Wanted Dead or a Wild

Autor: Antonio Preda

Actualizat: 28 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Wanted Dead or a Wild

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
Hacksaw
Bonus Până La 2500 RON + 700 Rotiri Gratuite
  • 500 rotiri gratis la Sweet Bonanza la prima depunere
  • 100 rotiri gratis la Big Bass Bonanza la a doua depunere
  • 100 rotiri gratis la The Dog House la a treia depunere

 

Descoperă unul dintre cele mai spectaculoase jocuri cu aventură: Wanted Dead or a Wild slot online! Acesta are 3 secvențe speciale, iar fiecare îți poate aduce câștiguri colosale. Experiența palpitantă este o garanție datorită multitudinii de simboluri Wild, a multiplicatorilor și a modului de joc a funcțiilor speciale. Joacă Wanted Dead or a Wild gratis pe SuperCazino și intră în lumea periculoasă a tâlharilor din Vestul Sălbatic!

Wanted Dead or a Wild free – caracteristici generale

Grafica de la Wanted Dead or a Wild gratis este la un nivel foarte ridicat și are multe animații. Acest joc tematic este creat de Hacksaw Gaming, un furnizor recunoscut pentru creativitatea sa. Printre simbolurile dispuse pe grila 5X5, poți vedea saci cu bani, cărți de joc, un cilindru de revolver și o sticlă de whisky. 

Wanted Dead or a Wild demo are și mai multe simboluri speciale care ajută la declanșarea secvențelor bonus. Recenzia noastră îți va arăta că animațiile și experiența de joc vin alături de plăți colosale. Aici poți să dai lovitura la fiecare spin!

Wanted Dead or a Wild online – rata de plată

Wanted Dead or a Wild gratis are un coeficient RTP peste medie, de 96,38%. Plata maximă este și ea excelentă, de 12.500x pariul total. Simbolurile plătesc pe 15 linii.

Wanted Dead or a Wild gratis – cum se joacă?

Vestul Sălbatic este o lume imprevizibilă, unde cei mai puternici supraviețuiesc, dar jocul la Wanted Dead or a Wild online este ca o plimbare în parc. Funcțiile de joc se află în partea de jos. Iată care sunt butoanele:

Jocul este la fel de simplu și pe mobil datorită optimizării temeinice a slotului Wanted Dead or a Wild free. Sunt aceleași butoane disponibile, indiferent de alegerea de dispozitiv a jucătorului. Descoperă și alte sloturi gratis!

Wanted Dead or a Wild slot – simboluri și plăți

Simbolurile de la Wanted Dead or a Wild gratis plătesc de la stânga la dreapta. Iată plățile pentru o linie completă de 5 de-un fel:

Wanted Dead or a Wild demo – speciale

Wanted Dead or a Wild gratis are mai multe simboluri și caracteristici speciale. IAtă ce îți oferă acestea:

Concluzii

Wanted Dead or a Wild slot are 3 speciale palpitante, care îți pot aduce câștiguri maxime. Acestea abundă de simboluri Wild, multiplicatori și multă distracție. Putem să spunem că acesta este unul dintre cele mai spectaculoase jocuri pe care le-am întâlnit. Încearcă și tu Wanted Dead or a Wild gratis pe SuperCazino și convinge-te de acest lucru!

Joacă mai mult:

logo ariana gratis slot
5/5 - (1 vote)
Ariana
Joaca Gratis
banner the nutcracker gratis
4.7/5 - (3 votes)
The Nutcracker
Joaca Gratis
peaky blinders gratis logo
5/5 - (5 votes)
Peaky Blinders
Joaca Gratis
Sloturi online Mojo Spin
5/5 - (2 votes)
Mojo Spin
Joaca Gratis

Autori