cerinte rulaj Winbet

Cerințe rulaj WinBet – condiții retragere câștiguri

Probabil ai aflat deja toate detaliile despre bonusul foarte avantajos pe care îl poți primi la WinBet dacă te înregistrezi prin site-ul nostru. Hai să vorbim puțin despre cum poți face să retragi acest bonus, și mai exact, care sunt condițiile de rulaj WinBet!

Condiții rulaj WinBet pentru bonusurile SuperCazino

cerințe rulaj winbet supercazino

Așa cum discutam zilele trecute, dacă îți deschizi un cont WinBet de pe unul din link-urile din site-ul nostru, poți avea parte de o serie de avantaje exclusive. Mai exact, atunci când faci primul tău depozit, vei beneficia de un bonus de 150%, deci primești de 2.5 ori mai mult suma pe care o depozitezi! Pe scurt, dacă depozitezi 100 RON, vei putea să joci în total de 250 RON! RON! În plus, cei de la WinBet mai vin cu o ofertă foarte interesantă: îți vor oferi un bonus de 25 RON special, de ziua ta.

Gama de cerințe rulaj Winbet reprezintă o măsură perfect normală, folosită de toate cazinourile online pentru a se proteja împotriva situațiilor în care anumite persoane s-ar înregistra, ar încasa bonusurile de bun venit și le-ar retrage imediat, fără a se juca deloc. Și e și normal să fie așa, dacă ne gândim puțin, pentru că altfel, cazinourile ar pierde enorm dacă pur și simplu ar oferi bani gratis oricărui jucător, pe care să îi poată retrage fără să joace.
roulette
roulette

Cazinourile oferă aceste bonusuri pentru a încerca să fidelizeze jucătorii, și să le mulțumească acestora pentru că i-au ales. Cu toate astea, ideea principală este că trebuie să rulezi acești bani pe site-ul cazinoului, și după ce ai atins cerințele de rulaj, îi poți retrage fără probleme.

Înainte să vorbim despre care sunt aceste cerințe rulaj WinBet, trebuie să înțelegem la ce se referă, mai exact, aceste condiții.

Dacă, de exemplu, un jucător depozitează 50 RON și primește un bonus de încă 50 la un cazino la care se aplică o condiție minimă de rulaj de 50x suma depusă + bonusul primit, asta înseamnă că jucătorul va trebui să mizeze, în total, de 50 de ori suma dintre depozit și bonusul primit (50+50 = 100 RON), adică 5000 RON.

Cu toate astea, vei vedea că la WinBet condițiile de rulaj sunt mult mai mici și mai ușor de atins!

Cerințe rulaj WinBet pentru bonusul de 150% până la 1500 RON

roulette
Primul bonus despre care vom vorbi este cel oferit prin site-ul nostru, de 150% atunci când faci primul depozit. În cazul acestui bonus Winbet, se vor aplica condiții de rulaj de 30x (suma depusă + bonusul primit). Pe scurt, dacă tu ai depozitat 50 RON și ai primit încă 50 din partea cazinoului, va trebui să joci în total de 3000 RON (30 x (50 + 50)) înainte ca bonusul să poată fi retras.

Suma pentru aceste condiții rulaj Winbet poate părea măricică la început, dar te asigur că, dacă ai puțină atenție și îți formezi o strategie de joc, este realizabilă. Mulți jucători au reușit chiar să obțină sume foarte mari cu ajutorul bonusului, pentru că au putut astfel să joace mize mai mari, reușind să atingă cerințele de rulaj foarte repede.

Trebuie să menținez că majoritatea bonusurilor oferite de WinBet, dacă nu este specificat altfel, vor fi valabile pe o perioadă de 7 zile de la activare.
roulette
roulette

Asta înseamnă că ar fi ideal să te apuci de jucat de îndată ce primești bonusul, ca să fii sigur că reușești să atingi cerințele de rulaj WinBet într-un timp cât mai scurt. Altfel, dacă după cele 7 zile nu ai reușit să întâlnești rulajul minim necesar, bonusul va fi considerat expirat, și, în consecință, toate câștigurile rezultate din bonus vor fi anulate. Cu toate astea, nu trebuie să te alarmezi, vei vedea că 7 zile sunt mai mult decât suficiente ca să atingi rulajul minim, dacă ești perseverent.

Cerințe rulaj WinBet pentru bonusul de 50 RON gratis fără depunere

roulette
Bonusul fără depunere reprezintă modalitatea perfectă de a-ți începe experiența la acest casino. Folosind cei 50 RON gratis vei putea încerca jocurile și serviciile cazinoului, 100% fără risc. Cerințele de rulaj pentru acest bonus sunt de 50x. Va trebui să rulezi deci suma de 50 RON x 50 = 2500 RON.

La fel precum la bonusul cu depunere, la rulaj contribuie atât pariurile câștigătoare, cât și cele necâștigătoare. Totul depinde de noroc. Foarte mulți jucători reușesc să retragă sume frumușele de pe urma bonusurilor fără depunere, trecând peste rulaj. Câștigurile obținute pe parcursul rulajului te ajută destul de mult, așa că lucrurile devin mai ușoare.

Poți citi mai multe despre oferta Winbet 50 RON gratis în articolul din link!

Condiții rulaj WinBet pentru bonusul de 25 RON de ziua ta

roulette
După cum ziceam, în afară de bonusul foarte generos de 150% atunci când faci prima depunere, cazinoul te va recompensa și cu un cadou de 25 RON, de ziua ta. Ca să intri în posesia acestui bonus, nu e nevoie decât să contactezi echipa cazinoului, fie prin email, fie prin live chat, în termen de cel mult 7 zile de la ziua ta de naștere (preferabil cât mai devreme), și ei îți vor credita bonusul în cont.
Pentru cei 25 RON cadou de ziua ta se vor aplica condiții rulaj WinBet de 40x bonusul primit.
roulette
roulette

Pentru a retrage banii câștigați va trebui să joci în total de 25 x 40 = 1000 RON. Suma nu este deloc foarte mare, și poate fi atinsă destul de ușor.

Poți vedea aceste condiții chiar ca pe un avantaj: pentru că e nevoie să joci mai mult, până când atingi rulajul minim și poți retrage suma, ea se poate transforma, chiar, intr-una mult mai mare, cu un minim de noroc și puțină atenție!

E nevoie să ai contul verificat ca să poți primi acest bonus, deci dacă nu ai făcut-o deja, va trebui să trimiți echipei o poză cu o carte de identitate valabilă. De asemenea, trebuie să îndeplinești condițiile de rulaj pentru bonusul de ziua ta în maxim 48 de ore de la activare.

Este posibil să îndeplinești cerințele de rulaj WinBet?

roulette
La prima vedere, aceste numere pot părea mari, și pot speria mulți jucători. Totuși, mai mulți jucători au reușit deja să retragă ambele bonusuri pe care le-am menționat, și unii din ei au reușit chiar să adune sume mult mai mari în timp ce jucau ca să atingă rulajul minim.
Foarte mulți jucători ignoră un lucru esențial când vine vorba de condițiile de rulaj la WinBet sau la orice alte cazinouri online care acordă bonusuri. În contorizarea rulajului, se vor lua în calcul atât câștigurile, cât și pierderile.
roulette
roulette

Ce înseamnă asta, mai exact? Dacă, să spunem, pierzi 50 RON la o mână, și câștigi 50 la următoarea, practic, tu ai aceiași bani în cont, dar pentru contorizarea rulajului minim se ia în calcul că ai rulat 100 RON. Mai precis, e important doar să joci banii respectivi ca să poți retrage bonusul, și se iau în calcul și pierderile – nu e nevoie doar să câștigi, așa cum multă lume crede, lucru complet greșit.

În concluzie, ca să fii sigur că poți să îndeplinești cerințele de rulaj în cel mai scurt timp posibil, apucă-te de jucat de îndată ce se activează oferta de bonus Winbet, și alege sloturile la care ești cel mai sigur. O strategie foarte bună este să adaptezi miza cu care joci în funcție de balanța contului tău. Cu cât joci mize mai mari, cu atât vei reuși să îndeplinești rulajul minim mai repede.

Deci, sfatul meu este să joci mize mai mari dacă ai câștigat deja ceva bani, pentru că și în cazul în care pierzi câteva mâini, vei avea fonduri suficiente pentru a recupera. Pe de altă parte, dacă nu mai ai atât de mulți bani în cont, încearcă să joci mize mai puțin riscante până reușești să cumulezi câteva câștiguri și să îți poți permite un risc puțin mai mare.

Prin urmare, nu e deloc imposibil să atingi cerințele de rulaj minim. Cu o strategie bună și un gram de noroc, te poți alătura și tu jucătorilor care au reușit deja să retragă cu succes bonusurile!

Citește și articolul despre cum te înregistrezi la Winbet!

logo winbet românia

Bonus Exclusiv Winbet

150% până la 1500 RON