Money Train 2

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 22 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Money Train 2

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
relax gaming
Bonus Până La 3000 Lei + 1000 Rotiri Gratuite

Credeai că drumul cu trenul în România este o aventură? Stai să vezi ce ți-a pregătit Money Train 2 slot! Jocul inedit de la Relax Gaming are o grafică la cel mai bun nivel, iar funcțiile speciale depășesc orice așteptare, atât în câștiguri, cât și în distracție. Hai să vedem mai multe despre joc și încearcă Money Train 2 gratis pe SuperCazino!

Money Train 2 demo – grafică și muzică

Money Train 2 gratis este o aventură cu trenul în ceea ce pare a fi Vestul Sălbatic, dar undeva într-un viitor post-apocaliptic. Oricum, sarcina ta este să vânezi trenul cu bani pentru a pune mâna pe cele mai râvnite bogății. Aspectul jocului și muzica acestuia te transpune în lumea plină de pericole și adrenalină a acestor cowboy din viitor.

Structura jocului este de 5 coloane a câte 4 rânduri fiecare, dar fiecare poziție pentru slot reprezintă o rolă. Aceste 20 de role se învârt independent unele față de altele.

Optimizarea Money Train 2 online pentru orice dispozitiv este la fel de legendară precum Relax Gaming. Furnizorul este specializat pe jocuri care merg și se văd bine pe mobil. Desigur, îl poți juca fără probleme și de pe desktop.

Money Train 2 free – rata de plată

Am stabilit deja că Money Train 2 gratis arată bine, ceea ce era oricum de la sine înțeles. Dar știi că plătește mult peste medie, având un RTP de 96,4%? Ei bine, acum știi! Totodată, are și 40 de linii de plată fixe care îți pot aduce până la 50.000 x pariul tău!

Money Train 2 gratis – cum se joacă?

Modul de joc al Money Train 2 demo este chiar intuitiv. Butoanele se află ori în partea de jos, ori în dreapta, în funcție de dimensiunile ecranului. Oricum sunt cam aceleași și fac aceleași lucruri.

Money Train 2 online – simboluri și plăți

Money Train 2 free excelează prin plățile sale foarte bune pe liniile de plată. Dar hai să le vedem pentru a te convinge:

Dacă vrei varietate, poți testa și sloturi Microgaming, sloturi iSoftBet sau sloturi Gaminator!

Money Train 2 slot – caracteristici speciale

Money Train 2 gratis aduce și o sumedenie de caracteristici speciale – cele care dau culoare jocului. Să vedem detaliile acestora:

Concluzii

Money Train 2 slot aduce multă distracție și câștiguri excelente, așa cum te-ai aștepta de la o asemenea aventură. Este extrem de simplu de jucat, iar funcțiile speciale te vor captiva de la prima declanșare. Joacă și tu Money Train 2 gratis pe SuperCazino pentru a te delecta cu o călătorie inedită în lumea vânătorilor de comori!

Joacă și:

stellar ways logo
4/5 - (2 votes)
Stellar Ways
Joaca Gratis
book of ra mystic fortunes gratis logo
3.9/5 - (13 votes)
Book of Ra Mystic Fortunes
Joaca Gratis
logo aviator gratis
5/5 - (2 votes)
Aviator Superbet
Joaca Gratis
whisker jones slot logo
5/5 - (1 vote)
Whisker Jones
Joaca Gratis

Autori