The Story of Alexander

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 12 octombrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

The Story of Alexander

Categorii joc
clasice
speciale
Producator joc
egt
100% Bonus Până la 2000 RON + 200 Rotiri Gratis
  • Primești 50 rotiri gratuite Maxbet fără depunere
  • Bonus la validarea contului de jucător
  • Rotiri valabile la Hands of Anubis

Visezi la un joc plin de adrenalină, bonusuri atractive și șanse de câștig? Înseamnă că este timpul să încerci slotul The Story of Alexander, unde te vei întâlni cu unul dintre cei mai vestiți conducători din istoria mondială: Alexandru cel Mare. Îți povestim în continuare ce presupune jocul și cum te poți asigura că șansele tale cresc. Încearcă și tu The Story of Alexander EGT!

The Story of Alexander gratis: ecran de joc

Slotul The Story of Alexander de la EGT are un ecran de joc intuitiv și simplu de urmărit. Pe mijloc ai acces la cele 5 role cu simboluri, pe laterale se află cele 50 de linii de plată, butoanele principale se află în partea de jos, iar în partea de sus poți vizualiza bonusul Jackpot. Din punct de vedere al graficii, slotul este excelent realizat, iar ideea jocului – povestea lui Alexandru cel Mare – este perfect ilustrată prin simboluri și muzică.

Pentru momentele în care vrei să exersezi sau doar să te distrezi, fără a paria mize reale, poți încerca The Story of Alexander gratis. Vei avea parte de o experiență completă, jocul gratuit oferindu-ți acces la aceleași butoane și funcții.

Descoperă mai multe sloturi gratuite!

Rata de plată a jocului The Story of Alexander EGT

Te întrebi ce șanse de câștig ai atunci când joci The Story of Alexander slot? Ei bine, pentru asta este bine să cunoști RTP-ul slotului, adică rata de plată. Având în vedere că un payout cât mai apropiat de 100% înseamnă șanse mari de a câștiga, te vei bucura să afli că acest slot vine cu un RTP de 96.02%.

Din punct de vedere al liniilor de plată, ai flexibilitatea de a-ți alege numărul acestora: poți opta pentru 1, 10, 20, 30 sau 50 de linii de plată, cu mențiunea că e bine să verifici de fiecare dată și valoarea mizei aferente. Astfel, pariul crește și el odată cu alegerea unui număr mai mare de linii de plată, însă și câștigul tău poate fi mai mare.

Cum se joacă The Story of Alexander gratis

Dacă ai mai încercat și alte sloturi de la EGT, vei observa că modul de joc este unul similar, foarte simplu de înțeles. Sub rolele cu simboluri ai acces la câteva butoane importante, care te vor ajuta pe tot parcursul jocului. Poți începe prin a apăsa pe butonul cu litera i, care îți va oferi informații esențiale despre The Story of Alexander slot: tipurile de simboluri, valoarea lor, detalii despre Scatter și Wild, linii de plată și funcții speciale. Informațiile pot fi accesate oricând pe parcursul jocului. În stânga butonului de informații ai butoanele din care controlezi sunetul jocului și dimensiunea ecranului.

Lângă butonul de informații se află un buton destinat rotirilor automate. Îl poți folosi oricând în The Story of Alexander gratis, dar în varianta cu mize reale îți recomandăm să apelezi la el după ce te-ai familiarizat cu jocul, pentru a-ți controla cât mai bine balanța și sumele pariate. Încearcă și alte jocuri care plătesc!

Jos, în partea de mijloc, se află butoanele cu valori de pariere. Odată ce îți alegi valoarea mizei și apeși pe butonul aferent, rotirea va începe. Dacă ai câștigat, vei observa suma în partea dreaptă, în câmpul Ultimul câștig. Tot în acest câmp vei avea acces în timpul jocului la funcția specială Gamble.

Simboluri și caracteristici speciale ale jocului

Slotul The Story of Alexander EGT are 14 simboluri, dintre care cele mai valoroase sunt cele cu simboluri speciale: Alexandru cel Mare, regina, cufărul cu comori, elefantul, coiful și pumnalul, pocalul de aur. Simbolurile pe care îți vei dori să le descoperi cel mai des în cadrul rotirilor sunt Farul din Alexandria și calul lui Alexandru cel Mare, Bucifal. Acestea două reprezintă simboluri Scatter și Wild. Wild înlocuiește orice alt simbol, mai puțin Scatterul, iar combinațiile de Scatter îți pot aduce 10 rotiri gratuite. Plata pentru combinațiile câștigătoare se realizează de la stânga la dreapta.

Dacă vrei să îți crești rapid câștigurile, este recomandat să urmărești funcția gamble din The Story of Alexander EGT.

Aceasta poate fi declanșată de fiecare dată când obții o combinație câștigătoare: în dreptul sumei câștigate, în dreapta ecranului, îți va apărea funcția Gamble. Apasă pe ea și vei intra direct în runda specială, care te ajută să îți dublezi câștigul. Principul pentru dublaje este unul simplu: pe mijlocul ecranului vei avea o carte care alternează din punct de vedere al culorii între roșu și negru. Viteza este una foarte mare, așa că ori te poți baza pe intuiție, ori pe viteza ta de reacție. Alege culoarea cărții, iar dacă ai ales corect, suma câștigată ți se dublează. Dacă ai ales greșit, vei pierde câștigul și vei reveni automat în ecranul normal de joc. De asemenea, poți să te oprești după ce ai ghicit corect și să retragi valoarea dublată, dacă nu mai vrei să riști.

Varianta The Story of Alexander gratis îți acordă acces la funcția de dublaje, așa că poți profita pentru a-ți încerca rapiditatea, intuiția și norocul, ori pur și simplu pentru a te distra fără să pariezi bani reali.

Un alt slot EGT la care poți juca la dublaje este și Book of Magic gratis.

The Story of Alexander gratis slot – jackpot

Un alt bonus pe care îl poți câștiga în The Story of Alexander slot este cel mai râvnit premiu în cadrul sloturilor: jackpotul. Acesta nu poate fi planificat, ci se declanșează la întâmplare, în timpul jocului. Prin urmare, orice rotire te poate aduce mai aproape de marele premiu. Ai posibilitatea de a câștiga unul dintre cele patru tipuri de jackpot care apar în partea de sus a ecranului, chiar și în The Story of Alexander gratis. Primul nivel este cel în dreptul căruia apare trefla, după care vin caroul și cupa, iar cel mai valoros jackpot este cel de pică. Pentru o cât mai mare transparență, vei vedea permanent pe ecran, deasupra rolelor de joc, valoarea fiecărui jackpot. Dacă ți se declanșează jackpotul, ai un premiu garantat, iar tot ce trebuie să faci este să alegi din 12 cărți, până găsești 3 de aceeași culoare – în funcție de culoare, ți se repartizează unul dintre cele 4 jackpoturi.

Dacă te simți pregătit pentru aventură și câștiguri, este momentul să intri și tu în lumea plină de adrenalină a acestui slot, care te va transporta într-o poveste plină de istorie și eroism. Joacă și tu The Story of Alexander slot!

Încearcă și sloturile:

classic blackjack gratis logo
4.7/5 - (3 votes)
Classic Blackjack
Joaca Gratis
lost relics gratis
4.3/5 - (3 votes)
Lost Relics
Joaca Gratis
starlight princess gratis logo
3.5/5 - (10 votes)
Starlight Princess
Joaca Gratis
mythic-maiden-slot-gratis
5/5 - (1 vote)
Mythic Maiden
Joaca Gratis

Autori