Hellcatraz

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 22 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Hellcatraz

Nume Joc

Hellcatraz

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
relax gaming
Bonus Până La 2500 RON + 700 Rotiri Gratuite
  • 500 rotiri gratis la Sweet Bonanza la prima depunere
  • 100 rotiri gratis la Big Bass Bonanza la a doua depunere
  • 100 rotiri gratis la The Dog House la a treia depunere

 

Vrei să trăiești aventura unei evadări ca în filme? Atunci joacă Hellcatraz gratis pe SuperCazino, un slot unde te vei delecta cu funcții speciale unice și cu un mod de joc cu totul și cu totul aparte. În articolul de azi, îți vom prezenta tot ce trebuie știut despre joc, de la butoane, reguli generale, grafică, plăți și caracteristici speciale.

Hellcatraz demo – grafică și muzică

Grafica și muzica Hellcatraz grafic duce cu gândul la primele jocuri arcade. Pe fundal, poți vedea închisoarea inspirată din Alcatraz, mica insulă aflată lângă Golden Gate Bridge, din San Francisco.

Structura Hellcatraz slot este de 6 role, fiecare a câte 6 poziții pentru simboluri. Simbolurile jocului sunt, desigur, inspirate din temă. Vei găsi polițiști, rechini, cătușe, gratii și altele care îți vor face evadarea extrem de complicată.

Hellcatraz free este creat de Relax Gaming, un furnizor care știe să surprindă și să distreze jucătorii cu tematici care mai de care mai spectaculoase. De asemenea, jocurile sale sunt excelente pentru mobil, deci poți juca fără dificultăți și de pe smartphone-ul tău, oriunde, oricând și oricât.

Hellcatraz online – rata de plată

Fiind un slot mai mare, Hellcatraz gratis are o sumedenie de direcții de plată, mai exact 46.656. Are mai multe coeficiente RTP, în funcție de modul în care joci. Pentru modul lockdown, RTP-ul este de 96,46%, pentru modul mixt este de 96,3%, iar atunci când cumperi speciala, RTP-ul este de 96,83%. Orice metodă de joc ai alege, rata de plată este oricum peste nivelul mediu. Simbolurile din combinații câștigătoare dispar și lasă loc altora care și ele pot forma la rândul lor alte combinații câștigătoare și tot așa, declanșând plăți în cascadă.

Joacă-te și sloturi Skywind în secțiunea de sloturi gratis!

Hellcatraz free – cum se joacă?

Hellcatraz gratis are un mod de funcționare simplu, specific oricărui joc de acest fel, cu mențiunea că la început, va trebui să alegi modul de joc.

Hellcatraz gratis – simboluri și plăți

La Hellcatraz gratis, simbolurile plătesc cum nu se poate mai bine, de la stânga spre dreapta, la minim 3 de un fel:

Vezi ce alte păcănele gratis cu speciale sunt disponibile pe site!

Hellcatraz slot – caracteristici speciale

Funcțiile speciale de la Hellcatraz online sunt cele care vor crește nivelul de adrenalină. Am discutat câte ceva despre modul unic de joc, dar să intrăm în mai mult detaliu:

Concluzii

Hellcatraz slot este o aventură în lumea plină de adrenalină a celor mai bine păzite închisori. Astfel, jocul te îndeamnă să riști pentru a câștiga. Încearcă și tu Hellcatraz gratis pe SuperCazino pentru adrenalina cu un joc de top!

Joacă-te și:

spining-stars-slot
5/5 - (1 vote)
Spinning Stars
Joaca Gratis
gold digger online slot
5/5 - (1 vote)
Gold Digger
Joaca Gratis
hot to burn gratis de la pragmatic
5/5 - (1 vote)
Hot to Burn
Joaca Gratis
book of gods slot banner
5/5 - (3 votes)
Book of Gods
Joaca Gratis

Autori