...

Big Juan

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 12 decembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xBig Juan

Nume Joc
Big Juan
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 1200 RON + 300 Rotiri Gratis
  • Ofertă valabilă în perioada 1 -31 mai 2024
  • Bonus pentru jucătorii care își validează contul
  • Toate rotirile sunt valabile la Shining Crown (EGT)

Dacă ești fan sloturi cu temă latino, atunci trebuie să încerci Big Juan de la Pragmatic Play. Astăzi îți arătăm tot ce trebuie să știi despre funcțiile jocului și despre cât de bine plătește. Încearcă și tu Big Juan gratis pe SuperCazino să dai spin la unul dintre cele mai captivante jocuri Pragmatic!

Big Juan demo – grafică și muzică

Big Juan are o temă inspirată din Mexic, unde personajul principal este Marele Juan. Acesta te asistă la fiecare rotire și este și simbolul cu plata cea mai mare. Alte simboluri tematice sunt o chitară, un sos iute, un ardei iute și o pinata. Acestea sunt dispuse pe structura de 5 role a câte 4 rânduri.

Big Juan slot este un joc în culori vii, de carnaval, care te îmbie la distracție. Are animații spectaculoase, iar fiecare rotire poate fi un motiv de sărbătoare. De asemenea, Pragmatic Play își optimizează jocurile pentru toate dispozitivele. Așadar, poți să joci atât pe mobil, cât și pe calculator.

Muzica este și ea în ton cu tema, deci te distrezi de minune dacă alegi să joci cu volumul pornit. Pe scurt, te bucuri de cea mai tare atmosferă din America Latină prin intermediul jocului Big Juan demo.

Big Juan online – rata de plată

Cu coeficientul RTP de 96,7%, Big Juan îți oferă pretext să sărbătorești. Are plăți consistente oferite de cele 40 de linii de plată și de o volatilitate medie. Poți avea mai multe rotiri fără să câștigi ceva, dar atunci când câștigul vine peste tine, pregătește-te pentru belșug! Simbolurile plătesc numai de la rola din stânga, cu minim 3 de același fel. Poți să câștigi cel mult 2.600 x pariul plasat.

Big Juan gratis – cum te joci?

Nu e mare inginerie să joci la Big Juan. Trebuie numai să setezi miza și să pornești runda. Butoanele pot fi văzute în partea de jos a ecranului, sub grila de simboluri.

Big Juan slot – simboluri și plăți

Simbolurile de la Big Juan plătesc bine, în special cele tematice. Vezi mai jos valorile maxime pentru fiecare combinație câștigătoare:

Big Juan free – caracteristici speciale

Big Juan are mai multe simboluri și secvențe speciale. Cu acestea poți să câștigi sume foarte mari.

Concluzii

Dacă îți place tema latino, Big Juan este un joc pe care nu trebuie să-l ratezi. Câștigi foarte bine la el datorită funcțiilor și simbolurilor speciale. Secvența bonus este cu totul alt joc, chiar mai interesant decât cel de bază. Așadar, nu ezita și delectează-te cu Big Juan gratis pe SuperCazino! Aici te familiarizezi cu aventura care te așteaptă atunci când îl vei juca pe bani reali!

Joacă mai mult:

archangels salvation gratis
5/5 - (2 votes)

Archangels: Salvation

Joaca Gratis
book of ra temple of gold slot
3.3/5 - (3 votes)

Book of Ra Temple of Gold

Joaca Gratis
logo Divine Fortune gratis Slot
5/5 - (2 votes)

Divine Fortune

Joaca Gratis
the catfather gratis slot
3.7/5 - (3 votes)

The Catfather

Joaca Gratis

Autori