe calculator:

Five Pirates online – simboluri și plăți

Simbolurile Five Pirates gratis aduc plăți foarte bune, mai ales cele tematice. Să vedem care sunt valorile acestora la 5 simboluri de un fel pe o direcție:

Plățile de mai sus sunt pentru miza de 50 de fise. Simbolurile Corabie, Maimuță și Papagal plătesc și la 2 de un fel. Restul simbolurilor plătesc de la minim 3 de un fel.

Five Pirates gratis – caracteristici speciale

Five Pirates demo are simboluri și funcții speciale foarte atractive, după cum vezi mai jos:

Concluzii

Five Pirates slot este ideal pentru pasionații acestui gen de joc. Este foarte simplu de jucat, este distractiv și oferă plăți foarte bune. Încearcă și tu Five Pirates gratis pe SuperCazino pentru a te convinge!

Joacă mai mult:

america express castigatori
5/5 - (3 votes)
America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
magic jackpot contact
5/5 - (2 votes)
Magic Jackpot contact: Relații cu clienții Magic Jackpot
Joaca Gratis
888 sport
5/5 - (1 vote)
888 Sport – Partener Principal la NFL UK și Irlanda
Joaca Gratis
ruleta ruseasca
4.5/5 - (4 votes)
Ruleta Rusească – Curiozități și Reguli Ruleta Rusească
Joaca Gratis
verificare cont winner
5/5 - (3 votes)
Verificare Cont Winner Casino – Ghid de Validare
Joaca Gratis