Super Stea

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 28 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Super Stea

Nume Joc

Super Stea

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
skywind group
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Vrei să încerci unul dintre cele mai tari sloturi clasice care pe deasupra este făcut pentru români? Atunci ai ajuns exact unde trebuie! Super Stea online este genul de joc simplu, intuitiv și distractiv care plătește bine datorită simbolurilor și a funcțiilor speciale. Încearcă și tu Super Stea gratis pe SuperCazino pentru a testa toate aspectele jocului!

Super Stea slot – grafică și muzică

Grafica Super Stea gratis este la un nivel excelent, în ciuda temei retro a jocului. Simbolurile, majoritatea fructe, sunt ilustrate în culori vii și în relief, așa cum se cade bine oricărui slot modern. Are animații spectaculoase la câștig și la declanșarea specialelor, find unul dintre cele mai atractive jocuri cu fructe și șeptari.

De asemenea, optimizarea pe care o aduce Skywind jocurilor sale este renumită. Jocul funcționează excelent de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe mobil, adaptându-se oricăror dimensiuni de ecran.

Slotul are și o muzică ambientală minimalistă care are rolul de a completa atmosfera retro a Super Stea demo. Structura este de 5 role și 3 rânduri, cea cu care te întâlnești cel mai des la sloturi.

Super Stea online – rata de plată

Super Stea gratis nu arată doar bine, ci și plătește la un nivel foarte ridicat. Are 10 linii de plată care aduc câștiguri în ambele sensuri. Coeficientul RTP este ridicat, de 96,1%, peste media sloturilor din industrie. Volatilitatea este medie spre ridicată, deci va plăti mai rar, dar plățile vor fi mari.

Super Stea gratis – cum se joacă?

Este deja ușor de intuit că Super Stea free se joacă extrem de simplu, după regulile clasice ale sloturilor. Dar să vedem totuși ce trebuie făcut:

Super Stea demo – simboluri și plăți

Simbolurile Super Stea gratis plătesc excelent singure, fără vreun ajutor de la funcțiile speciale. Să vedem care sunt aceste plăți la 30 de fise per linia de plată:

Plățile pe care le-am prezentat sunt pentru 5 simboluri de un fel pe o linie de câștig. De asemenea, la combinații de 5 de un fel, jocul plătește de 2 ori.

Vezi și ce jocuri Relax Gaming poți testa gratis la noi pe site!

Super Stea free – caracteristici speciale

La super Stea gratis, ai parte și de câteva caracteristici speciale atractive, care îți măresc șansele de câștig și îmbunătățesc plățile menționate mai sus. Vei înțelege și de ce numele jocului ilustrează o super-stea! Să vedem așadar care sunt aceste caracteristici:

Concluzii

Super Stea slot este un joc simplu, cu reînvârtiri, jackpot și multe șanse de câștig foarte bun. Skywind a creat un joc cu fructe și șeptari pe care îl poți juca la multe cazinouri românești, pentru că este făcut special pentru jucătorii români. Este făcut pentru toate nivelurile de utilizatori, așa că încearcă și tu Super Stea gratis pe SuperCazino, indiferent de nivelul tău de experiență!

Distrează-te și cu:

sloturi casino Starburst
5/5 - (3 votes)
Starburst
Joaca Gratis
apex wizard gratis logo
3.5/5 - (2 votes)
Apex Wizard
Joaca Gratis
rain balls gratis banner
5/5 - (1 vote)
Rain Balls
Joaca Gratis
football-champions-cup-gratis
5/5 - (1 vote)
Football Champions Cup
Joaca Gratis

Autori