Big Juan

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Big Juan

Nume Joc

Big Juan

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 1200 RON + 300 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te, validează-ți contul și fă prima depunere
  • Bonus cu rotiri gratuite la Sizzling Hot Deluxe
  • Doar între 4 septembrie – 5 octombrie 2023

Dacă ești fan sloturi cu temă latino, atunci trebuie să încerci Big Juan de la Pragmatic Play. Astăzi îți arătăm tot ce trebuie să știi despre funcțiile jocului și despre cât de bine plătește. Încearcă și tu Big Juan gratis pe SuperCazino să dai spin la unul dintre cele mai captivante jocuri Pragmatic!

Big Juan demo – grafică și muzică

Big Juan are o temă inspirată din Mexic, unde personajul principal este Marele Juan. Acesta te asistă la fiecare rotire și este și simbolul cu plata cea mai mare. Alte simboluri tematice sunt o chitară, un sos iute, un ardei iute și o pinata. Acestea sunt dispuse pe structura de 5 role a câte 4 rânduri.

Big Juan slot este un joc în culori vii, de carnaval, care te îmbie la distracție. Are animații spectaculoase, iar fiecare rotire poate fi un motiv de sărbătoare. De asemenea, Pragmatic Play își optimizează jocurile pentru toate dispozitivele. Așadar, poți să joci atât pe mobil, cât și pe calculator.

Muzica este și ea în ton cu tema, deci te distrezi de minune dacă alegi să joci cu volumul pornit. Pe scurt, te bucuri de cea mai tare atmosferă din America Latină prin intermediul jocului Big Juan demo.

Big Juan online – rata de plată

Cu coeficientul RTP de 96,7%, Big Juan îți oferă pretext să sărbătorești. Are plăți consistente oferite de cele 40 de linii de plată și de o volatilitate medie. Poți avea mai multe rotiri fără să câștigi ceva, dar atunci când câștigul vine peste tine, pregătește-te pentru belșug! Simbolurile plătesc numai de la rola din stânga, cu minim 3 de același fel. Poți să câștigi cel mult 2.600 x pariul plasat.

Big Juan gratis – cum te joci?

Nu e mare inginerie să joci la Big Juan. Trebuie numai să setezi miza și să pornești runda. Butoanele pot fi văzute în partea de jos a ecranului, sub grila de simboluri.

Big Juan slot – simboluri și plăți

Simbolurile de la Big Juan plătesc bine, în special cele tematice. Vezi mai jos valorile maxime pentru fiecare combinație câștigătoare:

Big Juan free – caracteristici speciale

Big Juan are mai multe simboluri și secvențe speciale. Cu acestea poți să câștigi sume foarte mari.

Concluzii

Dacă îți place tema latino, Big Juan este un joc pe care nu trebuie să-l ratezi. Câștigi foarte bine la el datorită funcțiilor și simbolurilor speciale. Secvența bonus este cu totul alt joc, chiar mai interesant decât cel de bază. Așadar, nu ezita și delectează-te cu Big Juan gratis pe SuperCazino! Aici te familiarizezi cu aventura care te așteaptă atunci când îl vei juca pe bani reali!

Joacă mai mult:

america express castigatori
4.7/5 - (4 votes)
America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
conticazino bonus bun venit
5/5 - (4 votes)
ContiCazino Bonus – Bonus până la 4500 RON + 300 Rotiri
Joaca Gratis
echipe de fotbal franța
2.4/5 - (10 votes)
Top echipe de fotbal din Franța
Joaca Gratis
ruletă maxbet
5/5 - (4 votes)
Ruleta Maxbet Online – Opțiuni de Joc
Joaca Gratis
horoscop balanță
Rate this post
Horoscop Balanță 2021
Joaca Gratis