Joker’s Luck

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 28 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Joker’s Luck

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
skywind group
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Joker’s Luck slot este un joc pe cât de simplu, pe atât de distractiv, datorită modului de funcționare. La acest aspect se adaugă și plățile excelente și de aceea, ne-am gândit să-ți prezentăm tot ce trebuie să cunoști despre joc, de la grafică la plăți și funcții speciale. De asemenea, aici poți juca versiunea demo a jocului pentru a te familiariza cu toate aceste aspecte. Încearcă Joker’s Luck gratis pe SuperCazino pentru a te bucura de toate avantajele unui joc de primă mână!

Joker’s Luck free – grafică și muzică

Joker’s Luck gratis este un joc marca Skywind Group, cu o grafică simplă, dar plăcută, în ton cu tema sa clasică și minimalistă. Slotul are o singură rolă pe care poate apărea un singur simbol. Tonul minimalist impus de grafică se reflectă și la sunete. Jocul are doar câteva sunete la rotirea rolei și la câștiguri.

Chiar dacă are un aspect retro și este simplu, Joker’s Luck online este optimizat pentru orice dispozitiv și tip de ecran. Skywind muncește mult pentru a oferi cea mai bună experiență pentru jucători, indiferent că aceștia intră de pe desktop, laptop, tabletă sau mobil. Întotdeauna vei găsi calitatea maximă și experiența de top pentru jocuri la acest producător, în special la Jokers Luck demo!

Joker’s Luck demo – rata de plată

Joker’s Luck gratis plătește atunci când unul dintre simboluri apare pe rolă. Se poate ca rola să se oprească între două simboluri, caz în care nu va plăti. Desigur, la un asemenea slot cu o singură rolă, nu se poate vorbi despre linii de plată. Rata de plată este mai mult decât bună: 97,61%, un argument solid pentru a fi încercat și cu pariuri reale.

Joker’s Luck gratis – cum se joacă?

Joker’s Luck free este un joc care nu are cum să-ți pună vreo problemă. Iată ce trebuie să faci pentru a te juca:

Un alt joc foarte distractiv pe care-l recomandăm este The Dog House Pragmatic!

Joker’s Luck slot – simboluri și plăți

Joker’s Luck gratis are numai 3 simboluri care plătesc: potcoave, stele și clopoței. Fiecare simbol are 5 trepte, iar câștigul este progresiv. Banii vor merge în cashpot până la valoarea maximă pe care o setezi sau până când colectezi banii. În aceste cazuri, vor intra în balanța ta. Treptele maxime pentru fiecare simbol și pentru pariul de 300 sunt următoarele:

Atunci când atingi valorile maxime, nu colectezi și mai pică același simbol la care ai atins treapta a cincea, vei primi direct suma maximă, fără să se reseteze contorul.

Vezi și ce jocuri Relax Gaming sunt disponibile la momentul actual în categoria de sloturi gratis de pe site!

Joker’s Luck online – caracteristici speciale

Jocul de păcănele Joker’s Luck gratis are acest nume datorită funcțiilor sale speciale. Norocul Jokerului influențează extrem de mult câștigurile, după cum vezi mai jos:

Concluzii

Joker’s Luck slot îți permite să-ți stabilești propriile strategii. Cu cât riști mai mult, cu atât șansele de un câștiga mai mare cresc. Jocul are o relație interesantă între risc ridicat și câștig ridicat și de aceea atrage foarte mulți jucători. Încearcă Joker’s Luck gratis pe SuperCazino pentru a vedea ce presupune acest joc inedit de la Skywind și revino pentru mai multe jocuri similare!

Joacă și:

300 shields gratis online
5/5 - (1 vote)
300 Shields
Joaca Gratis
lucky-leprechaun-gratis
5/5 - (1 vote)
Lucky Leprechaun
Joaca Gratis
The bowery boys logo
5/5 - (2 votes)
The Bowery Boys
Joaca Gratis
logo 50 horses gratis slot
3.7/5 - (6 votes)
50 Horses
Joaca Gratis

Autori