Jocuri Hacksaw

🥇 Încearcă cele mai tari sloturi Hacksaw gratis pe SuperCazino! Testezi păcănele Hacksaw demo pe desktop sau pe mobil ✔️ Jocuri Hacksaw fără bani și fără cont ✔️

dork unit logo
3.7/5 - (3 votes)
Dork Unit
Joaca Gratis
The bowery boys logo
5/5 - (2 votes)
The Bowery Boys
Joaca Gratis
king carrot logo
3.5/5 - (4 votes)
King Carrot
Joaca Gratis
logo wanted dead or a wild
5/5 - (1 vote)
Wanted Dead or a Wild
Joaca Gratis

Sloturi Hacksaw Gratis 2024

Nu știi ce să mai încerci la sloturi și te-ai cam săturat de aceleași aparate cu grila de 5X3 și aceleași cireșe, lămâi și șeptari? Atunci ai nimerit unde trebuie! Hacksaw este un furnizor altfel, cu jocuri distractive, care ies din tipar prin funcțiile speciale și prin grafica unică. Jocurile au un design unic și ușor de ținut minte. Și plățile sunt memorabile, așa cum vei afla din articolul care urmează!

Informații generale despre Hacksaw

Hacksaw Gaming este o companie tânără care a fost înființată în 2018. Într-o piață deja suprasaturată de sloturi, aceasta a ieșit rapid în evidență datorită modului simplu, dar unic al graficii. Producătorii din ziua de astăzi preferă grafica 3D, pe când în selecția de jocuri Hacksaw, vei vedea simboluri 2D. De asemenea, în multe jocuri, grafica amintește de desenele animate din trecut, atunci când artiștii desenau de mână fiecare cadru al acțiunii.

Dar nu te gândi că gama de sloturi Hacksaw conține multe jocuri cu fructe și șeptari. Ba din contră, furnizorul își demonstrează creativitatea prin multitudinea de teme abordate în sloturile sale. Hacksaw are peste 120 de jocuri, dintre care aproximativ jumătate sunt sloturi. Producătorul maltez are și multe jocuri de tipul scratchcards și este prezent în numeroase cazinouri online din întreaga lume. Bineînțeles, Hacksaw online este prezent și în România cu un număr consistent de păcănele.

Jocuri Hacksaw – categorii

Așa cum te-am pus în gardă încă de la început, Hacksaw are numeroase jocuri care ies ușor în evidență datorită graficii. Dar mai merită să adăugăm și că în multe cazuri, furnizorul nu merge pe structura clasică de 5X3. Grila este mai mare, cu role cu mai multe poziții. Tematicile preferate de Hacksaw online sunt: horror, natură, aventură, recoltă/agricultură și mâncare. Sunt și câteva cu fructe, dar nu te aștepta la o structură și clasică.

Dar furnizorul iese din tipar cu totul și chiar inventează noi teme. La noua temă creată pentru jocurile Hacksaw demo, simbolurile sunt cuburi de diferite culori. Pe cât de simplu sună, pe atât de distractive sunt! Aceste jocuri fac parte din The Pocketz Series, o serie de sloturi Hacksaw cu grafică foarte simplă și cu funcții inedite.

De asemenea, jocurile vin și cu mai multe speciale, precum rotiri gratuite, cumpărare bonus, multiplicatori și mini-jocuri cu premii. Dar despre acestea discutăm pe larg într-un alt capitol. Acum hai să vedem care sunt temele la aceste produse Hacksaw demo:

 • Horror: Rotten Switch Spins, Bloodthirst, Beast Below.
 • Natură: Forest Fortune, Buffalo Stack’n’Sync, Ronin Stackways.
 • Aventură: Outlaws Inc., Wanted Dead or a Wild Duel Reels, The Bowery Boys.
 • Mâncare: Tasty Treats, Fred’s Food Truck, OmNom.
 • Recoltă/Agricultură: Hop’N’Pop Hoppers, Frank’s Farm, Harvest Wilds Hoppers.
 • Fructe: Frutz, Fruit Duel 3X3 Spins.
  Cuburi: Cubes, Cubes 2.

Sloturi Hacksaw – funcții speciale

Sloturile Hacksaw au tot felul de funcții speciale, iar rotirile gratuite sunt nelipsite. De asemenea, acestea au simboluri Wild, Bonus și alte tipuri de simboluri speciale. Așa cum ai văzut în numele câtorva jocuri de mai sus, unele au anumite funcții speciale, precum 3X3 Spins, Switch Spins, Stack’n’Sync, Stackways, Duel Reels și Hoppers. Vom discuta puțin și despre acestea. În portofoliul de aparate Hacksaw gratis, găsești și alte funcții speciale. Este imposibil să le acoperim pe toate, întrucât fiecare dintre cele peste 60 de jocuri aduce câte ceva special. Să vorbim așadar despre secvențele și simbolurile speciale mai des întâlnite.

 • Rotiri gratuite: fiecare joc Hacksaw are și o secvență cu runde bonus. Acestea oferă ceva în plus, fie că este vorba despre multiplicatori, simboluri expandabile și alte simboluri speciale.
 • Cumpărare bonus: jocurile au și opțiunea de cumpărare a secvenței de rotiri gratuite. Plătești o sumă și poți scoate mult mai mult cu ajutorul specialei.
 • Multiplicatori: aceștia nu lipsesc din secvențe speciale, dar se găsesc și în jocul de bază. Pot fi separați, simboluri sau atașați de alte simboluri, precum simbolurile Wild.
 • Mod colapsabil: multe jocuri Hacksaw folosesc modul colapsabil de plată. Simbolurile care generează câștiguri dispar și de sus apar altele în locul lor. Au loc reînvârtiri care și la rândul lor îți pot aduce premii.
 • Grilă în expansiune: la unele aparate Hacksaw, grila este în expansiune în timpul secvenței speciale și a jocului de bază.
 • Simboluri Wild: acestea substituie alte simboluri pe combinațiile de plată. De obicei și mai ales în secvența de rotiri gratuite, simbolurile vin cu caracteristici speciale: pot fi lipicioase, cu multiplicatori, așa cum am văzut și mai sus, expandabile sau de diferite alte feluri care facilitează plăți mari și dese.
 • Simboluri Bonus: acestea sunt responsabile pentru declanșarea secvenței de rotiri gratuite.

Caracteristici speciale de la Hacksaw

 • Switch Spins: înlocuiește toate simbolurile cu Wild sau cu cel care plătește cel mai mult.
 • Stackways: mai multe simboluri pe o rolă pentru mai multe linii câștigătoare.
 • Stack’n’Sync: sincronizează rolele ca să aibă același simbol.
 • Duel Reels: este un simbol Duel care transformă întreaga rolă într-un Wild cu multiplicator 100x.
 • Hoppers: este un simbol Wild cu multiplicator care-și schimbă poziția de la o plată în cascadă la alta.
 • 3X3 Spins: o grilă de doar 3X3, atipică pentru multe jocuri de la Hacksaw.

Aparate Hacksaw gratis pe telefonul mobil

Toate jocurile Hacksaw sunt create în HTML5, deci sunt optimizate și pentru smartphone. Ecranul de joc se adaptează fără vreo dificultate și ai cu tine aceleași jocuri spectaculoase, puse pe o interfață intuitivă. Vei vedea că ai parte de aceeași prezentare bine realizată și pe mobil. Chiar dinainte să pornești jocul Hacksaw gratis, furnizorul îți prezintă informații esențiale despre funcțiile slotului.

Poți să te joci la fel de bine și în portret și în landscape. Hacksaw online nu-ți impune vreo limită cum o fac alți furnizori cărora le funcționează jocurile numai în modul landscape.

Așa cum poate știi deja, jocul de pe mobil vine la pachet cu mai multe avantaje. În primul rând, ai cu tine jocurile producătorului oriunde te-ai afla: în concediu, în drum spre serviciu sau la o petrecere care nu e chiar ce trebuie. Apoi, telefoanele mobile sunt mult mai comode. Și de ce să nu profiți de optimizarea excelentă a sloturilor Hacksaw demo?

Unde joci sloturi Hacksaw?

Multe cazinouri online licențiate în România au în portofoliu și jocuri Hacksaw. Nu este un producător atât de des întâlnit ca Amusnet, Pragmatic Play sau Novomatic. Totuși, își face loc printre cele mai populare și încântă un număr destul de mare de jucători cu sloturile sale ieșite din comun.

Așadar, dacă te tentează să joci la aparate Hacksaw pe bani reali, te poți înscrie la Mr Bit, NetBet, SlotV și Vlad Cazino. Toate cazinourile menționate sunt foarte populare în piața din România, deci merită încercate.

Dacă te vei înscrie, vei avea mai multe avantaje. Te vei bucura de bonusuri de bun venit colosale cu condiții avantajoase de retragere. Ai parte de turnee de sloturi online, unde distracția și câștigurile sunt cele două cuvinte de ordine. Nu în ultimul rând, vei avea la discreție sloturi Hacksaw, ceea ce nu este puțin lucru.

Ai văzut câte funcții speciale pot avea toate aceste jocuri Hacksaw, deci poți să intuiești că și plățile sunt foarte bune. De fapt, nu am întâlnit un joc Hacksaw gratis care să aibă coeficientul RTP sub 96%, care este media industriei.

În aceste cazinouri, nu vei avea chiar toate jocurile de la furnizor, dar le vei avea pe multe dintre ele. De exemplu, la Mr Bit și SlotV, ai peste 50 de sloturi, deci aproape toate.

Cu timpul, suntem siguri că tot mai multe platforme de la noi vor achiziționa jocurile Hacksaw. Sunt mult prea distractive și plătesc prea bine ca să fie neglijate. Se prea poate ca acestea să ajungă la fel de populare ca cele de la Pragmatic Play. Oricum, la sloturi Hacksaw, nivelul de divertisment este tot acolo, iar RTP-urile sunt și ele apropiate.

Joacă sloturile Hacksaw gratis pe SuperCazino!

Ca să te familiarizezi cu toate funcțiile sloturilor acestui furnizor, joacă versiunea de aparate Hacksaw gratis pe SuperCazino! La noi pe site, ai la dispoziție variantele fără bani. Așadar, poți testa orice joc dorești și oricât dorești. De asemenea, fiecare dintre aceste sloturi Hacksaw este acompaniat de o recenzie în care îți descriem toate aspectele esențiale ale jocului. Știi cât plătește, ce funcții are și cum se joacă.

Top 5 jocuri Hacksaw

Ne-a fost aproape imposibil să facem un top 5 jocuri semnate de Hacksaw. Toate aduc câte ceva special, deci nu pot fi comparate între ele. Altfel spus, nu am găsit jocuri slabe care să nu poată intra în clasamentul celor mai bune jocuri. Dar am decis să-ți prezentăm 5 jocuri din 5 categorii tematice diferite, cu funcții speciale cât mai diverse.

Rotten Switch Spins

Jocul semnat de Hacksaw online oferă câștiguri de până la 10.000x miza și are mai multe secvențe bonus. Pe structura sa de 6 role a câte 5 rânduri fiecare, morții vii și simbolurile cărților de joc creează combinații câștigătoare pe 35 de linii. Jocul are 4 tipuri de secvențe bonus cu reînvârtiri Switch Spins, unde simbolurile sunt înlocuite cu cele care plătesc cel mai bine sau cu simboluri Wild. Secvențele au volatilități diferite pentru că variază și șansele de declanșare a funcției Switch Spins. Coeficientul RTP al jocului este de 96,27%.

Outlaws Inc.

Acesta este unul dintre cele mai cunoscute aparate Hacksaw demo datorită rotirilor gratuite cu multiplicatori. La fel ca cel de mai sus, plătește până la 10.000x pariul plasat. Are 3 tipuri diferite de runde gratuite, cu multiplicatori de până la 100x. De asemenea, și aici sunt volatilități diferite pentru secvențele speciale. Grila de joc are 5 role a câte 4 rânduri, iar simbolurile plătesc pe 26 de linii. Rata de plată este și ea foarte bună, de 96,23%.

Buffalo Stack’n’Sync

Acest joc cu animale oferă premii mari cu ajutorul rolelor stivuite cu același simbol. De asemenea, o rolă plină cu bizoni duce la un multiplicator de câștig de până la 100x. Aparatul semnat de Hacksaw are două tipuri de jocuri bonus, cu rotiri gratuite și Stampede Spins, o secvență gratuită numai cu bizoni. Grila de joc este de 5X4 și plătește pe 10 linii fixe. Datorită specialelor și plăților bune pe role în jocul de bază, coeficientul RTP este foarte bun, de 96,36%.

Harvest Wilds Hoppers

Slotul de la Hacksaw are funcția Hoppers, un simbol Wild cu multiplicatori care se mută de pe o poziție pe alta. Totodată, are un simbol care declanșează reînvârtiri. Asemenea multor jocuri de la acest furnizor, câștigul maxim este de 10.000x pariul total. Poți să cumperi 3 secvențe speciale, cu 2, 3 și 4 simboluri Wild cu multiplicatori. Grila jocului este 7X7. Aparatul plătește în grupuri de simboluri adiacente pe verticală și orizontală de minim 5 de același fel. Are și modul colapsabil, deci simbolurile câștigătoare dispar și în locul lor apar altele. Coeficientul RTP este, desigur, unul excelent, de 96,35%.

Cubes

Acesta este unul dintre cele mai distractive și inedite jocuri Hacksaw. În loc de simboluri, aici găsești cuburi de diferite culori. Grila este 5X5, dar crește la fiecare câștig până la 11X11. Plățile se fac pe grupuri de cuburi adiacente pe orizontală și verticală de minim 5 de aceeași culoare. În mijloc e găsește un cub marcat cu X. Dacă acesta contribuie la o combinație câștigătoare, are un multiplicator de maxim x22. Jocul are și runde gratuite care se declanșează dacă pe grilă există minim 5 combinații cu cuburi cu 5 culori diferite. Dacă un cluster câștigător are 70 de cuburi în secvența bonus, primești instant premiul de 2.500x miza ta. Cu toate aceste funcții, nu-i de mirare că jocul are un coeficient RTP excelent, de 96,35%.

Concluzii

Hacksaw este un furnizor care aduce mereu jocuri spectaculoase, cu speciale la care nu ai cum să te plictisești. Multe secvențe au multiplicatori și simboluri care se comportă în așa fel încât să-ți aducă plăți excelente. Mai mult decât atât, le găsești în numeroase cazinouri online de la noi din țară. Poți să pariezi și să câștigi bani reali.

Dar ca un mic sfat: funcția de cumpărare bonus pe care o găsești la multe jocuri trebuie folosită cu grijă, pentru că unele prețuri sunt destul de mari. De aceea, ca să te familiarizezi cu modul de joc, încearcă întâi jocurile Hacksaw gratis pe SuperCazino!

Vezi și:

 

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!